• Élje át a jövőt!

  Az új W-sorozatú kombájnok

W-sorozat

Élje át a jövőt most!

Ha megbízható és könnyen szervizelhető kombájnt keres, amelyet nagy teljesítmény, kis üzemanyag fogyasztás és rendkívüli kapacitás jellemez a termények és betakarítási körülmények széles skálájában, akkor a jól bevált szalmarázó ládás technológiával felszerelt W-sorozat Önre vár!

 

 • Tágas Delux vezetőfülke
 • Akár 10.000 literes magtartály térfogat
 • Kiváló szemminőség nagy terményhozam esetén is

 Az új W sorozatú kombájnokkal Önnek a betakarítás csupán szórakozás.

 •  

  Cséplőrendzser

   Cséplőszerkezet

   A sokoldalú, üzemanyag takarékos, szalmarázó ládás technológiával és a kíméletes terménykezeléssel a jól bevált W sorozat nagy kapacitást biztosít kiváló szem- és szalmaminőség mellett.

 •  

  Deluxe vezetőfülke

   Deluxe vezetőfülke

   Az új Deluxe vezetőfülke a szántóföldön töltött hosszú munkanapokat is könnyűvé teszi. Az akadálytalan kilátással, az ergonómikus kezelőszervekkel és a kényelmet szolgáló nagyszámú tartozékkal soha nem volt még ilyen könnyű az egész napos termelékeny munkavégzés.

 •  

  PowerTech PSX motor

   PowerTech PSX motor

   A 6-hengeres, turbófeltöltéses John Deere PowerTech PSX motor akár 273 kW (371 LE)* teljesítmény leadására is képes. Ez a motor annyira fejlett, hogy a Stage III B károsanyag kibocsátási előírások teljesítéséhez mindössze gázolajra van szüksége, karbamid (AdBlue) adalékot nem igényel!

A legfontosabb jellemzők

Az új W-sorozatú kombájnok tele vannak nagyszerű jellemzőkkel, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét, ugyanakkor csökkentik a költségeit. Kattintson az alábbi jellemzők nevére, ha többet szeretne tudni róluk.

ÚJ DELUXE VEZETŐFÜLKE

Új deluxe vezteőfülke

A tágas, új Deluxe vezetőfülkében a gépkezelő éber, pihent és termelékeny marad – függetlenül attól, hogy milyen hosszú ideig tart, vagy milyen nehéz a munka.

Ergonómikus kezelőfelület

Ergonómikus kezelőszervek
 Az összes kezelőszerv elrendezése logikus, ergonómikus és könnyen megérthető. A dönthető és szabályozható magasságú kormányoszlop másodpercek alatt beállítható. Valamennyi kezelőszerv elrendezése logikus, ergonomikus és könnyen megérthető. A puha tapintású nyomógombok minden korábbinál jobban megkönnyítik a kombájn teljesítményének finomhangolását.

Kényelmes, légrugós vezetőülés

Kényelmes, légrugózású vezetőülés
 A légrugózású vezetőülés kimagasló komfortszintet biztosít az egész napos munkavégzés során.

Tökéletes kilátás

Akadálytalan kilátás
 Az összehasonlíthatatlanul jó kilátás kimagasló kényelmet biztosít a gépkezelő számára, valamint lehetővé teszi a betakarítás figyelemmel követését egy szempillantással. A rendkívüli kilátás oka a vezetőfülke váz oszlopok új formája és kialakítása és a megnövelt üvegfelület.

Légkondicionáló berendezés

Fűtés, szellőzés, klímaberendezés
 Az új klímarendszer gondoskodik a kellemes vezetőfülke hőmérsékletről akkor is, ha odakint nagyon meleg van.

KIJELZŐ OPCIÓK

Megjelenítési lehetőségek

A CommandTouch kartámasz konzolnak, a CommandCenter kartámasz kijelzőnek és az „A” oszlopra szerelt digitális kijelzőnek köszönhetően a W-sorozattal bármilyen feladat könnyen végrehajtható.

Fő vezérlőkar

Menetkar
 A fő menetvezérlő kar tökéletesen kézbe simul, így garantálja a menetsebesség figyelemreméltóan egyenletes, hidrosztatikus szabályozását. A menetkaron található a ferdefelhordó emelés/süllyesztés, a motolla emelés/süllyesztés, előre/hátra mozgatás, a visszatérés vágásba üzemmód, a vészleállító, az ÚJ AutoTrac talajkövető visszaállítás gomb és az opciós aktív tarlómagasság és talajnyomás funkciók kapcsolói.

CommandArm konzol

CommandArm kartámasz konzol
 A CommandArm kartámasz konzol megkönnyíti és kényelmessé teszi a termelékenység maximalizálását. A kezelőszervek használata intuitív, ezért könnyen megtanulható, az elhelyezésük logikus, így könnyen megtalálhatók. Mindegyik gyakran használt funkciónak itt található a gyorselérési gombja a gép gyors és könnyű beállítása érdekében. Ezek az alábbiak:

 • Általános betakarítási beállítások
 • Sebességváltó és HillMaster szintezés kezelőszervek
 • Klímaberendezés kezelőszervek
 • Világítás kapcsolók

Digitális sarokoszlop kijelző

”A” oszlopra szerelt digitális kijelző
A kiválóan elhelyezett, „A” oszlopra szerelt kijelző lehetővé teszi a gép összes kulcsfontosságú funkciójának gyors áttekintését, mint pl. a menetsebesség, motorfordulatszám, szemveszteség és riasztások. Mindezen adatok folyamatosan leolvashatók, így a gépkezelő nem zavarodik bele a többféle menü közötti váltogatásba.

 Az egyik új funkció a teljesítménymérő, amely százalékos értékben jeleníti meg az igénybe vett motorteljesítményt. Ez az adat a gép teljesítményének folyamatos maximalizálásához szükséges.

GreenStar 3 CommandCenter kijelző

GreenStar 3 CommandCenter kijelző
 Ez a kijelző a gépre és a terményre vonatkozó legfontosabb adatokat jeleníti meg könnyen áttekinthető formában, ami megkönnyíti a kritikus értékek gyors beállítását. Ezen kívül ez a kijelző olyan AMS precíziós gazdálkodás funkciókat támogat, mint pl. az AutoTrac kormányautomatika. Mindössze egyetlen kezelőfelületről az alábbi funkciókhoz nyílik gyors hozzáférés:

 • Kombájn beállítás
 • Rostahézag szabályozása a vezetőfülkébőL
 • ACA (automata kombájn beállítás)
 • Betakarítási monitor
 • Harvest Smart (automata terménymennyiség szabályozás)
 • AutoTrac kormányautomatika
 • AutoTrac RowSense sorérzékelés
 • Riasztások
 • Kalibrálás „varázslók”
 • Fedélzeti diagnosztika
 • Küszöbérték beállítások

GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyő

GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyős monitor
 A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőhöz hasonlóan ez a fejlett érintőképernyős monitor is képes külső kamera képének megjelenítésére. A kombájn hátsó részére szerelt videó kamerával hátramenetbe kapcsoláskor a kijelzőn automatikusan megjelenik a kamera képe. A videó funkció ezen kívül lehetővé teszi a kombájn olyan fontos részeinek szemmel tartását, mint pl. az ürítőcsiga anélkül, hogy további kijelzőkre lenne szükség.

GreenStar 2630 kijelző

GreenStar 2630 monitor
 A GreenStar 2630 monitor a legmodernebb kezelőfelületet páratlanul könnyű kezelhetőséggel párosítja. Ez a legújabb monitor típus 26 cm átmérőjű érintőképernyővel van ellátva. Valamennyi i-Megoldás futtatható rajta, amely az Ön gazdálkodását termelékenyebbé teszi – pl. dokumentumkezelési funkciók. Ezen kívül a készülék fel van szerelve USB csatlakozóval az adatátvitelhez, valamint képes megjeleníteni videokamerák képeit is.

600R VÁGÓASZTALOK

600R vágóasztalok

 A John Deere 600R sorozatú vágóasztalok kisebb tarlót és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, egyszerű beállítás mellett az adott körülményekhez való könnyű alkalmazkodás érdekében. Ezek az adapterek 4,3 – 10,7 méteres szélességgel rendelhetők.

Nincs többé rozsda

Nincs rozsdásodás. Soha többé.
 A konzolcsiga előtt található, rozsdamentes acélból készült padlólemezek kíméletes és egyenletes terményáramot biztosítanak a csigához évről-évre, szezonról-szezonra.

Jobb kilátás

Maximális rálátás
 A motolla tengely kis átmérője, a nyitott végek és a nyitott küllős váz a gépkezelő számára a lehető legjobb rálátást biztosítja a kaszára és a rendválasztókra.

Egyenletes anyag behordás

Kíméletes terményáram
 A masszív, 660 mm átmérőjű konzolcsiga óriási behordási kapacitást biztosít, valamint 4 irányban állítható a kíméletes terményáram érdekében. Ez sokkal jobb behordási teljesítményt biztosít nehéz betakarítási körülmények között.

Központi gyorscsatlakozó

Beállítás másodpercek alatt
 Az összes 600R vágóasztal közösített, rögzítő csapos biztosítású elektromos és hidraulikus csatlakozókkal van felszerelve, amelyek nem igényelnek napi karbantartást.

Behajtható rendválasztó

Rövid és hosszú, becsukható rendválasztók
 Csak csukja be a rendválasztókat a vágóasztalra a szállításhoz – nem szükséges leszerelni őket, mielőtt a közútra hajt. És nem kell nehéz tartozékokat szállítani, vagy nagy tároló helyet kialakítani.

PREMIUM FLOW VÁGÓASZTALOK

Prémium Flow vágóasztal

Maximalizálja a kombájn betakarítási képességeit, anélkül, hogy át kellene alakítani a vágóasztalt az egyes terményekre való átállás során. A termény egyenletes és folyamatos áramban halad a kaszától a konzolcsigához. Ez jelentősen növeli a kombájn kapacitását még megdőlt állományban is.

Napraforgó kiegészítók

Napraforgó kiegészítők
 A napraforgók szára törékeny, ezért a tányérok gyakran a talajra hullanak, mielőtt a vágóasztalba érnének. Ez a motollákra könnyen felszerelhető burkoló lemezekből álló készlet megelőzi a napraforgó tányérok elvesztését.

Vágóasztal szállítókocsik

Vágóasztal pótkocsik
 Gondoskodjon a vágóasztalok biztonságos szállításáról ezekkel a strapabíró pótkocsikkal, amelyek lehetővé teszik a repcetoldatok gyors és egyszerű felszerelését. A vágóasztal pótkocsik jellemzője a robosztus hossztartó és támasztó kerekek, az erősített tengelyek és gumiabroncsok.

RapsProfi II (repcetoldat)

RapsProfi II repcetoldat
 A repce betakarítása nem mindig egyszerű: a szárak össze vannak fonódva, a becők a kaszának ütközve szétrobbannak. Ez a repcetoldat a szemveszteséget hektáronként akár 30 kg-mal csökkenti, így nagyon gyorsan behozza az árát. Könnyen, szerszámok használata nélkül felszerelhető.

SPECIÁLIS VÁGÓASZTALOK

Dobkosár választási lehetőségek

Dobkosár választási lehetőségek

Dobkosár választási lehetőségek

Dobkosár választási lehetőségek

Bármilyen növényre, bármilyen körülmények közé, a John Deere-nál megtalálja a megfelelő adaptert mindenre.

600 F

600 F
 Remek teljesítmény rövidszárú állományban:

 • HydraFlex hidraulikus úszó rendszer
 • Kiváló kontúrkövetés
 • Kivételesen rugalmas kialakítású kaszaszerkezet

615 P

615 P
 Ideális választás rendre történő betakarításnál, nedves éghajlati viszonyok esetén:

 • FieldGlide légrugózási rendszer
 • Dupla hevederes kialakítás a még kisebb veszteség eléréséhez
 • Nagy áteresztő képesség rendfelszedésnél

600 D

600 D
 Ideális választás búzára, árpára vagy zabhoz közepes termésátlag esetén:

 • Rövidszárú állományban még gyorsabb munkavégzés
 • Minimális vágási magasság 3,5 cm
 • Rendkezeléshez nedves állományban, vagy rendfelszedő alkalmazásakor

900 D

900 D
 A legjobb választás búzában és árpában, közepes szalma mennyiség esetén:

 • Jól bevált teljesítmény kedvező áron
 • Optimalizált terményáramlás a gyorsabb betakarítás érdekében
 • Kiváló megtérülés

FERDEFELHORDÓK

Ferdefelhordó

 Bármilyen erősszárú vagy zöld is a termény, a W sorozat nagykapacitású ferdefelhordója egyenletes terményáramban hordja be és tökéletesen adja át cséplődobnak.

Jobb kilátás

Szemmel láthatóan jobb
 A hosszú ferdefelhordó ház kialakítása miatt a gépkezelő rálát a teljes vágóasztalra és annak vágási magasságára anélkül, hogy előre kellene dőlnie. A gépkezelő jól látja a tarlómagasságot is a vágóasztal mögött.

Egyszerű beállítások

Könnyű beállítás
 A homloklemez előre-hátra állítható az egyes gumiabroncs méretnek, terménynek és betakarítási körülményeknek megfelelően. Ez minden körülmények között biztosítja az optimális átmenetet a vágóasztal és a ferdefelhordó között.

Központi gyorskapcsoló

Egykaros közösített csatlakozó
 A vágóasztalok csatlakoztatása ennél könnyebb már nem is lehetne.

CSÉPLŐSZERKEZET

Cséplőszerkezet

A jól bevált W-sorozat az egész világon a megbízható és költséghatékony teljesítményéről ismert. A kiforrott szalmarázó ládás technológiája a nagy termelékenységet kíméletes csépléssel és kiváló szalmaminőséggel kombinálja a betakarítási körülmények széles skálájában.

Egyszerű, megbízható technológia

Egyszerű és megbízható technológia
 A teljes cséplőszerkezet egyszerű és megbízható működésre lett tervezve kiváló munkaminőség mellett. A nagyméretű leválasztó felület jóvoltából a W-sorozat felveszi a versenyt számos versenytársunkkal, amelyek ennél lényegesen komplikáltabb cséplőrendszereket használnak:

 • 1,50 m2 aktív leválasztó felület a W-sorozat 5-ládás modelljein
 • 1,80 m2 aktív leválasztó felület a W-sorozat 6-ládás modelljein

Cséplődob

Cséplőszerkezet
 A nagy tehetetlenségű cséplődob és a hosszú cséplőkosár beállítása rendkívül könnyű a termények és betakarítási körülmények széles skálájának megfelelően. A szalmatömeg sebességének és a cséplődob fordulatszámának különbsége garantálja a szemek alapos kicsépelését.

Utóverő

Utóverő dob
 A nagy átmérőjű utóverő dob kíméletesen továbbítja a terményt és folytatja a leválasztási folyamatot. Az állítható második dobkosár tovább növeli az aktív leválasztó felület nagyságát.

Szalmarázók

Szalmarázó ládák
A hosszú, 11 lépcsős szalmarázó ládák biztosítják a hatékony leválasztást nehezen csépelhető termények esetén is, valamint a szalma kíméletes kezelését és az alacsonyabb üzemanyag fogyasztást. A szalmarázókat borító rostély lehetővé teszi a szemek aktív felfogását.

Power szeparátor

Leválasztó dob
 A leválasztó dob tüskéi megfogják, majd elengedik a sűrű terményszőnyegben rekedt szemeket. Ennek előnyei rendkívül látványosak, különösen nagy nedvességtartalom, vagy sűrű növényzet esetén.

TISZTÍTÓSZERKEZET

Tisztítószerkezet

Az általunk kifejlesztett Quadra-Flo tisztítószerkezet ideális a nagy terményhozamokhoz, mivel kiváló szemminőséget biztosít és a legnagyobb terménytömeggel is képes megbirkózni.

Tisztítórendszer

Állítsa be és felejtse el
 A Quadra-Flow rostaszekrény nagy szemtisztaságot biztosít minimális beállítási igénnyel, minden körülmények között. Ez a rendszer annyira hatékony, hogy elég, ha reggel beállítja, majd el is felejtheti az egészet.

Nagy teherbírású szállítócsigák

Nagy teljesítmény
 A szállítócsigák nagy szemtömeget képesek hatékonyan kezelni, ami biztosítja a rosták egyenletes terhelését a hatékony tisztítás érdekében. A mély csigavályúk segítik a termény egyenletes szétterítését a rostaszekrényben kisebb felboltozódás mellett még a kombájn oldalra dőlt helyzetében is.

4 kettős légáramú tisztító ventilátor

Négy szelelőventilátor
 A négy Dual-Flo szelelőventilátor által a rostákra befújt erős, állandó légáram nagy erővel távolítja el a szemetet. A nagy nyomáskülönbség jóvoltából a szemét kirepül a gépből, míg a szemek a maggyűjtő tálcára hullanak.

Előtisztító

Külön előrosta
 Ez a nagyteljesítményű tartozék a pelyva 25%-át eltávolítja és elvégzi a szemek közel 1/3-ának leválasztását, így csökkenti a pelyva- és törekrostán áthaladó szemek és szemét mennyiségét.

Egyenletes leválasztás

Leegyszerűsített szétválasztás
 A pelyva- és törekrosta könnyedén szétválasztja a leválasztott szemeket. Az opciós, vezetőfülkéből elektromosan végezhető rostanyílás szabályozás még egyszerűbbé teszi a rostaszekrény működésének optimalizálását.

TISZTAMAG KEZELÉS

Tisztamag kezelés

 Az akár 10.000 literes magtartály mérete tökéletesen illeszkedik a W-sorozatú kombájnok kompromisszumot nem ismerő termelékenységéhez. Az elektromosan mozgatható fedelek szélesre nyithatók a magtartály térfogatának növeléséhez, a magas, szökőkút stílusú magtartály töltő csigatoldat a magtartály fedelekkel együtt becsukódik, ami jelentősen megkönnyíti a kombájn manőverezését és tárolását. Az ürítőrendszer elektro-hidraulikus meghajtása biztosítja a kíméletes indítást és megakadályozza a hajtószíj megcsúszását.

Power Boost teljesítmény többlet
A W-sorozat felszereltségének része az egyedülálló John Deere teljesítmény többlet funkció. Ez az elektronikus motorvezérlő rendszer akár 34 lóerő plusz teljesítményt képes biztosítani a maximális betakarítási kapacitáshoz.

Beépített videófunkció

Beépített videó funkció
 A GreenStar 3 monitor beépített videó funkciója tökéletes rálátást biztosít a kombájn hátsó részére, a magtartályra, vagy az ürítőcsigára azáltal, hogy kiváló, testre szabható képet ad, amennyiben kamerát szerelnek a gépre.MELLÉKTERMÉK KEZELÉS

Melléktermék kezelés

Ha szeretné a szalmát leszecskázni és szétteríteni, akkor a prémium melléktermék kezelő rendszereink kiváló megoldást jelentenek az Ön számára. A rendkívül kis aprítékot képző szalmaszecskázó rendszereink apróra vágják és egyenletes rétegben szétterítik a szalmát a kombájn mögött, még akár erős oldalszélben is. Ez teszi ezeket a kombájnokat tökéletessé talajművelés nélküli, vagy minimális talajműveléses gazdálkodást folytató felhasználók számára.

Elektromosan állítható terelőlapátok

Elektromosan állítható szecskaterelő lemezek
 Ez az opciós tartozék segíti a gépkezelőt az egyenletes szóráskép fenntartásában erős oldalszél és dombos terep esetén is úgy, hogy a kifújt szecska jobbra, vagy balra irányítható.

Kiváló szalma minőség

Kitűnő szalmaminőség minden alkalmazáshoz 
 Akár bebálázza alomnak, vagy takarmánynak a szalmát, ennél jobb minőséget egyetlen gép sem biztosít. A gép a szalmát a lehető legnagyobb hosszúságban hagyja. Az új W-sorozatú kombájnjainkkal Ön olyan szalmaminőséget kap, amelyet eddig soha nem tartott lehetségesnek.

Törekszóró

Pelyvamentes szalma almozáshoz
 A pelyvaterítő segítségével a pelyva oldalra kifújható a kombájnból, közben pedig a szalma rendre rakható. Ez tökéletes megoldás olyan gazdálkodók számára, akik a szalmát almozási célra bálázzák be.

MOTOR

Motor

Az új W sorozat meghajtásáról az általunk valaha tervezett legkiválóbb motor gondoskodik, a 6-hengeres, turbófeltöltővel felszerelt John Deere PowerTech PSX. A W660-as modellben a 9 literes változat található, amely 273 kW (371 LE)* teljesítményt képes leadni.

Teljesítmény az Ön kezében

A megbízható motorteljesítmény 
 Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a két turbófeltöltő (1 fix, 1 változó geometriájú) és a magasnyomású, közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszer. A nagykapacitású légszűrő rendszer és a turbólevegő utánhűtő tovább növeli a motorteljesítményt. Ez egy szívós igásló, amely nem fog csalódást okozni!

Stage III B -lehet egyszerűen is

Egyszerűen teljesülnek a Stage III B környezetvédelmi előírások
 Az új PowerTech PSX motor annyira fejlett, hogy önmagában teljesíti a Stage III B károsanyag kibocsátási előírásokat. Mindehhez csupán gázolaj kell – karbamid (AdBlue) adalékra semmi szükség.

John Deere extra teljesítmény

John Deere extra motorteljesítmény
 A motorteljesítmény úgy növekedik, ahogy a betakarított termény által okozott terhelés csökkenti a motorfordulatszámot. Ez a híres John Deere extra teljesítmény jelentősen megkönnyíti a csúcsteljesítmény határán végzett betakarítást anélkül, hogy a lefulladástól kellene tartani. Ezen kívül rendelhető egy, a névleges motorteljesítményt növelő teljesítmény többlet funkció, amely a magtartály ürítés során használható az állandó betakarítási teljesítmény érdekében. Ez egy egyedülálló John Deere jellemző!

SEBESSÉGVÁLTÓ OPCIÓK

Sebességváltó opciók

 A 3-fokozatú, jól bevált és rendkívül megbízható manuális sebességváltó a legnagyobb költséghatékonyságot biztosítja, továbbá hasonlóan az általunk kínált sebességváltókhoz, hosszú éveken keresztül hibamentesen működik minimális karbantartási igény mellett.

Egyszerű sebességváltás 
A legújabb, 3-fokozatú, nyomógombos sebességváltó megkönnyíti a sebességváltást. Csak állítsa meg a gépet, válassza ki a kívánt sebességfokozatot a kartámasz konzolon elhelyezett három gomb egyikének megnyomásával és hagyja, hogy a kombájn elvégezze a többit.

Komfort és irányítás

Komfort és jó kezelhetőség
 Az olyan funkciókkal, mint az automata rögzítőfékkel felszerelt az új sebességváltó jelentősen megkönnyíti a kombájn vezetését. Amint a hidrosztatikus menetkart üres helyzetbe húzza, a rögzítőfék bekapcsol, ami nagyobb kényelmet és jobb kezelhetőséget biztosít a hosszú munkanapok során.

HILLMASTER SZINTEZÉS

HillMaster szintezés

 A dombos terep próbára teszi a gépkezelőket – és amikor a kicsépelt termény elcsúszik a rosták egyik oldalára, az szemveszteséget is okozat. A HillMaster szintezés funkció egy mozdulattal megoldja ezt a problémát.

Lejtős területen is nagy teljesítmény

Sík terepre jellemző teljesítmény akár 22%-os lejtőkön is 
 A HillMaster szintező rendszer a fedélzeti SlopeMaster rendszerrel együtt működve a kombájnt egészen 22 %-os lejtőkig képes kiszintezni. A SlopeMaster a lejtőket 7 %-ig, a HillMaster pedig további 15 %-ig kompenzálja azáltal, hogy menet közben a teljes géptestet automatikusan megbillenti.

Töltse tele a magtartályt

Magtartályok teletöltése
 Mivel a magtartály is vízszintes marad, teljesen megtölthető, így nem kell gyakrabban megállni az ürítéshez. A szintezés a kombájn oldalirányú súlyelosztását is fenntartja, így a vonóerő és stabilitás sem romlik. A vízszintesen álló vezetőfülkében a gépkezelő frissebb és koncentráltabb marad a hosszú munkanapokon is.

JDLINK RENDSZER

JDLink

 Ezek a fejlett, interneten alapuló telematikai megoldások a flottakezelőknek valós idejű válaszokat adnak az őket leginkább érintő kihívásokra.

 • A gépek pontos helye – melyik táblában vannak a gépeim és pontosan hol?
 • A munkavégzés helyei – hol és kinek a földjein dolgoztak a gépeim, és egyáltalán mit arattak?
 • Virtuális kerítés létrehozása – hogyan védhetem meg a gépeimet az engedély nélküli használattól, vagy a lopástól?
 • Karbantartások tervezése – mikor esedékes a következő karbantartás és hogyan lehet azt a legjobban megszervezni?
 • Üzemanyag fogyasztás – mennyi üzemanyagot használnak a gépkezelőim az egyes munkák során?
 • Gép üzemórák – mennyi ideig dolgozott a gépem egy adott megrendelőnél?
 • Betakarítási teljesítmény – hogyan kísérhetem figyelemmel és optimalizálhatom a betakarítógép flottám termelékenységét?
 • Gépkezelők oktatása – szüksége van-e a gépkezelőimnek több képzésre?

JDLink Harvest Module

JDLink Betakarítási Modul 
 A gép- és terményadatok kombinálásával a JDLink Betakarítási Modul menet közben biztosít hozzáférést a gépbeállításokhoz, a terményhozamhoz, a gépkapacitáshoz és még számos más adathoz. Ezek segítségével az egyes gépek összehasonlíthatók és részletes termelékenységi kimutatások készíthetők. Ezen kívül a JDLink Betakarítási Modul beállítható úgy, hogy szöveges riasztásokat küldjön az Ön mobil készülékére, így tudhatja, ha egy gép a mezőn áll szállítójárműre, vagy tankolásra várva. Ez az első valós idejű irányítási rendszer, amely nem csak azon vezetők számára készült, akik az irodában ülnek, hanem akik a betakarítás során folyamatosan kint vannak a terepen, vagy az úton és eközben szeretnék figyelni a teljes betakarítási folyamatot.

ServiceAdvisor távkapcsolat

Szerviz Távtanácsadó
 De van még egy funkció, amely megtalálható a teljes JDLink szolgáltatás csomag mindegyik változatában és ez a Szerviz Távtanácsadó. Az Ön beleegyezésével a márkaszerviz a saját telephelyéről képes távolról hozzáférni az Ön gépei elektronikájához. Így, ha valamelyik gépe meghibásodik, leolvashatják a hibakódokat és a gépre vonatkozó részletes adatokat. A márkaszerviz arra is képes, hogy távolról szoftverfrissítéseket és diagnosztikát végezzen, amivel biztosítható, hogy amikor a szerviz technikus kiszáll a géphez, már elegendő információval rendelkezik a valószínűsíthető hibáról. Ha engedélyezi a márkaképviselőnek, akkor a JDLink szolgáltatáson keresztül azt is tudni fogja, hogy hol van az Ön gépe. Nem kell többé hosszasan magyarázni, hogy merre van a gép, vagy megszervezni, hogy mire a szerelő kiér, addigra a gép visszaérjen a telephelyre. Mindez segíti a gépek jobb kihasználását és lehetővé teszi, hogy Ön valós időben megszerzett adatok alapján hozhasson döntéseket.

AUTOTRAC KORMÁNYAUTOMATIKA

AutoTrac

 A műholdas navigáción alapuló, teljesen automata AutoTrac kormányautomatika rendszerünkkel minden fogásban kihasználható a vágóasztal teljes munkaszélessége. Ezzel akár 90%-kal csökkenthetők az átfedések akár éjszaka és a kormánykerék mögött eltöltött hosszú órák után is. Mivel a kombájn saját magát kormányozza, a gépkezelő nem fárad el annyira és marad elegendő ereje arra, hogy a termelékenység optimalizálására koncentrálhasson.

AutoTrac sorkövetés kukoricában

AutoTrac RowSense kormányautomatika sorérzékelő kukoricához 
 Ez a modul ugyanazt a termelékenységet garantálja kukoricában is. A vágóasztalra szerelt speciális érzékelők valós idejű adatokat szolgáltatnak a sorok helyzetéről (RowSense). Ha az adatátvitel megszakad, az AutoTrac kormányautomatika önműködően közbelép és a kombájn a GPS pozíció jelek alapján halad tovább. Ez a két rendszer együttesen garantálja a gép maximális kihasználtságát és a felülmúlhatatlan betakarítási pontosságot.

 

W-Széria

 W-sorozat
Videó letöltése

*Maximális teljesítmény

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu