900-as sorozat

 • Lépjen át a gyorsító sávba (és maradjon is ott)

  Az új 900-as sorozatú bálázógéppel.

900-as sorozat

 A termelékenységet a következő szintre emeli: az új 900-as sorozat.

Ezzel az innovatív kigurítási koncepcióval és a kompromisszumokat nem ismerő felépítéssel a legújabb 900-as sorozat az egyik tökéletes bálát a másik után készíti el olyan gyorsasággal, amely állva hagyja a konkurenciát!

A kiváló üzemanyag hatékonyságnak, a strapabíró felépítésnek és a fejlett automatizálási opcióknak köszönhetően ez a rendkívüli változókamrás bálázógép hosszú éveken keresztül garantálja a nagy termelékenységet.

 • Keretvázas felépítés
 • Független bálakamra
 • ISOBUS 2010 kompatibilitás
 • Egyedülálló gyors kigurító rendszer
 • Alacsony súlypont
 • 2,2 méteres RotoFlow vagy MaxiCut HC 25 aprító
 • Kigurítás beszorulás nélkül
 • Traktor-Bálázó automatizálás

Lépjen át a gyorsító sávba (és maradjon is ott) az új 900-as sorozatú bálázógéppel. 

 •  

  Keret szerkezet

   Keretvázas felépítés

   Az egyedülálló keretvázas felépítés védi a bálázógép összes bálázó alkatrészét a szokásos működés során rájuk ható terheléstől.

 •  

  Bálakamra

   Független bálakamra

   A bálakamra egyáltalán nem képezi a gép vázszerkezetének részét, így lényegesen kisebb mértékű terhelés és feszültség hat rá, mint a hagyományos bálázógépek esetén.

 •  

  Gyors bála kiadás

   Gyorskigurító rendszer

   Mivel a 900-as sorozat modelljein nem található meg a hagyományos, nehéz bálakamra ajtó, a bála kigurítása mindössze 5 másodperc alatt végrehajtható, ami háromszor gyorsabb a szokásosnál!

A legfontosabb jellemzők

Az új 900-as sorozatú bálázógépek számos olyan nagyszerű jellemzővel vannak felszerelve, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét. Kattintson a kívánt jellemzőre a bővebb tudnivalókért!

KERETVÁZAS FELÉPÍTÉS

Keret szerkezet

Keretvázas felépítés – Az innovatív titok
 Az egyedülálló keretvázas felépítés védi a bálázógép összes bálázó alkatrészét a szokásos működés során rájuk ható terheléstől.

Hosszabb élettartam
Mivel arra a feladatra koncentrálhatnak, amelyre tervezték őket, ezek a részegységek nagy termelékenységet és megbízhatóságot nyújtanak a megnövelt élettartamuk során.RENDFELSZEDŐK ÉS BEADAGOLÁS

Maximális kapacitás

Teljes kapacitás

 Kompromisszumok nélküli termelékenységet és kapacitást szeretne? Akkor a 900-as sorozatú bálázóval jól választ. A 2,2 méteres szélességével, a késtengely süllyesztéses eltömődés elhárító rendszerével és a nagykapacitású rendfelszedővel a legnehezebben bálázható terménnyel is jól elboldogul.

Megbízható, tartós kialakítás

Hosszú élettartamra tervezve
 Az 5 pálcatengely és a kis forgási sebesség nagy termelékenységet és hosszú élettartamot biztosít. A golyós csapágyakkal ellátott pálcatengelyek egyenletes és csendes működést tesznek lehetővé.

Nagy teljesítményű rotor

Nagykapacitású rotor
 A nagykapacitású rotor kialakítás növeli a terményáram hatékonyságát a RotoFlow és a MaxiCut rendfelszedőkkel, ami óránként nagyobb terménymennyiség feldolgozását teszi lehetővé.

Fülkéből működtethető felszedő

A vezetőfülkéből működtetett késtengely süllyesztéses eltömődés elhárító rendszer
 Az új felépítésű késtengely süllyesztéses rendszer lehetővé teszi az elakadt termény biztonságos és gyors eltávolítását minden körülmények között. A rotor teljes szélességét lefedő rendszerrel még a konzolcsiga alá szorult növényzet is másodpercek alatt kiszabadítható.

MaxiCut HC 25

MaxiCut HC 25 aprító szerkezet
 A 25-késes finomaprító rendfelszedő rendszerrel különféle szárhosszúság értékek állíthatók be: minimum 40 mm (25 aprítókéssel), 80 mm, vagy az aprítás kikapcsolása. Mivel 12, vagy 13 darabos késkészlet egyaránt használható a közepes szárhosszúsághoz, így a kések hosszabb ideig maradnak élesek, amivel minden bálázás során üzemanyagot takaríthat meg.

MaxiCut HC 13

MaxiCut HC 13 aprító szerkezet
 Ezzel a 13 aprító késsel ellátott rendfelszedővel a legtöbb gazdálkodó által előnyben részesített, minimális 70 mm-es szárhosszúság állítható be szilázsbála készítéséhez.

RotoFlow HC

RotoFlow HC rendfelszedő
 Ez a rotoros rendfelszedő ideális a száraz növényzethez, mivel a legtörékenyebb terményt is hatékonyan továbbítja és megőrzi a szárhosszúságot.

BÁLAKAMRA

Tökéletes bálák rekordidő alatt

Tökéletes bálák rövid idő alatt

 A 900-as sorozatú bálázók nagy munkasebessége ellenére soha sem csökkentik a minőséget a bálák egyenletes formája, vagy tömörsége szempontjából. Ezek a gépmodellek a rendelkezésre álló teljesítmény 100%-át kihasználják ahhoz, hogy a terményt a hengerekhez préseljék, így a bála formázása rendkívül hatékonyan megy végbe. A nagyméretű, tapadásmentes bálakamrának és a kíméletes erőátvitelnek köszönhetően Ön minden bálázás során üzemanyagot is megtakarít.

Laza bálamag
Annak érdekében, hogy a bálák jól szellőzzenek és a termény gyorsan kiszáradjon, a fokozatmentesen szabályozható laza bálamag funkcióval a gumihevederek feszítése egy bizonyos bálaátmérő eléréséig kikapcsolható.

3 hajtott henger

Három hajtott henger
 Nedves, vagy száraz növényzet, a 900-as sorozat egyenletesen jó teljesítményt nyújt a termények széles skálájában. A három meghajtott henger tökéletes bálaformázást biztosít szilázsban, míg az összes henger és heveder kialakítása megkönnyíti és meggyorsítja a bálaformázás megkezdését.

Két széles végtelen szalag

Két széles végtelenített gumiheveder
 Ezek az 573 mm szélességű gumihevederek jobban körülölelik a bálát, ami csökkenti a terményveszteséget. A gumihevederek végtelenített kialakítása egyenletes járást biztosít, a kis forgási sebesség pedig csökkenti az üzemanyag fogyasztást és növeli az élettartamot.

GYORSKIGURÍTÓ RENDSZER

Háromszor gyorsabb

Gyors bálakiadó rendszer

 A hagyományos változókamrás hengeres bálázó gépek esetén a kész bála kigurítása legalább 15 másodpercet vesz igénybe, ezzel szemben a 900-as sorozat esetén ez mindössze 5 másodpercet igényel. Ez azt jelenti, hogy minden hat bála elkészítésével Ön egy teljes percet nyer.

Stabilitás a teljes élettartam során
 Ez az új rendszer rendkívül egyszerű és kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos bálázógépek esetén. Mivel a gép tömegközéppontja mindig alacsonyan helyezkedik el, ezért a lejtőkön végzett bálázás biztonságosabban és gyorsabban végezhető.

Tapadásmentes termelékenység
A bálakamrában található mozgatható oldallemezek miatt a bálák a kigurulásuk során nem érintkeznek a bálázógép oldalával. Ennek köszönhetően a bálák nem szorulnak be és nem lassítják a munkavégzést!

01:00

00:01
 A mozgatható oldallemezek eltávolodnak a bála két oldalától. A bálakamra és a zárófüggöny kinyílik.

03:00

00:03
 Mivel nincs hagyományos bálaajtó, ezért az elkészült bála azonnal kigurul.

05:00

00:05
 A bálázógép jelzi a gépkezelőnek, hogy kapcsolja a traktort egyes sebességfokozatba. A bálázási ciklus véget ért!

TRAKTOR-BÁLÁZÓ AUTOMATIZÁLÁS

Állandóan csúcsminőség egész nap
Már a kevésbé tapasztalt gépkezelők is képesek egyforma méretű és kiváló minőségű bálákat készíteni a teljes munkanap során, ami a termelékenységet akár 10%-kal növeli.
Azonnali reagálás
Amint a bálakamra megtelt, a 900-as sorozatú bálázógép üzenetet küld a traktornak. Ez a jel utasítja a sebességváltót*, hogy állítsa meg a traktort, és bekapcsolja a kötöző szerkezetet, majd elindítja a kigurítási fázist.

*Feltétele: ISOBUS-os traktor + AutoPower + E-SCV

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu