AMS - Precíziós gazdálkodás

  • AMS - Precíziós gazdálkodás

  • AMS - Precíziós gazdálkodás

  • AMS - Precíziós gazdálkodás

  • AMS - Precíziós gazdálkodás

AMS - Precíziós gazdálkodás

Párhuzamvezetés talajmunka közben

 Sorvezető rendszerek

 Az alkalmazott sorvezető rendszertől és jelpontosságtól függően a fogások közötti átfedések akár 90%-kal csökkenthetők! A John Deere sorvezető rendszereit úgy terveztük meg, hogy megfeleljen az Ön tevékenységének és komfort igényének. Ezek a rendszerek időt, üzemanyagot és input anyag költségeket takarítanak meg minden egyes fogásban és minden egyes hektáron. És mivel a hatékonyság a pontossággal együtt növekedik, a John Deere lehetővé teszi az Ön számára, hogy az egyes sorvezető rendszereket továbbfejlessze a következő szintre.


Dokumentáció az irodában

 Dokumentálás

 A GreenStar rendszer terv- és jelentéskészítő eszközöket tartalmaz, amelyekkel adatok rögzíthetők a talajviszonyokról, talajművelési gyakorlatokról, növényvédelmi alkalmazásokról, kiszórt műtrágya mennyiségekről, vetőmagfajtákról és populációkról, időjárási körülményekről és még sok más tényezőről. Asztali számítógép szoftverrel párosítva nagyteljesítményű, egész évben használható rendszert kap, amely lehetővé teszi a tevékenységének optimalizálását és segíti a mezőgazdasági vállalkozás teljes dokumentálását.


Sorkuplung automatikus szabályozása

 Helyspecifikus gazdálkodás

 Bizonyított tény, hogy a permetezőgépek szórókeret szakasz vezérlésével jelentős költségeket lehet megtakarítani. A növényvédőszerek ára évről évre emelkedik, de komoly összegeket lehet megtakarítani a vetési és műtrágyázási feladatokkal is. A standard ISOBUS rendszerrel ez a funkció már nem csak permetezőgépeken, hanem szemenkénti és gabonavetőgépeken, valamint műtrágyaszórókon egyaránt használható.


Automatizálás

 Automatizálás

 A különféle feladatok széles skálájának elvégzéséhez a gazdaságban minden bizonnyal a traktor a legfontosabb és leggyakrabban használt gép, de mindig szükség lesz hozzá egy munkagépre is. Mivel a traktor-munkagép kombináció optimalizálása elengedhetetlen fontosságú, ezek a feladatok megterhelőek is lehetnek. A jó hír az, hogy most az Ön által is már ismert ISOBUS rendszer segítségével a traktorral a munkagépek nem csak működtethetők, hanem a munkagép is vezérelheti a traktort. Engedje, hogy az általunk kínált automatizálási megoldások levegyék a terhet az Ön válláról.

Traktor-bálázó automatizáció
Traktor-rendfelszedő pótkocsi automatizáció


Távkapcsolat a gépek között

 Távfelügyelet

 A mezőgazdaság változóban van. A gépflották egyre nagyobbakká válnak. Ezzel együtt a költségek is növekednek. Ezért alapvető fontosságú, hogy a gépek folyamatosan üzemképesek legyenek és dolgozzanak. A flottakezelők az ezekkel a tényezőkkel való foglalkozás során mindenhol kezdik kihasználni azokat a logisztikai előnyöket, amelyeket csak a telematika képes nyújtani.


i-megoldások alkalmazása betakarításkor

 i-Megoldások

 Ha ma szeretne pénzt keresni a mezőgazdasággal, akkor csökkentenie kell a költségeket és minden egyes lépéssel növelnie kell a termelékenységét. Ez az a terület, ahol a John Deere i-Megoldások rendszere segíthet Önnek.


Kijelző

 Monitorok

 A monitorok nélkülözhetetlenek a precíziós gazdálkodás rendszerek használatához.


RTK egység

 Vevőkészülékek és műholdjelek

 A John Deere által kínál sorvezetési technológiával bármikor lépésről-lépésre növelhető az alkalmazás pontossága függetlenül attól, hogy Ön milyen gépeket használ. Ez nagyon egyszerű. A StarFire vevőkészülékeinkkel 4-féle jel pontossági szint közül választhat az elképzelhető legjobb teljesítmény érdekében.

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu