Bálázó gépek

  • 990 változó kamrás bálázó gépek

    Kiváló minőségű bálák a kiváló minőségű bálázó gépekből

  • 852 változó kamrás bálázó gépek

    Kiváló minőségű bálák a kiváló minőségű bálázó gépekből.

  • 864 változó kamrás bálázó gép

    Kiváló minőségű bálák a kiváló minőségű bálázó gépekből

Bálázó gépek

A John Deere bálázó gépeinket folyamatosan optimalizáljuk, hogy kivételesen nagy értéket képviseljenek a vásárlóink számára. Kimagasló megbízhatóság; mert mi az apró, de fontos részletekre is odafigyelünk – pl. egyedülálló, megbízható felépítés felesleges alkatrészek nélkül – a mi bálázóink rendkívüliek. Kimagasló tartósság; a hegesztett vázszerkezeteink elviselik mindazt a terhelést, amit az Ön gazdasága, vagy bérvállalkozása jelenthet. Kimagasló szálastakarmány minőség; kis átmérőjű rendfelszedőink kíméletes és egyenletes terményáramot biztosítanak a bálakamrába. 


Változókamrás bálázók

 Változó kamrás bálázó gépek

 A gép burkolata alatt kezdődik a termékeinkre jellemző robosztus rugalmasság. Hogy miért? Azért, mert az olyan jellemzők széles skálája, mint a nagyobb bálatömörség érdekében megnövelt hajtómű kapacitás, a késsüllyesztő rendszer az eltömődések elhárításához és az új, könnyebben hozzáférhető felépítés lehetővé teszi ezeknek a bálázóknak a testre szabását az Ön egyéni igényeihez.

900-as sorozat


644 szériájú fixkamrás bálázó

 Fix kamrás bálázó gépek

 Ahogy a termény a bálakamrába kerül, a dinamikus hajtóhengerek forgatni kezdik az óramutató járásával ellentétes irányban. Ahogy a termény gyűlik, a bálakamra megtelik. További – bordás, vagy sima – hengerek tökéletes formájúra formázzák a bálát, majd megkötik és kigurítják. Ez a bálázási folyamat nem újdonság a tapasztalt gépkezelők számára. Azonban a fixkamrás hengeres bálázóinkat termelékennyé tevő számos jellemző meglepetést fog okozni.


KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu