• Élje át a jövőt!

  Az új S-sorozatú kombájnok

S-sorozat

 Élje át a jövőt most!

Ha maximális kapacitást szeretne, akkor Ön az új S sorozatot keresi.
Az új S sorozat stílusos külseje mögött minden részegység és rendszer a maximális üzemidő és termelékenység érdekében dolgozik.

 • Új, változtatható terményáramú rotor – a legfejlettebb cséplőrendszer a piacon
 • Ergonomikus Prémium vezetőfülke
 • Erőteljes és teljesítménynövelő, intelligens megoldások

Az új S sorozat segítségével a betakarítás minden korábbinál hatékonyabban és kényelmesebben végezhető.

 •  

  Új változtatható anyagáramú rotor

   Új, változtatható terményáramú rotor

  Az új tervezésű, változtatható terményáramú rotor jelentősen növeli a kombájn kapacitását és javítja a szalma minőségét. Mivel a rotor terhelése és a teljesítményfelvétel is csökken, még üzemanyag is megtakarítható.

 •  

  Prémium vezetőfülke

   Prémium vezetőfülke

   Az új Prémium vezetőfülke nagyobb helyet és kényelmet nyújt, mint valaha. A betakarításhoz szükséges valamennyi kezelőszerv könnyen elérhető és kezelhető, valamint a fejlett opciós szórakoztató elektronikai tartozékok jelentősen megkönnyítik a munkavégzést a hosszú munkanapokon.

 •  

  Prémium melléktermék kezelés

   Prémium melléktermék kezelés

   Szecskázzon, vagy válassza a szalma rendre rakását a kényelmes vezetőfülkéből – majd terítse szét a melléktermékeket hatékonyan, akár 12 méteres szélességben!

Legfontosabb jellemzők

Az új S sorozat tele van nagyszerű jellemzőkkel, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét. Kattintson az alábbi jellemzők nevére, ha többet szeretne tudni róluk!

PRÉMIUM VEZETŐFÜLKE

Prémium vezetőfülke

 A tágas, új Prémium vezetőfülkében a gépkezelő éber, pihent és termelékeny marad – függetlenül attól, hogy milyen hosszú ideig tart, vagy milyen nehéz a munka.

Ergonómikus kezelőfelület

Ergonómikus kezelőszervek
 A dönthető és szabályozható magasságú kormányoszlop másodpercek alatt beállítható. Valamennyi kezelőszerv elrendezése logikus, ergonomikus és könnyen megérthető. A puha érintésű nyomógombok minden korábbinál jobban megkönnyítik a kombájn teljesítményének finomhangolását.

Légrugós prémium ülés

Prémiumlégrugózású vezetőülés
 A prémium légrugózású vezetőülés négy irányban állítható a gépkezelő testméreteihez való tökéletes illeszkedés érdekében. Az állítható deréktámasszal beállítható az éppen szükséges mennyiségű támasztás. A vezetőülésben integrált lábtartó és fűtőbetét is található (opció).

légkondicionáló berendezés

Fűtés, szellőzés, klímaberendezés
 Az ÚJ, 25%-kal növelt teljesítményű klímavezérlő rendszer gondoskodik a kellemes vezetőfülke hőmérsékletről akkor is, ha odakint nagyon meleg van.

Tökéletes kilátás

Akadálytalan kilátás 
 A vezetőfülke színezett, biztonsági üvegfelületeinek jóvoltából a gépkezelő akadálytalan kilátást élvez a kombájn előtt és mellett elhelyezkedő területre. A nagyméretű napellenzőknek köszönhetően a napfény vakító, fárasztó hatása és az ebből fakadó hibák is minimális szintre szorulnak vissza.

Opciós külső kamera

Opciós külső kamera
 A kiváló, testre szabható képet adó opciós külső kamera a kombájn hátsó részére, a magtartályba, vagy az ürítőcsigára szerelhető. A kamera képét a vezetőfülkében elhelyezett kijelző jeleníti meg.

KIJELZŐK ÉS KEZELŐSZERVEK

Kijelzők és kezelőszervek

A CommandTouch kartámasz konzolnak, a CommandCenter kartámasz kijelzőnek és az „A” oszlopra szerelt digitális kijelzőnek köszönhetően az S-sorozattal bármilyen feladat könnyen végrehajtható.

Fő vezérlőkar

Menetkar
 A fő menetvezérlő kar tökéletesen kézbe simul, így garantálja a menetsebesség figyelemreméltóan egyenletes, hidrosztatikus szabályozását. A menetkaron található a ferdefelhordó emelés/süllyesztés, a motolla emelés/süllyesztés, előre/hátra mozgatás, a visszatérés vágásba üzemmód, a vészleállító, az ÚJ AutoTrac talajkövető visszaállítás gomb és az opciós aktív tarlómagasság és talajnyomás funkciók kapcsolói.

CommandArm kezelőfelület

CommandArm kartámasz konzol
 A CommandArm kartámasz konzol megkönnyíti és kényelmessé teszi a termelékenység maximalizálását. A kezelőszervek használata intuitív, ezért könnyen megtanulható, az elhelyezésük logikus, így könnyen megtalálhatók. Mindegyik gyakran használt funkciónak itt található a gyorselérési gombja a gép gyors és könnyű beállítása érdekében. Ezek az alábbiak:

 • Általános betakarítási beállítások
 • Sebességváltó és HillMaster szintezés kezelőszervek
 • Klímaberendezés kezelőszervek
 • Radió kezelőszervek
 • Világítás kapcsolók

Digitális sarokoszlop kijelző

Digital Corner Post Display
 A kiválóan elhelyezett, „A” oszlopra szerelt kijelző lehetővé teszi a gép összes kulcsfontosságú funkciójának gyors áttekintését, mint pl. a menetsebesség, motorfordulatszám, szemveszteség és riasztások. Mindezen adatok folyamatosan leolvashatók, így a gépkezelő nem zavarodik bele a többféle menü közötti váltogatásba.

 Az egyik új funkció a teljesítménymérő, amely százalékos értékben jeleníti meg az igénybe vett motorteljesítményt. Ez az adat a gép teljesítményének folyamatos maximalizálásához szükséges.

GreenStar 3 CommandCenter kijelző

GreenStar 3 CommandCenter kijelző
 Ez a kijelző a gépre és a terményre vonatkozó legfontosabb adatokat jeleníti meg könnyen áttekinthető formában, ami megkönnyíti a kritikus értékek gyors beállítását. Ezen kívül ez a kijelző olyan AMS precíziós gazdálkodás funkciókat támogat, mint pl. az AutoTrac kormányautomatika. Mindössze egyetlen kezelőfelületről az alábbi funkciókhoz nyílik gyors hozzáférés:

 • Kombájn beállítás
 • Rostahézag szabályozása a vezetőfülkéből
 • ACA (automata kombájn beállítás)
 • Betakarítási monitor
 • Harvest Smart (automata terménymennyiség szabályozás)
 • AutoTrac kormányautomatika
 • AutoTrac RowSense sorérzékelés
 • Riasztások
 • Kalibrálás „varázslók”
 • Fedélzeti diagnosztika
 • Küszöbérték beállítások

GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyő

GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyős monitor
 A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőhöz hasonlóan ez a fejlett érintőképernyős monitor is képes külső kamera képének megjelenítésére. A kombájn hátsó részére szerelt videó kamerával hátramenetbe kapcsoláskor a kijelzőn automatikusan megjelenik a kamera képe. A videó funkció ezen kívül lehetővé teszi a kombájn olyan fontos részeinek szemmel tartását, mint pl. az ürítőcsiga anélkül, hogy további kijelzőkre lenne szükség.

600R VÁGÓASZTALOK

600R vágóasztalok

John Deere 600R sorozatú vágóasztalok kisebb tarlót és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, egyszerű beállítás mellett az adott körülményekhez való könnyű alkalmazkodás érdekében. Ezek az adapterek 4,3 – 10,7 méteres szélességgel rendelhetők.

Nincs többé rozsda

Nincs rozsdásodás. Soha többé.
 A konzolcsiga előtt található, rozsdamentes acélból készült padlólemezek kíméletes és egyenletes terményáramot biztosítanak a csigához évről-évre, szezonról-szezonra.

Tökéletes rálátás

Maximális rálátás
 A motolla tengely kis átmérője, a nyitott végek és a nyitott küllős váz a gépkezelő számára a lehető legjobb rálátást biztosítja a kaszára és a rendválasztókra.

Egyenletes anyag behordás

Kíméletes terményáram
 A masszív, 660 mm átmérőjű konzolcsiga óriási behordási kapacitást biztosít, valamint 4 irányban állítható a kíméletes terményáram érdekében. Ez sokkal jobb behordási teljesítményt biztosít nehéz betakarítási körülmények között.

Központi gyorscsatlakozó

Beállítás másodpercek alatt
 Az összes 600R vágóasztal közösített, rögzítő csapos biztosítású elektromos és hidraulikus csatlakozókkal van felszerelve, amelyek nem igényelnek napi karbantartást.

Behajtható rendválasztó

Rövid és hosszú, becsukható rendválasztók
 Csak csukja be a rendválasztókat a vágóasztalra a szállításhoz – nem szükséges leszerelni őket, mielőtt a közútra hajt. És nem kell nehéz tartozékokat szállítani, vagy nagy tároló helyet kialakítani.

PRÉMIUM FLOW VÁGÓASZTALOK

Prémium Flow vágóasztalok

 Maximalizálja a kombájn betakarítási képességeit, anélkül, hogy át kellene alakítani a vágóasztalt az egyes terményekre való átállás során. A termény egyenletes és folyamatos áramban halad a kaszától a konzolcsigához. Ez jelentősen növeli a kombájn kapacitását még megdőlt állományban is.

Napraforgó kiegészítók

Napraforgó kiegészítők
 A napraforgók szára törékeny, ezért a tányérok gyakran a talajra hullanak, mielőtt a vágóasztalba érnének. Ez a motollákra könnyen felszerelhető burkoló lemezekből álló készlet megelőzi a napraforgó tányérok elvesztését.

Vágóasztal szállítókocsik

Vágóasztal pótkocsik
 Gondoskodjon a vágóasztalok biztonságos szállításáról ezekkel a strapabíró pótkocsikkal, amelyek lehetővé teszik a repcetoldatok gyors és egyszerű felszerelését. A vágóasztal pótkocsik jellemzője a robosztus hossztartó és támasztó kerekek, az erősített tengelyek és gumiabroncsok.

RepceProfi II (repcetoldat)

RapsProfi II repcetoldat
 A repce betakarítása nem mindig egyszerű: a szárak össze vannak fonódva, a becők a kaszának ütközve szétrobbannak. Ez a repcetoldat a szemveszteséget hektáronként akár 30 kg-mal csökkenti, így nagyon gyorsan behozza az árát. Könnyen, szerszámok használata nélkül felszerelhető.

FERDEFELHORDÓ

Ferdefelhordó

 Bármilyen erősszárú vagy zöld is a termény, az S sorozat nagykapacitású ferdefelhordója egyenletes terményáramban hordja be és tökéletesen adja át leválasztó dobnak.

Jobb kilátás

Szemmel láthatóan jobb
 A hosszú ferdefelhordó ház kialakítása miatt a gépkezelő rálát a teljes vágóasztalra és annak vágási magasságára anélkül, hogy előre kellene dőlnie. A gépkezelő jól látja a tarlómagasságot is a vágóasztal mögött.

Könnyű beállítási lehetőségek

Könnyű beállítás
 A homloklemez előre-hátra állítható az egyes gumiabroncs méretnek, terménynek és betakarítási körülményeknek megfelelően. Ez minden körülmények között biztosítja az optimális átmenetet a vágóasztal és a ferdefelhordó között.

Erős ferdefelhordó visszaforgatás

Erőteljes ferdefelhordó visszaforgató
 A 135 LE teljesítményű visszaforgató könnyedén eltávolít bármiféle elakadást.

Központi gyorskapcsoló

Egykaros közösített csatlakozó
 A vágóasztalok csatlakoztatása ennél könnyebb már nem is lehetne.

CSÉPLŐSZERKEZET

Cséplőszerkezet

 Az új S sorozat két elgondolás legjobb megoldásait nyújtja: jól bevált, egydobos leválasztás és egy új, nagyteljesítményű cséplő rotor, amely speciálisan nagy terményhozamhoz és nagy szártömeghez lett tervezve.

Új változtatható anyagáramú rotor

Az új, változtatható terményáramú rotor
A nagyobb méretű, meredekebb szögű első rotor kúp jelentősen növeli a kombájn kapacitását a termény cséplését végző nagyobb felülettel. A kúpos hátsó rotor véggel együtt növeli a szalma minőségét. És mivel csökkenti a rotor terhelését és teljesítmény felvételét, csökkenti az üzemanyag fogyasztást is.

 • Rotor palástra hegesztett betétek / ujj talpak
 • Egy csavarral rögzített betét fedelek és ujj illesztések
 • Új, nagyobb szögű, hátsó kúp kidobó lapátokkal
 • Nagyteljesítményű hátsó szalmaterelő dob

Cséplőszerkezet

 A termény a gyorsító dobról a cséplő rotorba áramlik. A cséplőbetéteken kiképzett vezető hornyok kíméletesen terelik a terményt, ami lehetővé teszi a rotor számára a jobb cséplési teljesítményt.

Cséplőszerkezet

 Az erősített terelőlapok továbbítják a terményt a cséplőszakaszból a leválasztó szakaszba. A terelő lapok ellipszis alakja a terményt megfogja, majd elengedi, így a cséplőszerkezet jobban teljesít a termény nagy nedvességtartalma esetén is.

Cséplőszerkezet

 A vezetőfülkéből elektromosan állítható felső fedőlemezek lehetővé teszik a leválasztó rés optimalizálását a legjobb szalma minőség, vagy a legjobb leválasztási teljesítmény érdekében. Függetlenül attól, hogy a kombájn hosszú, törékeny, vagy nagyon éretlen szalmával arat, a gép mindig a legjobb teljesítménnyel működtethető még gyakran változó betakarítási körülmények esetén is.

Cséplőszerkezet

 A rotorból kilépő melléktermékeket a nagy hajlásszögű hátsó kidobó kúp továbbítja hátrafelé. A szalmaterelő dob alatt elhelyezett hosszabb leválasztó rostély a szalmában maradt minden maradék szemet a magtartályba vezeti. A szalmakocsiba szerelt terelőlemezek a szalmát egyenletesebb áramban továbbítják a szecskázóba.

3 szegmensű termény továbbató rendszer

Az S-sorozat három szegmensű termény továbbító rendszere
 A modull mellső része három behordó részre tagolódik. A rotor elején a gyorsító rész felpörgeti az anyagot mint egy centrifuga, majd az anyagot a gyorsító továbbszállítja, végül bekerül a háromszintű cséplő-leválasztó rendszerbe, miközben körbejárja a rotort. Ez állandó, sokkal egyenletesebb anyagáramlást biztosít, különösen nagy nedvesség tartalmú, nagy terméshozam és zöld növényállomány esetén.

TISZTÍTÓSZERKEZET

Tisztítószerkezet

A teljesen új S sorozatú rostaszekrény jelentősen növeli a kombájn teljesítményét a korábbi változathoz viszonyítva. Ennek oka a nagyobb rostahosszúság és a rosta első részének ÚJ kialakítása, amely megfelelően irányítja a szelelő ventilátor által keltett légáramot. Ez az új elrendezés nagyobb kapacitást tesz lehetővé, mint a jelenlegi S690-es modelleké, valamint az alapfelszereltség részét képezi az S sorozat mindegyik modelljén. Nagyobb rosta hosszúság
Az új rostaszekrényben egy nagyobb, egy darabból álló felső és alsó rosta található. A nagyobb hosszúság jelentősen megkönnyíti a kombájn munkateljesítményének beállítását. Ezzel együtt nő a szemtisztaság is.

Új aktív kalászvisszahordó rendszer

Új, aktív utócséplő rendszer 
A nagyteljesítményű kombájnok teljes kapacitású üzemeltetésénél az általunk alkalmazott aktív utócséplő rendszer használata elengedhetetlen fontosságú. A ki nem csépelt kalászok külön kezelése, amelyek alapesetben a leválasztó szakaszba kerülnek visszavezetésre (és lekötik a leválasztási teljesítmény egy részét), növeli a kombájn általános teljesítményét.

 Mivel a külön utócséplő rendszer kevésbé agresszív hézagot alkalmaz, mint a leválasztó szakasz, így biztosítja a kiváló szemminőséget azáltal, hogy a sérülékeny terményeket kíméletesen kezeli.TISZTAMAG KEZELÉS

Tisztamag kezelés

 A teljes betakarítási folyamat talán legkritikusabb mozzanata az ürítés. Az új S sorozattal az ürítés minden korábbinál gyorsabban és ritkábban végezhető.

Power Boost teljesítmény többlet
Az S sorozat el van látva a John Deere exkluzív Power Boost teljesítmény többlet funkciójával is. Ez az elektronikus motorvezérlő rendszer akár további 34-50 lóerő teljesítményt képes leadni a maximális betakarítási kapacitás érdekében.

A legnagyobb magtartály a piacon

A legnagyobb magtartály az iparágban
 A masszív, 14.100 literes, hidraulikusan mozgatható fedelekkel ellátott magtartály biztosítja a nagy terményhozamok esetén szükséges nagy tároló kapacitást.

Gyors ürítés

A szállítójárművek másodpercek alatt megtölthetők
 A rendkívüli, 135 liter/másodperces ürítési sebességgel mindössze 105 másodperc szükséges a tele magtartály kiürítéséhez.

Behajtható ürítőcsiga

Becsukható ürítőcsiga vég
 Ez az intelligens funkció növeli a kombájn fordulékonyságát és jelentősen megkönnyíti a tárolását. Az ürítőcsiga vég kinyitásához csak egy gombot kell megnyomni a vezetőfülke kartámasz konzolon.

Opciós, ürítőcsigára szerelhető kamera

Ürítőcsigára szerelt opciós kamera
Lásson bele akár a legmagasabb pótkocsiba is! Az ürítőcsigára szerelhető kamera kiváló minőségű képet jelenít meg az ürítési folyamatról, valamint a kombájn mögötti területről a vezetőfülkében elhelyezett kijelzőn.

PRÉMIUM MELLÉKTERMÉK KEZELÉS

Prémium melléktermék kezelés

A kivételesen nagyfokú rugalmasság és komfort érdekében válassza a Prémium melléktermék kezelő rendszer csomagot az új S sorozatú kombájnhoz. Ennek köszönhetően a szalma rendre rakható és a pelyva szétteríthető, vagy a szalma leszecskázható és a pelyvával együtt szétteríthető könnyen és hatékonyan.

Folyamatos szétválasztás

Átkapcsolás szecskázás és rendre rakás között menet közben
 Ráadásul a rendre rakás és a szecskázás között anélkül lehet átkapcsolni oda és vissza egyaránt, hogy ki kellene szállni a vezetőfülkéből, sőt, ehhez még a kombájnt sem szükséges megállítani. És mindez a vezetőfülkében elhelyezett CommandCenter kijelzőn keresztül elvégezhető.

Új pelyva terítő

Fejlett PowerCast szalmaterítő
 Ez a berendezés még a legerősebb oldalszélben is kiváló szórásképet biztosít akár 12 méternél nagyobb szélességben is. A szél elsodró hatásának ellensúlyozását célzó beállítások menet közben elvégezhetők a vezetőfülkében a CommandCenter kijelzőn.

Prémium szalmaszecskázó

Prémium szalmaszecskázó
 Ez a nagyteljesítményű szalmaszecskázó 4 sorban elhelyezett 100 darab csipkézett késsel van felszerelve, amely 57 állókéssel szemben forogva rendkívül apróra vágott szalmát képes készíteni.

Tömör, egyenletes anyag eloszlás

Szalmaterelő dob
 Ez ideális funkció, amikor a szalmát a pelyva nélkül szeretnék felhasználni (pl. alomnak állatok alá). A rendszer a szalmakocsiban elválasztja egymástól a szalmát és a pelyvát. A szalma rendre rakható, míg a rendszer a pelyvát a szalmaszecskázóba vezeti és szétteríti a vágóasztal teljes szélességében a terítő lemezek, a PowerCast, vagy a Továbbfejlesztett PowerCast rendszer segítségével.

Számos opciós lehetőség

Még több rendelhető opciós tartozék
 Az általunk kínált további melléktermék kezelő opciókkal kapcsolatosan kérjük, keresse fel a John Deere értékesítési menedzserét.

MOTOR

Motor

Az új S sorozat meghajtásáról az általunk valaha tervezett legkiválóbb motor gondoskodik, a 6-hengeres, két turbófeltöltővel felszerelt John Deere PowerTech PSX. Az S680 modellben a 13,5 literes változat található, amelynek teljesítménye 402 kW (547 LE)*.

Teljesítmény az Ön kezében

A megbízható motorteljesítményyou
 Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a két turbófeltöltő (1 fix, 1 változó geometriájú) és a magasnyomású, közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszer. A nagykapacitású légszűrő rendszer és a turbólevegő utánhűtő tovább növeli a motorteljesítményt. Ez egy szívós igásló, amely nem fog csalódást okozni!

Stage III B -lehet egyszerűen is

Egyszerűen teljesülnek a Stage III B környezetvédelmi előírások
 Az új PowerTech PSX motor annyira fejlett, hogy önmagában teljesíti a Stage III B károsanyag kibocsátási előírásokat. Mindehhez csupán gázolaj kell – karbamid (AdBlue) adalékra semmi szükség.

John Deere extra teljesítmény

John Deere extra motorteljesítmény
 A motorteljesítmény úgy növekedik, ahogy a betakarított termény által okozott terhelés csökkenti a motorfordulatszámot. Ez a híres John Deere extra teljesítmény jelentősen megkönnyíti a csúcsteljesítmény határán végzett betakarítást anélkül, hogy a lefulladástól kellene tartani. Ezen kívül rendelhető egy, a névleges motorteljesítményt növelő teljesítmény többlet funkció, amely a magtartály ürítés során használható az állandó betakarítási teljesítmény érdekében. Ez egy egyedülálló John Deere jellemző!

SEBESSÉGVÁLTÓ OPCIÓK

Sebességváltó opciók

 A választható kétféle kiváló sebességváltóval könnyű az S sorozat maximális teljesítményre konfigurálása a termény és betakarítási körülményeknek megfelelően.

ProDrive autómatikus sebességváltás

ProDrive automata sebességváltó
 Ez az egyedülálló automata sebességváltó rendszer lehetővé teszi a menetsebesség precíz szabályozását akár dombos terepen, vagy nehéz betakarítási körülmények között is.

3 sebesség, gombnyomással kapcsolható

3-fokozatú, nyomógombos sebességváltó
 A legújabb PBST sebességváltó megkönnyíti a sebességváltás. Csak állítsa meg a gépet, válassza ki a kívánt sebességfokozatot a kartámasz konzolon elhelyezett három gomb egyikének megnyomásával és hagyja, hogy a kombájn elvégezze a többit. A sebességváltó automatikusan bekapcsolja a rögzítőféket a biztonságos sebességváltás érdekében.

HILLMASTER

HillMaster

 A dombos terep próbára teszi a gépkezelőket – és amikor a kicsépelt termény elcsúszik a rosták egyik oldalára, az szemveszteséget is okozat. A HillMaster szintezés funkció egy mozdulattal megoldja ezt a problémát – a tisztítási teljesítmény kiváló marad akár 15 fokos lejtőszögig is.

Töltse tele a magtartályt

Magtartályok teletöltése
 Mivel a magtartály is vízszintes marad, teljesen megtölthető, így nem kell gyakrabban megállni az ürítéshez. A szintezés a kombájn oldalirányú súlyelosztását is fenntartja, így a vonóerő és stabilitás sem romlik. A vízszintesen álló vezetőfülkében a gépkezelő frissebb és koncentráltabb marad a hosszú munkanapokon is.

GUMIHEVEDERES JÁRÓSZERKEZET

Gumihevederes járószerkezet

A maximális termelékenységnek egy hosszabb betakarítási időszak során történő fenntartása érdekében rendeljen gumihevederes járószerkezetet az új S-sorozatú kombájnhoz. A kis talajnyomás és kiváló vezetési kényelem mellett a gumilánctalpak kiváló vonóerőt, gyorsabb közúti vonulást és nagyobb megengedett tengelyterhelést biztosítanak.

Független felfüggesztés

Független lánctalp görgők
 A vezetőgörgők és a központi váz független felfüggesztésű, ami biztosítja a terhelés egyenletes elosztását a talajjal érintkező teljes felületen. A terhelési csúcsok jelentősen csökkennek.

Mobilitás a táblán és a közúton

Nagyobb mozgékonyság a szántóföldön és a közúton egyaránt
 A gumihevederes járószerkezet lehetővé teszi a betakarítást a talajviszonyoktól függetlenül. A nagy menetsebességnek és a gép kis szélességének köszönhetően a közúti vonulás is gyorsan és könnyen elvégezhető.

Utazási komfort

Vezetési kényelem
 A gumihevederes járószerkezettel rendelt valamennyi kombájn standard felszereltségének része a ProDrive rendszer. A John Deere gumihevederek és a ProDrive kombinációjával a gépkezelő egy kiváló termelékenység növelő eszközt kap. Ha a kombájn elakadna, a ProDrive integrált differenciálzárja kisegíti a bajból, míg a ProDrive testre szabható sebességfokozatai megkönnyítik a gép vezetését.

Csökkenő szezonális költségek

Alacsonyabb szezonális költségek
 A gumihevederes járószerkezet beszerzésének megindoklása soha nem volt még ilyen könnyű. Egyrészről csökkentik a talaj mélyművelésének szükségességét, amely egyértelmű költségcsökkenést jelent. Azonban az igazi haszon abból származik, ha a kombájn akkor is arathat, amikor a többi gép a színben vesztegel az időjárás miatt. Még ma konzultáljon a John Deere márkaképviselővel az Ön gazdálkodásához szükséges legjobb megoldásokkal kapcsolatosan.

JDLINK

JDLink

 Ezek a fejlett, interneten alapuló telematikai megoldások a flottakezelőknek valós idejű válaszokat adnak az őket leginkább érintő kihívásokra.

 • A gépek pontos helye – melyik táblában vannak a gépeim és pontosan hol?
 • A munkavégzés helyei – hol és kinek a földjein dolgoztak a gépeim, és egyáltalán mit arattak?
 • Virtuális kerítés létrehozása – hogyan védhetem meg a gépeimet az engedély nélküli használattól, vagy a lopástól?
 • Karbantartások tervezése – mikor esedékes a következő karbantartás és hogyan lehet azt a legjobban megszervezni?
 • Üzemanyag fogyasztás – mennyi üzemanyagot használnak a gépkezelőim az egyes munkák során?
 • Gép üzemórák – mennyi ideig dolgozott a gépem egy adott megrendelőnél?
 • Betakarítási teljesítmény – hogyan kísérhetem figyelemmel és optimalizálhatom a betakarítógép flottám termelékenységét?
 • Gépkezelők oktatása – szüksége van-e a gépkezelőimnek több képzésre?

JDLink Harvest Module

JDLink Betakarítási Modul
 A gép- és terményadatok kombinálásával a JDLink Betakarítási Modul menet közben biztosít hozzáférést a gépbeállításokhoz, a terményhozamhoz, a gépkapacitáshoz és még számos más adathoz. Ezek segítségével az egyes gépek összehasonlíthatók és részletes termelékenységi kimutatások készíthetők. Ezen kívül a JDLink Betakarítási Modul beállítható úgy, hogy szöveges riasztásokat küldjön az Ön mobil készülékére, így tudhatja, ha egy gép a mezőn áll szállítójárműre, vagy tankolásra várva. Ez az első valós idejű irányítási rendszer, amely nem csak azon vezetők számára készült, akik az irodában ülnek, hanem akik a betakarítás során folyamatosan kint vannak a terepen, vagy az úton és eközben szeretnék figyelni a teljes betakarítási folyamatot.

ServiceAdvisor távkapcsolat

Szerviz Távtanácsadó
 De van még egy funkció, amely megtalálható a teljes JDLink szolgáltatás csomag mindegyik változatában és ez a Szerviz Távtanácsadó. Az Ön beleegyezésével a márkaszerviz a saját telephelyéről képes távolról hozzáférni az Ön gépei elektronikájához. Így, ha valamelyik gépe meghibásodik, leolvashatják a hibakódokat és a gépre vonatkozó részletes adatokat. A márkaszerviz arra is képes, hogy távolról szoftverfrissítéseket és diagnosztikát végezzen, amivel biztosítható, hogy amikor a szerviz technikus kiszáll a géphez, már elegendő információval rendelkezik a valószínűsíthető hibáról. Ha engedélyezi a márkaképviselőnek, akkor a JDLink szolgáltatáson keresztül azt is tudni fogja, hogy hol van az Ön gépe. Nem kell többé hosszasan magyarázni, hogy merre van a gép, vagy megszervezni, hogy mire a szerelő kiér, addigra a gép visszaérjen a telephelyre. Mindez segíti a gépek jobb kihasználását és lehetővé teszi, hogy Ön valós időben megszerzett adatok alapján hozhasson döntéseket.

AUTOTRAC

AutoTrack automatikus kormányzás

A műholdas navigáción alapuló, teljesen automata AutoTrac kormányautomatika rendszerünkkel minden fogásban kihasználható a vágóasztal teljes munkaszélessége. Ezzel akár 90%-kal csökkenthetők az átfedések akár éjszaka és a kormánykerék mögött eltöltött hosszú órák után is. Mivel a kombájn saját magát kormányozza, a gépkezelő nem fárad el annyira és marad elegendő ereje arra, hogy a termelékenység optimalizálására koncentrálhasson.

AutoTrac sorkövetés kukoricában

AutoTrac RowSense kormányautomatika sorérzékelő kukoricához
 Ez a modul ugyanazt a termelékenységet garantálja kukoricában is. A vágóasztalra szerelt speciális érzékelők valós idejű adatokat szolgáltatnak a sorok helyzetéről (RowSense). Ha az adatátvitel megszakad, az AutoTrac kormányautomatika önműködően közbelép és a kombájn a GPS pozíció jelek alapján halad tovább. Ez a két rendszer együttesen garantálja a gép maximális kihasználtságát és a felülmúlhatatlan betakarítási pontosságot.

 

S-sorozat

 S-sorozat
Videó letöltése

*Maximális teljesítmény

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu