• Élje át a jövőt!

  Az új T-sorozatú kombájnok

T-sorozat

 Élje át a jövőt most!

 A legjobb szalmarázó ládás kombájnt keresi? A T sorozat mindent tud: folyamatos és közvetlen terményáram, amely a maghoz és a szalmához egyaránt kíméletesebb, a legnagyobb aktív leválasztó felület, valamint tágas vezetőfülke, amely új mércét állít fel a komfort és az ergonómia terén.

 • Kiváló ergonómiával tervezett Prémium vezetőfülke.
 • Nagy kapacitású, fejlett, szalmarázó ládás technológia.
 • Erőteljes és teljesítménynövelő Megoldások.
 • A Stage III B környezetvédelmi előírásokat egyszerűen teljesítő motor.

 Az új T-sorozat a John Deere-től – a legnagyobb szalmarázó ládás kombájn a világon.

 •  

  Cséplőszerkezet

   Cséplőszerkezet 

   Az új T sorozat felülmúlhatatlan munkateljesítményre képes a szem, vagy a szalma minőségének csökkenése nélkül. Az általunk alkalmazott tangenciális, fogazott dobos technológia kíméletes és közvetlen terményáramot hoz létre. Valamint a szalmarázó ládákat jellemző, a piacon a legnagyobb aktív leválasztó felület akár az 5-ládás változaton is felér a legtöbb, hagyományos 6-ládás rendszer teljesítményével.

 •  

  Prémium vezetőfülke

   Prémium vezetőfülke

  Az új Prémium vezetőfülke nagyobb helyet és kényelmet nyújt, mint valaha. A betakarításhoz szükséges valamennyi kezelőszerv könnyen elérhető és kezelhető, valamint a fejlett opciós szórakoztató elektronikai tartozékok jelentősen megkönnyítik a munkavégzést a hosszú munkanapokon.

 •  

  JDLink rendszer

   JDLink telematikus rendszer

   Ezek a fejlett, interneten alapuló telematikai megoldások a flottakezelőknek valós idejű válaszokat adnak az őket leginkább érintő kihívásokra.

A legfontosabb jellemzők

Az új T sorozatú kombájnok tele vannak nagyszerű jellemzőkkel, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét. Kattintson az alábbi jellemzők nevére, ha többet szeretne tudni róluk!

PRÉMIUM VEZETŐFÜLKE

Prémium vezetőfülke

 A tágas, új Prémium vezetőfülkében a gépkezelő éber, pihent és termelékeny marad – függetlenül attól, hogy milyen hosszú ideig tart, vagy milyen nehéz a munka.

Ergonómikus kezelőfelület

Ergonómikus kezelőszervek 
 A dönthető és szabályozható magasságú kormányoszlop másodpercek alatt beállítható. Valamennyi kezelőszerv elrendezése logikus, ergonomikus és könnyen megérthető. A puha tapintású nyomógombok minden korábbinál jobban megkönnyítik a kombájn teljesítményének finomhangolását.

Légrugós prémium ülés

Prémium légrugózású vezetőülés
 A prémium légrugózású vezetőülés négy irányban állítható a gépkezelő testméreteihez való tökéletes illeszkedés érdekében. Az állítható deréktámasszal beállítható az éppen szükséges mennyiségű támasztás. A vezetőülésben integrált lábtartó és fűtőbetét is található (opció).

Légkondicionáló berendezés

Fűtés, szellőzés, klímaberendezés
 Az ÚJ, 25%-kal növelt teljesítményű klímavezérlő rendszer gondoskodik a kellemes vezetőfülke hőmérsékletről akkor is, ha odakint nagyon meleg van.

Tökéletes kilátás

Akadálytalan kilátás
 A vezetőfülke színezett, biztonsági üvegfelületeinek jóvoltából a gépkezelő akadálytalan kilátást élvez a kombájn előtt és mellett elhelyezkedő területre. A nagyméretű napellenzőknek köszönhetően a napfény vakító, fárasztó hatása és az ebből fakadó hibák is minimális szintre szorulnak vissza.

Opciós külső kamera

Opciós külső kamera
 A kiváló, testre szabható képet adó opciós külső kamera a kombájn hátsó részére, a magtartályba, vagy az ürítőcsigára szerelhető. A kamera képét a vezetőfülkében elhelyezett kijelző jeleníti meg.

KIJELZŐK ÉS KEZELŐSZERVEK

Kijelzők és kezelőszervek

 A CommandTouch kartámasz konzolnak, a CommandCenter kartámasz kijelzőnek és az „A” oszlopra szerelt digitális kijelzőnek köszönhetően a T-sorozattal bármilyen feladat könnyen végrehajtható.

Menesztőkar

Menetkar 
 A fő menetvezérlő kar tökéletesen kézbe simul, így garantálja a menetsebesség figyelemreméltóan egyenletes, hidrosztatikus szabályozását. A menetkaron található a ferdefelhordó emelés/süllyesztés, a motolla emelés/süllyesztés, előre/hátra mozgatás, a visszatérés vágásba üzemmód, a vészleállító, az ÚJ AutoTrac talajkövető visszaállítás gomb és az opciós aktív tarlómagasság és talajnyomás funkciók kapcsolói.

CommandArm kezelőfelület

CommandArm kartámasz konzol
 A CommandArm kartámasz konzol megkönnyíti és kényelmessé teszi a termelékenység maximalizálását. A kezelőszervek használata intuitív, ezért könnyen megtanulható, az elhelyezésük logikus, így könnyen megtalálhatók. Mindegyik gyakran használt funkciónak itt található a gyorselérési gombja a gép gyors és könnyű beállítása érdekében. Ezek az alábbiak:

 • Általános betakarítási beállítások
 • Sebességváltó és HillMaster szintezés kezelőszervek
 • Klímaberendezés kezelőszervek
 • Rádió kezelőszervek
 • Világítás kapcsolók

Digitális sarokoszlop kijelző

”A” oszlopra szerelt digitális kijelző
 A kiválóan elhelyezett, „A” oszlopra szerelt kijelző lehetővé teszi a gép összes kulcsfontosságú funkciójának gyors áttekintését, mint pl. a menetsebesség, motorfordulatszám, szemveszteség és riasztások. Mindezen adatok folyamatosan leolvashatók, így a gépkezelő nem zavarodik bele a többféle menü közötti váltogatásba.

Az egyik új funkció a teljesítménymérő, amely százalékos értékben jeleníti meg az igénybe vett motorteljesítményt. Ez az adat a gép teljesítményének folyamatos maximalizálásához szükséges.

GreenStar 3 CommandCenter kijelző

GreenStar 3 CommandCenter kijelző
 Ez a kijelző a gépre és a terményre vonatkozó legfontosabb adatokat jeleníti meg könnyen áttekinthető formában, ami megkönnyíti a kritikus értékek gyors beállítását. Ezen kívül ez a kijelző olyan AMS precíziós gazdálkodás funkciókat támogat, mint pl. az AutoTrac kormányautomatika. Mindössze egyetlen kezelőfelületről az alábbi funkciókhoz nyílik gyors hozzáférés:

 • Kombájn beállítás
 • Rostahézag szabályozása a vezetőfülkéből
 • ACA (automata kombájn beállítás)
 • Betakarítási monitor
 • Harvest Smart (automata terménymennyiség szabályozás)
 • AutoTrac kormányautomatika
 • AutoTrac RowSense sorérzékelés
 • Riasztások
 • Kalibrálás „varázslók”
 • Fedélzeti diagnosztika
 • Küszöbérték beállítások

GreenStar 3 CommandCenter érintőkijelző

GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyős monitor
 A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőhöz hasonlóan ez a fejlett érintőképernyős monitor is képes külső kamera képének megjelenítésére. A kombájn hátsó részére szerelt videó kamerával hátramenetbe kapcsoláskor a kijelzőn automatikusan megjelenik a kamera képe. A videó funkció ezen kívül lehetővé teszi a kombájn olyan fontos részeinek szemmel tartását, mint pl. az ürítőcsiga anélkül, hogy további kijelzőkre lenne szükség.

GreenStar 2630 kijelző

GreenStar 2630 monitor
 A GreenStar 2630 monitor a legmodernebb kezelőfelületet páratlanul könnyű kezelhetőséggel párosítja. Ez a legújabb monitor típus 26 cm átmérőjű érintőképernyővel van ellátva. Valamennyi i-Megoldás futtatható rajta, amely az Ön gazdálkodását termelékenyebbé teszi – pl. dokumentumkezelési funkciók. Ezen kívül a készülék fel van szerelve USB csatlakozóval az adatátvitelhez, valamint képes megjeleníteni videokamerák képeit is.

600R VÁGÓASZTALOK

600R vágóasztalok

 A John Deere 600R sorozatú vágóasztalok kisebb tarlót és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, egyszerű beállítás mellett az adott körülményekhez való könnyű alkalmazkodás érdekében. Ezek az adapterek 4,3 – 10,7 méteres szélességgel rendelhetők.

Nincs többé rozsda

Nincs rozsdásodás többé 
 A konzolcsiga előtt található, rozsdamentes acélból készült padlólemezek kíméletes és egyenletes terményáramot biztosítanak a csigához évről-évre, szezonról-szezonra.

Tökéletes rálátás

Maximális rálátás
 A motolla tengely kis átmérője, a nyitott végek és a nyitott küllős váz a gépkezelő számára a lehető legjobb rálátást biztosítja a kaszára és a rendválasztókra.

Egyenletes anyag behordás

Kíméletes terményáram
 A masszív, 660 mm átmérőjű konzolcsiga óriási behordási kapacitást biztosít, valamint 4 irányban állítható a kíméletes terményáram érdekében. Ez sokkal jobb behordási teljesítményt biztosít nehéz betakarítási körülmények között.

Egykaros központi gyorscsatlakozó

Beállítás másodpercek alatt
 Az összes 600R vágóasztal közösített, rögzítő csapos biztosítású elektromos és hidraulikus csatlakozókkal van felszerelve, amelyek nem igényelnek napi karbantartást.

Behajtható rendválasztó

Rövid és hosszú, becsukható rendválasztók
 Csak csukja be a rendválasztókat a vágóasztalra a szállításhoz – nem szükséges leszerelni őket, mielőtt a közútra hajt. És nem kell nehéz tartozékokat szállítani, vagy nagy tároló helyet kialakítani.

PREMIUM FLOW VÁGÓASZTALOK

Prémium Flow vágóasztalok

 Maximalizálja a kombájn betakarítási képességeit, anélkül, hogy át kellene alakítani a vágóasztalt az egyes terményekre való átállás során. A termény egyenletes és folyamatos áramban halad a kaszától a konzolcsigához. Ez jelentősen növeli a kombájn kapacitását még megdőlt állományban is.

Napraforgó kiegészítők

Napraforgó kiegészítők 
 A napraforgók szára törékeny, ezért a tányérok gyakran a talajra hullanak, mielőtt a vágóasztalba érnének. Ez a motollákra könnyen felszerelhető burkoló lemezekből álló készlet megelőzi a napraforgó tányérok elvesztését.

Vágóasztal szállítókocsik

Vágóasztal pótkocsik
 Gondoskodjon a vágóasztalok biztonságos szállításáról ezekkel a strapabíró pótkocsikkal, amelyek lehetővé teszik a repcetoldatok gyors és egyszerű felszerelését. A vágóasztal pótkocsik jellemzője a robosztus hossztartó és támasztó kerekek, az erősített tengelyek és gumiabroncsok.

RapsProfi II (repcetoldat)

RapsProfi II repcetoldat
 A repce betakarítása nem mindig egyszerű: a szárak össze vannak fonódva, a becők a kaszának ütközve szétrobbannak. Ez a repcetoldat a szemveszteséget hektáronként akár 30 kg-mal csökkenti, így nagyon gyorsan behozza az árát. Könnyen, szerszámok használata nélkül felszerelhető.

FERDEFELHORDÓ

Ferdefelhordó

 Bármilyen erősszárú vagy zöld is a termény, a T sorozat nagykapacitású ferdefelhordója egyenletes terményáramban hordja be és tökéletesen adja át cséplődobnak.

Jobb kilátás

Szemmel láthatóan jobb 
 A hosszú ferdefelhordó ház kialakítása miatt a gépkezelő rálát a teljes vágóasztalra és annak vágási magasságára anélkül, hogy előre kellene dőlnie. A gépkezelő jól látja a tarlómagasságot is a vágóasztal mögött.

Egyszerű beállítás

Könnyű beállítás
 A homloklemez előre-hátra állítható az egyes gumiabroncs méretnek, terménynek és betakarítási körülményeknek megfelelően. Ez minden körülmények között biztosítja az optimális átmenetet a vágóasztal és a ferdefelhordó között.

Egykaros központi gyorscsatlakozó

Egykaros közösített csatlakozó
 A vágóasztalok csatlakoztatása ennél könnyebb már nem is lehetne.

CSÉPLŐSZERKEZET

Cséplőrendszer

 A fejlett szalmarázó ládás technológia és az óriási aktív leválasztó felület kimagaslóan jó eredményeket garantál a termények széles skálájában. A szem- és szalmaminőség nem is lehetne ennél jobb!

Kiváló minőségű szalma és termény

Kiváló szalma- és szemminőség 
 A fejlett, szalmarázó ládás technológia és az óriási aktív leválasztó felület kimagaslóan jó eredményeket garantál a termények széles skálájában. A szem- és szalmaminőség nem is lehetne ennél jobb!

A legnagyobb rázóládás kombájn

A legnagyobb szalmarázó ládás kombájn a világon
 Az új T sorozat rendelkezik a legnagyobb aktív leválasztó felülettel, amelynek mérete akkora, hogy még az 5-ládás változat is felveszi a versenyt a hagyományos 6-ládás rendszerekkel.

 • 2,80 m² aktív leválasztó felület az 5 szalmarázóládás T-sorozatú gépeken
 • 3,36 m² aktív leválasztó felület a 6 szalmarázóládás T-sorozatú gépeken

Cséplődob

Cséplőszerkezet
 A termény először a nagy, 660 mm átmérőjű cséplődobba kerül, amelyet alulról egy nagy átfogási ívű dobkosár vesz körbe. A kíméletes előcséplést követően a termény éles szögek és hirtelen irányváltoztatás nélkül kerül továbbításra. Ez minimálisra csökkenti a magok, vagy a szalma elakadását, vagy sérülését.

Utóverő

Szalmaterelő dob
 Ez a fő különbség a John Deere és a versenytársak rendszerei között. A termény a fogas leválasztó dobba hirtelen irányváltoztatás nélkül kerül átvezetésre. Mivel a termény felülről kerül betáplálásra, a leválasztó dob teljes felülete kihasználható.

Ujjas leválasztó

660 mm átmérőjű fogas leválasztó dob
 A fogak folyamatosan fésülik a terményszőnyeget a szárak közé rekedt szemek eltávolításához, amelyek ezután a rostaszekrénybe kerülnek. Ez minimalizálja a költséges szemveszteséget és biztosítja a szalma kíméletes kezelését.

Hátsó továbbító dob

Utóverő dob
 A 400 mm átmérőjű utóverő dob kíméletesen továbbítja a terményt a fogas leválasztó dobról a szalmarázó ládákra. Az állítható extra dobkosár rendkívül nagy aktív leválasztó felületet biztosít.

Szalmarázók

Szalmarázó ládák
 A termény egy hétlépcsős szalmarázó láda rendszeren halad végig, amely a maradék szemeket is eltávolítja a szalmából.

TISZTÍTÓSZERKEZET

Tisztítás

 Az általunk kifejlesztett Quadra-Flo tisztítószerkezet ideális a nagy terményhozamokhoz, mivel kiváló szemminőséget biztosít és a legnagyobb terménytömeggel is képes megbirkózni.

Tisztítórendszer

Állítsa be és felejtse el 
 A Quadra-Flow rostaszekrény nagy szemtisztaságot biztosít minimális beállítási igénnyel minden körülmények között. Ez a rendszer annyira hatékony, hogy elég, ha reggel beállítja, majd el is felejtheti az egészet.

Nagy teherbírású szállítócsigák

Nagy teljesítmény
 A szállítócsigák nagy szemtömeget képesek hatékonyan kezelni, ami biztosítja a rosták egyenletes terhelését a hatékony tisztítás érdekében. A mély csigavályúk segítik a termény egyenletes szétterítését a rostaszekrényben kisebb felboltozódás mellett még a kombájn oldalra dőlt helyzetében is.

4 kettős légáramú tisztító ventilátor

Négy szelelőventilátor
 A négy Dual-Flo szelelőventilátor által a rostákra befújt erős, állandó légáram nagy erővel távolítja el a szemetet. A nagy nyomáskülönbség jóvoltából a szemét kirepül a gépből, míg a szemek a maggyűjtő tálcára hullanak.

Előtisztító

Külön előrosta
 Ez a nagyteljesítményű tartozék a pelyva 25%-át eltávolítja és elvégzi a szemek közel 1/3-ának leválasztását, így csökkenti a pelyva- és törekrostán áthaladó szemek és szemét mennyiségét.

Tökéletes szétválasztás

Leegyszerűsített szétválasztás
 A pelyva- és törekrosta könnyedén szétválasztja a leválasztott szemeket. Az opciós, vezetőfülkéből elektromosan végezhető rostanyílás szabályozás még egyszerűbbé teszi a rostaszekrény működésének optimalizálását.

TISZTAMAG KEZELÉS

Tisztamag kezelés

 Az általunk a T670-as modellbe épített 11.000 literes magtartály mérete tökéletesen illeszkedik a T sorozatú kombájnok kompromisszumot nem ismerő termelékenységéhez. Az elektromosan mozgatható fedelek szélesre nyithatók a magtartály térfogatának növeléséhez, a magas, szökőkút stílusú magtartály töltő csigatoldat a magtartály fedelekkel együtt becsukódik, ami jelentősen megkönnyíti a kombájn manőverezését és tárolását.

Beépített videófunkció

Beépített videó funkció 
 A GreenStar 3 monitor beépített videó funkciója tökéletes rálátást biztosít a kombájn hátsó részére, a magtartályra, vagy az ürítőcsigára azáltal, hogy kiváló, testre szabható képet ad, amennyiben kamerát szerelnek a gépre.

MELLÉKTERMÉK KEZELÉS

Melléktermék kezelés

Ha szeretné a szalmát leszecskázni és szétteríteni, akkor a prémium melléktermék kezelő rendszereink kiváló megoldást jelentenek az Ön számára. A rendkívül kis aprítékot képző szalmaszecskázó rendszereink apróra vágják és egyenletes rétegben szétterítik a szalmát a kombájn mögött, még akár erős oldalszélben is. Ez teszi ezeket a kombájnokat tökéletessé talajművelés nélküli, vagy minimális talajműveléses gazdálkodást folytató felhasználók számára.

Egyéni teljesítmény

Kiváló teljesítmény 
 A kiváló melléktermék kezelő rendszereinkben akár 108 darab, rövid, fogazott lengőkés és ehhez illeszkedő számú ellenkés található. Együtt ezek hatékonyan aprítják fel és egyenletesen terítik szét a szalmát és a pelyvát a vágóasztal teljes szélességében. A szalmaszecskázó gyorsan és könnyen átállítható a két fordulatszám fokozat között kukoricához, vagy kalászosokhoz annak érdekében, hogy a kombájn alkalmazkodjon a betakarítási körülményekhez.

Két fokozatú prémium szecskázó

Választható kétféle üzemmód
 A prémium melléktermék kezelő rendszerrel a pelyva és a szalma együtt teríthető szét a szalmaszecskázóval. A rendszer a pelyvát belefújja a szalmába és azzal együtt egyenletesen szétteríti. Így nem lesz több összegyűlt pelyva halom a tarlón, csak sima, egyenletesen szétszórt szecska. A rendszer egyik előnye, hogy ha oldalszél, vagy lejtő befolyásolja a szalmaterítő működését, akkor a szétszórás irányának beállításával ez ellensúlyozható.

Kiváló szalma minőség

Kitűnő szalmaminőség
 Akár bebálázza alomnak, vagy takarmánynak a szalmát, ennél jobb minőséget egyetlen gép sem biztosít. A kombájn ideális hosszúsággal és egyenletes eloszlással rakja rendre a szalmát, amellyel tömörebb bálák készíthetők. Az új T-sorozatú kombájnjainkkal Ön korábban soha nem látott szalmaminőséget kap ilyen termelékenységi szint melle.

MOTOR

Motor

 Az új T sorozat meghajtásáról az általunk valaha tervezett legkiválóbb motor gondoskodik, a 6-hengeres, két turbófeltöltővel felszerelt John Deere PowerTech PSX. A T550-es modellben a 6,8 literes változat található, amely akár 224 kW (305 LE)* teljesítményt is képes leadni. A nagyobb modellekben a 9 literes változat található akár 317 kW (431 LE)* teljesítménnyel.

Teljesítmény az Ön kezében van

A megbízható motorteljesítmény 
 Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a két turbófeltöltő (1 fix, 1 változó geometriájú) és a magasnyomású, közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszer. A nagykapacitású légszűrő rendszer és a turbólevegő utánhűtő tovább növeli a motorteljesítményt. Ez egy szívós igásló, amely nem fog csalódást okozni!

Stage III B -lehet egyszerűen is

Egyszerűen teljesülnek a Stage III B környezetvédelmi előírások
 Az új PowerTech PSX motor annyira fejlett, hogy önmagában teljesíti a Stage III B károsanyag kibocsátási előírásokat. Mindehhez csupán gázolaj kell – karbamid (AdBlue) adalékra semmi szükség.

John Deere extra teljesítmény

John Deere extra motorteljesítmény
 A motorteljesítmény úgy növekedik, ahogy a betakarított termény által okozott terhelés csökkenti a motorfordulatszámot. Ez a híres John Deere extra teljesítmény jelentősen megkönnyíti a csúcsteljesítmény határán végzett betakarítást anélkül, hogy a lefulladástól kellene tartani. Ezen kívül rendelhető egy, a névleges motorteljesítményt növelő teljesítmény többlet funkció, amely a magtartály ürítés során használható az állandó betakarítási teljesítmény érdekében. Ez egy egyedülálló John Deere jellemző!

SEBESSÉGVÁLTÓ OPCIÓK

Sebességváltó opciók

 A választható kétféle kiváló sebességváltóval könnyű a T sorozat maximális teljesítményre konfigurálása a termény és betakarítási körülményeknek megfelelően.

ProDrive automatikus sebességváltás

3-fokozatú, nyomógombos sebességváltó 
 A legújabb PBST sebességváltó megkönnyíti a sebességváltás. Csak állítsa meg a gépet, válassza ki a kívánt sebességfokozatot a kartámasz konzolon elhelyezett három gomb egyikének megnyomásával és hagyja, hogy a kombájn elvégezze a többit. A sebességváltó automatikusan bekapcsolja a rögzítőféket a biztonságos sebességváltás érdekében.

3 gombnyomással kapcsolható sebesség

ProDrive automata sebességváltó
 Ez az egyedülálló automata sebességváltó rendszer lehetővé teszi a menetsebesség precíz szabályozását akár dombos terepen, vagy nehéz betakarítási körülmények között is.

HILLMASTER SZINTEZÉS

HillMaster szintezés

 A dombos terep próbára teszi a gépkezelőket – és amikor a kicsépelt termény elcsúszik a rosták egyik oldalára, az szemveszteséget is okozat. A HillMaster szintezés funkció egy mozdulattal megoldja ezt a problémát.

Lejtős területen is kiváló teljesítmény

Sík terepre jellemző teljesítmény akár 22%-os lejtőkön is 
 A HillMaster szintező rendszer a fedélzeti SlopeMaster rendszerrel együtt működve a kombájnt egészen 22 %-os lejtőkig képes kiszintezni. A SlopeMaster a lejtőket 7 %-ig, a HillMaster pedig további 15 %-ig kompenzálja azáltal, hogy menet közben a teljes géptestet automatikusan megbillenti.

Töltse tele a magtartályt

Magtartályok teletöltése
 Mivel a magtartály is vízszintes marad, teljesen megtölthető, így nem kell gyakrabban megállni az ürítéshez. A szintezés a kombájn oldalirányú súlyelosztását is fenntartja, így a vonóerő és stabilitás sem romlik. A vízszintesen álló vezetőfülkében a gépkezelő frissebb és koncentráltabb marad a hosszú munkanapokon is.

JDLINK RENDSZER

JDLink

Ezek a fejlett, interneten alapuló telematikai megoldások a flottakezelőknek valós idejű válaszokat adnak az őket leginkább érintő kihívásokra.

 • A gépek pontos helye – melyik táblában vannak a gépeim és pontosan hol?
 • A munkavégzés helyei – hol és kinek a földjein dolgoztak a gépeim, és egyáltalán mit arattak?
 • Virtuális kerítés létrehozása – hogyan védhetem meg a gépeimet az engedély nélküli használattól, vagy a lopástól?
 • Karbantartások tervezése – mikor esedékes a következő karbantartás és hogyan lehet azt a legjobban megszervezni?
 • Üzemanyag fogyasztás – mennyi üzemanyagot használnak a gépkezelőim az egyes munkák során?
 • Gép üzemórák – mennyi ideig dolgozott a gépem egy adott megrendelőnél?
 • Betakarítási teljesítmény – hogyan kísérhetem figyelemmel és optimalizálhatom a betakarítógép flottám termelékenységét?
 • Gépkezelők oktatása – szüksége van-e a gépkezelőimnek több képzésre?

JDLink Harvest Module

JDLink Betakarítási Modul 
 A gép- és terményadatok kombinálásával a JDLink Betakarítási Modul menet közben biztosít hozzáférést a gépbeállításokhoz, a terményhozamhoz, a gépkapacitáshoz és még számos más adathoz. Ezek segítségével az egyes gépek összehasonlíthatók és részletes termelékenységi kimutatások készíthetők. Ezen kívül a JDLink Betakarítási Modul beállítható úgy, hogy szöveges riasztásokat küldjön az Ön mobil készülékére, így tudhatja, ha egy gép a mezőn áll szállítójárműre, vagy tankolásra várva. Ez az első valós idejű irányítási rendszer, amely nem csak azon vezetők számára készült, akik az irodában ülnek, hanem akik a betakarítás során folyamatosan kint vannak a terepen, vagy az úton és eközben szeretnék figyelni a teljes betakarítási folyamatot.

ServiceAdvisor távkapcsolat

Szerviz Távtanácsadó
 De van még egy funkció, amely megtalálható a teljes JDLink szolgáltatás csomag mindegyik változatában és ez a Szerviz Távtanácsadó. Az Ön beleegyezésével a márkaszerviz a saját telephelyéről képes távolról hozzáférni az Ön gépei elektronikájához. Így, ha valamelyik gépe meghibásodik, leolvashatják a hibakódokat és a gépre vonatkozó részletes adatokat. A márkaszerviz arra is képes, hogy távolról szoftverfrissítéseket és diagnosztikát végezzen, amivel biztosítható, hogy amikor a szerviz technikus kiszáll a géphez, már elegendő információval rendelkezik a valószínűsíthető hibáról. Ha engedélyezi a márkaképviselőnek, akkor a JDLink szolgáltatáson keresztül azt is tudni fogja, hogy hol van az Ön gépe. Nem kell többé hosszasan magyarázni, hogy merre van a gép, vagy megszervezni, hogy mire a szerelő kiér, addigra a gép visszaérjen a telephelyre. Mindez segíti a gépek jobb kihasználását és lehetővé teszi, hogy Ön valós időben megszerzett adatok alapján hozhasson döntéseket.

AUTOTRAC KORMÁNYAUTOMATIKA

AutoTrac

 A műholdas navigáción alapuló, teljesen automata AutoTrac kormányautomatika rendszerünkkel minden fogásban kihasználható a vágóasztal teljes munkaszélessége. Ezzel akár 90%-kal csökkenthetők az átfedések akár éjszaka és a kormánykerék mögött eltöltött hosszú órák után is. Mivel a kombájn saját magát kormányozza, a gépkezelő nem fárad el annyira és marad elegendő ereje arra, hogy a termelékenység optimalizálására koncentrálhasson.

AutoTrac

AutoTrac RowSense kormányautomatika sorérzékelő kukoricához 
 Ez a modul ugyanazt a termelékenységet garantálja kukoricában is. A vágóasztalra szerelt speciális érzékelők valós idejű adatokat szolgáltatnak a sorok helyzetéről (RowSense). Ha az adatátvitel megszakad, az AutoTrac kormányautomatika önműködően közbelép és a kombájn a GPS pozíció jelek alapján halad tovább. Ez a két rendszer együttesen garantálja a gép maximális kihasználtságát és a felülmúlhatatlan betakarítási pontosságot.

 

T széria

 T-sorozat
Videó letöltése

*Maximális motor teljesítmény.

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu