Szerviz szolgáltatás

 

A KITE Zrt. szervizét a Japánok Dantotsu-nak aposztrofálnák, melynek jelentése „LEGJOBB A LEGJOBBAK KÖZÖTT” 

Cégünk a piacon egyedülálló volt, van és lesz is, azaz minden időben a legkomplexebb, leghatékonyabb megoldáscsomagot képes adni, műszaki szakmai-, agro-technológiai tudást, kereskedelmi termékekkel és támogató háttér megteremtésével.

A műszaki szakmai tudás és háttér biztosítása a szervizállományunk feladata, mely feladatot Magyarországon a legnagyobb és a legszofisztikáltabb apparátussal végzi.

Javítási és karbantartási feladatok, illetve partnereink egyéb vevőszolgálati igényeinek kielégítése a közel 200 fős szervizállományunk feladata. Szervizünk nádudvari központi szakmai támogatás mellett, országszerte 19 alközpontban van jelen és végzi munkáját regionális vezetéssel. Ezek mellett a maximális kiszolgálás érdekében, több különálló csoportot alakítottunk ki, melyek központi irányítással hatékonyabban tudják kezelni a speciálisabb területek kihívásait.

Így kialakításra került a Környezetápolás és Kummunális-, a Beruházási (öntözés és kertészeti terület)- és az Intelligens /AMS-RTK, precíziós gazdálkodás) csoportja.

A hálózatunknak jelentős szervizműhelyi javítókapacitással is el van látva, hogy a partnereink gépei a szezonra, teljes körűen átvizsgálva, felkészítve, javítva, üzembiztosak lehessenek.

A felsorolt kimagaslóan jól képzett apparátus, mely tudását a beszállítóink és cégünk is tesztel rendszeresen, a legmagasabb színvonalon való működését, Központi Vevőszolgálati Mérnökök vezetésével működő specialista csapatok segítik, akik folyamatos kapcsolatban állnak a gyárakkal/beszállítókkal, illetve végeznek külső-, belső tanfolyamokat a gyári képzést követően. 

Ezekkel az eszközökkel, tudással és háttérrel felvértezve tud a KITE Zrt. több lépéssel a piac, a trend, és a versenytársak előtt lenni és ezt az előnyét meg is fogja tartani.

Így, ha gépcsere-, géptípus választás előtt állnak, akkor nem lehet kérdés, hogy a gép minőségi előnye mellett, aftersales oldalról melyik cég csapata a kimagaslóan élenjáró nem csak Magyarországon, hanem Európai színvonalat tekintve is!

 

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu