800-as sorozat

 • 800-as sorozatú változókamrás bálázó

  Minél közelebbről nézi, annál jobban néznek ki a változókamrás bálázóink.

800-as sorozat

 Nagy termelékenységű rendfelszedők.

 • A nyitott bemenetes és terelődobos rendfelszedő technológia jóvoltából a HiFlow rendfelszedő (rendelhető 2,0 és 2,2 méteres szélességgel) nagy bálázási kapacitást biztosít – különösen száraz növényzet esetén.
 • A 2,0 és 2,2 méteres RotoFlow rendfelszedőt nagy rotor átmérő, nagy fordulatszám és süllyeszthető késtartó tengely jellemzi, amellyel a megállás nélkül végzett bálázás valósággá válik.
 • A 2,0 és 2,2 méteres MaxiCut rendfelszedő 14 vagy 25 szeletelő késsel a legnagyobb rugalmasságot biztosítja a kimagasló termelékenység és termény minőség érdekében.

 Briliáns teljesítmény.

 • A 6 széles, Gyémánt mintázatú gumiheveder a bála szélességének 91%-át betakarja, így a terményveszteség minimális és a bálaformázás könnyen megkezdhető.
 • A tisztítócsiga gondoskodik a gumihevederek tisztántartásáról, így azok mindig jól tapadnak még nedves terménynél is.
 • A 2 standard hajtóhenger biztosítja a szükséges meghajtást. Igény esetén rendelhető harmadik hajtóhenger is az intenzív szilázsbála készítéshez.

 Tökéletes bálakészítés.

 • A speciális kialakítású bálakamra könnyedén szabályozza a bála dinamikáját.
 • A fokozatmentesen szabályozható laza bálamag funkció meglazítja a gumihevedereket, amíg a bálamag el nem éri a beállított átmérőt. Ez biztosítja a termény szellőzését és hatékonyabb száradását. Továbbá megkönnyíti a bála szétbontását, amikor kiosztják az állatoknak.
 • Az erősített hevederfeszítő kar és a hidraulikus munkahengerek több minőséget és mennyiséget préselnek a bálákba, amelyek átmérője 0,6 és 1,8 méter között szabályozható.

A legfontosabb jellemzők

 A termék legfontosabb jellemzőiről az alábbiakban olvashat bővebben.

Hengeres bálázó kamrák

Változókamrás bálázógépek:

842 szériájú változókamrás hengeres bálázó

A 842 Változókamrás Hengeres Bálázógép. Ez a változókamrás bálázógép 1,3 méter ármérőjű hengeres bálákat képes készíteni! De a 842-es modell nem csak a rugalmasságával büszkélkedhet. 1,81 méteres standard, vagy 2,0 méteres opciós HiFlow rendfelszedővel rendelhető.

852 szériájú változókamrás hengeres bálázó

A 852 Változókamrás Hengeres Bálázógép. Ez a kis súlyú igásló rendelhető standard 1,81 méteres, vagy 2,0/2,2 méteres HiFlow fésűs rendfelszedővel. Ezzel a bálázóval 0,6 – 1,55 méter átmérőjű bálák készíthetők egész nap.

862 szériájú változókamrás hengeres bálázó

A 862 Változókamrás Hengeres Bálázógép. A legnagyobb standard változókamrás bálázónk olyan felhasználók elvárásait is teljesíti, akik nagyobb méretű bálákat szeretnének készíteni. A 2,0, vagy 2,2 méter szélességű HiFlow rendfelszedő tökéletesen alkalmas a folyamatosan nagy teljesítményhez.

 A jobb rendfelszedő rendszerekkel jobb bálák készíthetők. A John Deere bálázók teljesítményt és rugalmasságot testesítenek meg – egyetlen gépben. Ez az oka annak, hogy minden alkalmazáshoz a legmegfelelőbb rendfelszedőt kínáljuk:

 • A nagyszerű, 2,2 méteres MaxiCut 14 vagy 25 késes szecskázóval
 • A 2,0 méteres MaxiCut rendfelszedő 14 késes szecskázóval
 • A 2,0 méteres RotoFlow rendfelszedő továbbító rotorral
 • A 2,0, vagy 2,2 méteres HiFlow rendfelszedő és a standard 1,81 méteres rendfelszedő változókamrás bálázókhoz

A még nagyobb termelékenység érdekében a legnagyobb rendekben rendelje a bálázóját opciós rendfelszedőre szerelt leszorító hengerrel, amely lenyomja a rendet a még gyorsabb rendfelszedés érdekében még kevesebb beállítással.

Briliáns teljesítmény.

 A 6 széles, Gyémánt mintázatú gumiheveder a bála szélességének 91%-át betakarja, így a terményveszteség minimális és a bálaformázás könnyen megkezdhető.

 • A tisztítócsiga gondoskodik a gumihevederek tisztántartásáról, így azok mindig jól tapadnak még nedves terménynél is.
 • A 2 standard hajtóhenger biztosítja a szükséges meghajtást. Igény esetén rendelhető harmadik hajtóhenger is az intenzív szilázsbála készítéshez.
 • A speciális kialakítású bálakamra könnyedén szabályozza a bála dinamikáját.
 • A fokozatmentesen szabályozható laza bálamag funkció meglazítja a gumihevedereket, amíg a bálamag el nem éri a beállított átmérőt. Ez biztosítja a termény szellőzését és hatékonyabb száradását. Továbbá megkönnyíti a bála szétbontását, amikor kiosztják az állatoknak.
 • Az erősített hevederfeszítő kar és a hidraulikus munkahengerek több minőséget és mennyiséget préselnek a bálákba, amelyek átmérője 0,6 és 1,8 méter között szabályozható.
3-rétegű gyémánt mintázat

3 rétegű gyámánt mintázatos heveder

 • Az egyedülálló, 3-rétegű gyémánt mintázat megbízhatóan tartja a terményt.
 • Az első poliészter/nylon szövetből készült réteg hihetetlen szilárdságot kölcsönöz.
 • Az egyes poliészter/nylon szövet rétegeket négy gumiréteg választja el egymástól.
 • A középső nylon szövet megakadályozza a gumihevederek megnyúlását nagy terhelés alatt.
 • A harmadik poliészter/nylon réteg mindkét oldalon gumi védőbevonattal van ellátva.
 • A sima belső réteg lágyan siklik a hengereken hőfejlődés nélkül.

Rendfelszedők és beadagolás

A legkisebb apríték méret!

Felszedő

Csak a MaxiCut 25 rendfelszedővel lehet akár 40 mm-es szilázst és 140 mm-es szalmát bebálázni! Amikor apróra szeletelt szilázst kell bebálázni, amely a gépkezelő kreativitását és termelékenységét igényli, egyetlen rendfelszedő sem képes utolérni a MaxiCut 25 típust. A 25 késes szecskázó rugalmasságának és a késtengely süllyesztéses technológia minden előnyét kínálja, így lehetővé teszi, hogy Ön olyan terményeket tudjon betakarítani, amelyekben más bálázó gépek kudarcot vallanak.

 Az aprító kések 0/7/12/13/25-ös elrendezésben szerelhetők be, így például, ha 80 mm-es szárhosszúságot szeretne beállítani, akkor beszerelhet 12 és 13 kést is egymást váltva. Ennek köszönhetően Ön egész nap éles késekkel dolgozhat.

MaxiCut aprítókések

 A MaxiCut rendfelszedők késeinek egyenkénti rugós felfüggesztése optimális védelmet biztosít köves talajon is.

RotoFlow felszedő

RotoFlow rendfelszedő

A 2,0 vagy 2,2 méteres RotoFlow rendfelszedő könnyedén megbirkózik bármilyen rendekkel. A „W” alakú, hőkezelt rotor pálcák biztosítják a beérkező termény egyenletes eloszlását, legyen az akár nedves, vagy száraz. Ezt a bála kiváló tömörsége és alakja bizonyítja.

Felszedő felfogatás és beállítás

Késtengely süllyesztéses eltömődés eltávolító funkció. Valamennyi John Deere Fixkamrás Bálázógép, a 854-es, vagy 864-es Változókamrás Bálázógépek és a 744-es Csomagoló Bálázógépek már fel vannak szerelve késtengely süllyesztéses eltömődés eltávolítás funkcióval, amely a vezetőfülkéből működtethető. A segítségével megakadályozható a termény elakadása a bálázóban és mindez terményveszteség nélkül!

HiFlow rendfelszedő

HiFlow felszedő

 A HiFlow rendfelszedő biztosítja a termény gyors és közvetlen továbbítását a bálakamra nagyméretű nyílásába még túlméretes rendek bálázása során is.

HiFlow felszedő rajza

 Számos oka van, amiért Ön nem fogja megbánni, hogy John Deere bálázógépet vásárolt. Ezek közül az egyik az alacsony, 255 mm átmérőjű rendfelszedő dob. A 2,0 vagy 2,2 méteres fésűs rendfelszedő forgó pálcái a rend alá nyúlnak és beemelik – és nem betolják – a terményt a bálakamra nyílásába.Monitorok és vezérlés

A monitor és vezérlő rendszer, amellyel nem kell kiszállni a vezetőülésből.

 Használja az általunk kínált monitorokat a nagyobb nyereség betakarításához. Ezekkel a készülékekkel Ön a rend követésére koncentrálhat anélkül, hogy figyelnie kellene a bála formálódását. Ennek eredményeként valódi vezetési élményben részesül bálázás közben.

ELC Plus kezelő egység

ELC Plus monitor. Ez a könnyen kezelhető monitor vezérli a zsineges és hálós kötözést a standard 842, 852, 862 Változókamrás Bálázógépeken, valamint a 623 Szilázs vagy a 623 MultiCrop Fixkamrás Bálázókon. Az összes beállítás a vezérlő panelen elvégezhető. Amikor a bála eléri a beállított méretet, a csomagolás automatikusan megkezdődik. És az eredmény? Gyönyörű bálák és elégedett gépkezelők.

Bale Trak monitor

BaleTrak monitor. Ez a kiváló monitor klasszikus, vagy HiFlow rendfelszedőkkel felszerelt változókamrás bálázókhoz használható. A BaleTrak Monitor tartalmazza a BaleTrak Plus monitor valamennyi fejlett funkcióját, a szecskázó, a késtengely süllyesztés és a laza bálamag funkciókat kivéve.
BaleTrak Plus monitor. A BaleTrak Plus monitorra akkor van szükség, ha RotoFlow vagy MaxiCut szecskázóval felszerelt rendfelszedővel ellátott Professzionális Változókamrás és Prémium Fixkamrás Bálázógépet használnak.

Zsineg mozgásérzékelők

A zsinegmozgás jelzők mutatják, hogy dolgozik-e mindkét kötözőfej.

Bálaméret mutató

A bálaméret kijelző mutatja a pontos bálaméretet.

Kötöző anyagok

Legyen túl gyorsan a bála megkötésén.

Hálóval csomagolt bála

Az eltérő termények más-más kötöző anyagot igényelnek.

 Ez az oka, amiért olyan sok bálakötöző anyagot kínálunk. A rugalmasság alacsonyabb költségeket, időmegtakarítást és kevesebb munkát jelent.

 Bálakötöző zsineg. A John Deere bálazsineg nagy szakítószilárdságú és kiváló minőségű. Az Easy Feed rendszer kiküszöböli a kötözési problémákat. Használható szilázs-, széna-, vagy szalmabálákhoz egyaránt.

CoverEdge bálakötöző háló

Legyen túl gyorsan a bála megkötésén.

Tökéletes csomagolás

 Exkluzív CoverEdge bálakötöző háló.

 Csak a CoverEdge kötöző háló nyúlik túl a bála szélein, mint egy hajháló, így 15%-kal nagyobb felületen fogja a bálát. Ez megakadályozza a nedvességnek a bálába szivárgását. Ennek eredményeként a bálák hatékonyabb eső és talajvíz elleni védelmet élveznek, kevesebb levél hullik ki és szebb lesz a bálák formája.

 Miért jó a hálós kötözés? Az olcsóbb háló valószínűleg gyengébb minőségű, kevesebb van a tekercsben és nem biztosít takarást a bála teljes szélességében.

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu