• Egymásnak teremtve

  Az új John Deere H sorozatú homlokrakodók tökéletesen illeszkednek az Ön John Deere traktorához.

H sorozat

Egymásnak teremtve

Az új homlokrakodóink tökéletesen illeszkednek az Ön John Deere traktorához – még akkor is, ha az egy régebbi modell. Egyszerűen karbantarthatóak és felszerelhetőek, miközben kiváló kilátást, és kimagasló teljesítményt nyújtanak az egész éves használat során, illetve nagyon csekély karbantartást igényelnek.

Fejlett automatizáció

A fejlett automatizációs technológiáknak köszönhetően – mint például az elektronikus szintezés, vagy a megadott szöghelyzetbe való visszatérés – akár a kevésbé tapasztalt kezelők is nagy hatékonysággal képesek a gépet kezelni, és azzal dolgozni.

új, egységes kialakítás

Függetlenül attól, hogy milyen John Deere traktort használ,a homlokrakodó öntvény tartóváza tökéletesen illeszkedni foga traktora alvázához – mindez a nagyobb rugalmasság, a jobb manőverező képesség, az első kerekeknél levő nagyobb hely és a motorhoz való jobb hozzáférhetőség érdekében.

Megnövelt tartósság

Annak érdekében, hogy az új homlokrakodóink megfeleljenek a saját előírásainknak – és természetesen az Ön elvárásainak is –, kizárólag a legjobb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzuk. Minden részegység olyan nehéz körülmények között került tesztelésre, amilyen körülményekkel Ön soha nem fog találkozni a munkája során.

 •  

  Electronic Self Levelling (ESL)

  Elektronikus vezérlésű szintezés (ESL)

  Lépjen előre a következő szintre! Az elektronikus vezérlésű szintezés a következő lépcsőfok a magas szintű automatizáláshoz, és a kimagaslóan pontos munkavégzéshez.

 •  

  Return to Position

  Automatikus visszaállás

  A teljesen automatikus működésnek köszönhetően, Ön – miután megadta az alapbeállításokat – csupán a joystick négy végállását használva, a beállított helyzetek között mozgathatja a homlokrakodót.

 •  

  Easy mounting

  Könnyű csatlakoztatás

  Nagyon egyszerű a munkaeszköz hidraulikus csatlakoztatása a munkaeszköz multicsatlakozó által még akkor is, ha a tömlők nyomás alatt vannak.

Legfontosabb jellemzők

A John Deere H sorozatú homlokrakodójával időt takaríthat meg! Kattintson az alábbi jellemzőkre a bővebb tudnivalók érdekében!

Vázszerkezet

Kiemelkedő gyártási minőség: Kapcsolókeret kialakítás

Mounting frames installed on tractor frames

A kapcsolókeret speciális kialakításának köszönhetően a traktor szerviz pontjai és a motor még felkapcsolt rakodógém esetében is könnyen hozzáférhető. A tartóssági tesztek bizonyítják, hogy a John Deere homlokrakodói a legnehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkóznak. 

A kapcsolókereten az előre kialakított helyek lehetővé teszik a sárvédő tartókonzol felszerelését. Ez javasolt a H360 homlokrakodó és a 6210R, a 6190R és a 6170R esetében.

Joystick

Joystick lever control integration

A mechanikus vagy elektronikus joystick gyárilag beszerelhető, mely ideális azoknak, akik egyszerű elérést, könnyű kezelhetőséget és kényelmes elhelyezést szeretnének. A mechanikus joystick tökéletesen illeszkedik a 6R széria oldalsó konzoljába, míg az elektronikus joystick könnyedén integrálható a 6R, a 7R és a 8R széria karfájába. 

Az integrált joystick-nak köszönhetően a kezelő olyan pontosan és hatékonyan irányíthatja a homlokrakodót, amennyire csak lehet.

Teljesítményre tervezve

Válogatott részegységekből kialakított gémszerkezet

 

View from the driver’s seat

A H sorozatú homlokrakodók tökéletesen illeszkednek a John Deere traktorokhoz. A gémszerkezet kialakítása során első számú szempont volt a jó kilátás biztosítása, valamint a hidraulika vezetékek integrálása. A bevizsgált alkatrészekből készített homlokrakodó lehetővé teszi, hogy a traktor még homlokrakodóval felszerelve is maximális hatékonysággal működhessen.

A kilátás és tartósság fontos a kezelő számára, de ugyanilyen fontos az irányíthatóság is. Az egyszerű kezelhetőség érdekében a H sorozatú homlokrakodók felszerelhetőek egy munkaeszköz szint jelzővel. *

 

* Nem minden országban elérhető

Calculated and tested design

Jobb kilátás

H360 hydraulic self-leveling (HSL) loading manure

A H sorozatú homlokrakodók keresztcsöve sokkal alacsonyabbra került, ami nagy mértékben javítja a rálátást a munkaeszközre, függetlenül attól, hogy milyen munkaeszköz van csatlakoztatva. Az alacsonyan elhelyezett keresztcső munka közben megfelelő távolságban van a traktor lámpáitól, így lehetővé teszi az éjszakai munkavégzést is.

H360 mechanical self-leveling (MSL) loading manure

Hidraulika

H360 MSL Front Loader with transparent frame

A hidraulika vezetékek és szerelvények a homlokrakodó gémszerkezetén belül kerültek elhelyezésre, ami tovább javítja a kezelő kilátását.

A rejtett olaj vezetékeknek köszönhetően nem csak a kilátás javul, de a vezetékek, az elosztó vagy a gémlengés csillapítás hidroakkumulátora is a keresztcsövön belül kerültek elhelyezésre, így azok védve vannak a külső behatásoktól, továbbá kényelmesen elérhetőek a karbantartások során.

Components inside the torque tube

Speciális részegységek a nagyobb tartósság érdekében

Front loader on the test bench

A nagyobb tartósság érdekében az újratervezett öntvény csuklópontok nagyobb felfekvő felülettel rendelkeznek. Ez a fejlesztés csökkenti a csuklópontok elhasználódását, és még a legnagyobb terhelésnek is ellenállnak. Végezetül a H sorozatú homlokrakodók csuklópontjainak csapjai zsírozhatóak.

Hosszú élettartamra lettek tervezve, és nem szükséges a csapágyak cseréje.

Cast-steel parts in orange color

Billentő munkahenger

False rod cylinder

A billentő munkahengerek jelentős mértékben csökkentik a ciklusidőt, melynek köszönhetően a kanál tartalma rendkívül gyorsan lebillenthető. A mechanikus szintezésű homlokrakodók esetében ez különösen fontos, éppen ezért ezek a homlokrakodók billentő munkahengerrel vannak felszerelve.

Az újra tervezett billentő munkahengerek gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé a korábbi kivitelhez képest.

Biztonság

Shut-off valve open

A hidraulikus elzárószelep alapfelszereltség minden H sorozatú mezőgazdasági homlokrakodó esetén, mely biztosítja hogy a homlokrakodó ne zuhanjon le hirtelen. Továbbá lehetővé teszi a rakodógém rögzítését, amikor a rakodógém alatt állva kell karbantartási munkát végezni.

Shut-off valve closed

Egyszerű karbantartás

Greasing points integrated in the design

Az új homlokrakodóink minden része úgy lett megtervezve, hogy egyszerűen és problémamentesen karbantartható legyen. Minden hidraulikus vezetés és szerelvény a gémszerkezet belsejében került elhelyezésre annak érdekében, hogy tiszta és jól védett helyen fussanak.

Gyorsan és kényelmesen hozzáférhetőek, és a gyorscsatlakozó szerelvényeknek köszönhetően pedig könnyedén szerelhetőek.

Pivot pin

Egyszerű fel és leszerelés

Place the loader on the floor with the bucket dumped

Először tegye le a homlokrakodót a földre, és helyezze vízszintbe a kanalat, hogy tehermentesítse a traktort.

Második lépésként nyissa ki a támasztólábakat, és távolítsa el a rögzítő csapokat. A rögzítőcsapok eltávolítása után a munkaeszköz leszerelhető a homlokrakodóról. Ez a művelet csak akkor végezhető el, ha a sebességváltókar neutrális helyzetben van.

A traktor park helyzetbe állításával harmadik lépésként állítsa le a motort, áramtalanítsa a traktort és a nyomás mentesítse a hidraulika rendszert, majd kapcsolja szét a traktor és a homlokrakodó hidraulikus csatlakozásait.

Put the parking stand down

Remove the mast pins

Drive the tractor in reverse

Remove the multicoupler

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu