• 6M

  Amikor az erő tudással párosul

 • 6M

  A sokoldalúság bajnoka

6M sorozat

A 6M előny

A 6M sorozatú traktorainkat úgy terveztük meg, hogy egyértelmű előnyöket biztosítsanak az Ön számára a szántóföldeken és a közutakon egyaránt. Ezek a traktorok mindazzal a minőséggel, erővel és megbízhatósággal rendelkeznek, amit Ön joggal elvárhat a John Deere-tól, ezenfelül olyan új, innovatív tulajdonságokkal is bírnak, amelyekkel sokkal sokoldalúbbak, erőteljesebbek és hatékonyabbak lettek, mint valaha.

Az igazi partner

A John Deere 6M sorozatát úgy terveztük meg, hogy a mezőgazdasági vállalkozásának minden területén egy megbízható partner legyen az Ön számára. Bármilyen célt is tűzzön ki maga elé, a 6M traktora minden nap, könnyűszerrel fog segíteni annak az elérésében.

Amikor az erő tudással párosul

Az Ön 6M traktora rendelkezik mindazzal az erővel, amire Önnek szüksége van, valamint azzal az irányítási technológiával, amivel tökéletesen ki tudja azt használni. Az erőt a nagy teljesítményű PowerTech PVX motorok optimalizált választéka biztosítja, továbbá itt van az új „élenjáró” modell, a 175 LE maximális teljesítményű (97/68EC) 6170M.

Teljes alvázas felépítés

Az összes 6M traktor a John Deere jól bevált teljes alvázas koncepciójára épül, ami nagy szerkezeti integritást, alacsony rezgésszintet, valamint kisebb önsúlyt biztosít, magasabb terhelhetőség mellett. A PFC hidraulikus rendszert felerősítettük, hogy eleget tegyen a kisegítő berendezések extra igényeinek, valamint ehhez járul még hozzá az integrált fronthidraulika és a mellső TLT jobb kihasználhatósága.

Legfontosabb jellemzők

 Az új 6M tele van olyan kiváló jellemzőkkel, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét. Kattintson az alábbi jellemzőkre a bővebb tudnivalók érdekében!

Motor

Nagyobb teljesítmény és nyomaték, valamint alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás – ezek a meghatározó jellemzői a 6M sorozat motorválasztékából, az új 4,5 literes, 4 hengeres PowerTech PVX motoroknak.

Ezen masszív és megbízható motorok mindegyike változó geometriájú turbófeltöltővel, töltőlevegő hűtővel, hűtött kipufogógáz visszavezetéssel (EGR), hengerenként 4-szelepes hengerfejjel, és nagynyomású közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendezéssel van felszerelve.

A kipufogógáz visszavezetés (EGR) technológia, a karbantartást nem igénylő dízel részecskeszűrővel (DPF), és CsakDízel megoldással eleget tesz a Stage III B emissziós előírásoknak.

A 6M szériát úgy tervezték, hogy kevesebb üzemanyagot fogyasszon, miközben mindazt a teljesítményt leadja, amire Önnek szüksége van, így a 6M sorozat ugyanazzal a nagy teljesítményű motorral van felszerelve, mint ami a prémium 6R traktorokat hajtja.

Hidraulika rendszer

Hydraulics

Nyomás- és áramlásszabályozott rendszer (PFC) 114 l/perc

A rendszer előnyei:

 • Kisebb motorterhelés
 • Továbbfejlesztett üzemanyag-hatékonyság
 • Hatékonyabb olajhűtés
 • Kevesebb résolaj veszteség
 • Csendesebb hidraulika rendszer

A 114l/perc olajáram csak akkor érhető el, ha a rendszer terhelése azt megkívánja. Ha az olajáramra már nincs szükség, a rendszer készenléti állapotba kapcsol. Ez egyaránt növeli az üzemanyag-hatékonyságot és a munkaeszköz teljesítményét

Egyéb előnyök

 • Mechanikus SCV
 • hidrosztatikus kormányzás dinamikus teherérzékeléssel és áramlásszabályozással
 • Nedvestárcsás hidraulikus fékrendszer, mely kiváló fékteljesítményt biztosít
 • Megnövelt emelési kapacitású 3-pont felfüggesztés, mely a legnehezebb munkaeszközökkel is megbírkózik

Sebességváltó

Mivel nincs két egyforma gazdaság, a hajtóművek széles választéka áll a rendelkezésére.

Az Ön tevékenységének megfelelő hajtómű kiválasztása pozitív hatással lesz a termelékenységére és hatékonyságára. A 6M szériához négy hajtómű elérhető: PowrReverser,PowrQuad PLUS, AutoQuad PLUS és AutoQuad PLUS ECO. Mindegyik rendelkezik a könnyen kezelhető elektromos baloldali irányváltóval.

Speciális feladatokhoz kúszó fokozat is rendelhető a 6115M,6125M, 6130M, 6140M és 6150M traktorokhoz.

PowrReverser

16 előre- és 16 hátrameneti fokozattal, valamint a kuplung nélküli irányváltásokhoz egy elektromos irányváltóval rendelkezik. Ideális a rakodási munkákhoz.

PowrQuad PLUS

Három verzióban kapható, 16/16, 20/20 és 24/24. Mindegyik gyors váltást biztosít, beleértve a tartományok közötti váltás során a fokozatillesztést is. Ezeket egy váltókarral működtetheti, kuplunggomb funkcióval és gombnyomással történő sebességváltással. A SoftShift technológiának köszönhetően, a fordulatszámgyors módosításával a váltások simák maradnak, még terhelés alatt is.

AutoQuad PLUS ECO

Az ECOShift alacsonyabb fordulatszámon biztosítja a maximális sebességet (40 km/h), így csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és a fülke zajszintjét.

Rugózott mellső híd

A minden 6M modell esetében elérhető TLS Plus nagyobb kezelői kényelmet biztosít, és növeli a teljesítményt. 

Jellemzők:

 • Önszintezés +/- 50 mm rugóúttal
 • Az adaptív funkciók folyamatosan alkalmazkodnak minden tengelyterhelési körülménynek, köszönhetően az érzékenység és a rugózás keménységének automatikus állításának
 • Az optimalizált vontatási teljesítmény érdekében kialakított hosszabb vonórúd és terhelésérzékelő rendszer, ami a legnehezebb vontatási körülmények között is kisimítja az ugrálást
 • Akár 7%-kal nagyobb teljesítményt ad le a talajra

 TLS Plus mellső híd kiegészítő féktárcsákkal:

 • A kiegészítő féktárcsáknak köszönhető nagyobb fékhatás
 • Kétkörös fékrendszer különálló mellső és hátsó fékkörrel minden modell esetében

Teljes alvázas felépítés

Full-frame design

A 6M traktorok három alvázmérettel és tengelytávval választhatóak: 

 6115M, 6125M

 2580 mm

 6130M, 6140M, and 6150M

 2765 mm

 6170M

 2800 mm

A teljes alvázas felépítés előnyei 

 • Egyedülálló kialakításának köszönhetően a traktor súlyának növelése nélkül növekszik a terhelhetőség 
 • A kerekeken, nehéz eszközökön vagy homlokrakodókon keresztül közvetített összes terhelést és rázkódást a hajtáslánc alkatrészei helyett, a robosztus, teljes alváz veszi fel.
 • A részegységek tervezésekor nem ismertünk kompromisszumokat
 • Akár nagyobb munkaeszközök és nehezebb terhek sem jelentenek problémát, mely nagyobb termelékenységet eredményez

Könnyebb szervizelhetőség

 • A könnyebb szervizelhetőségnek köszönhetően csökken az állásidő
 • A 6M sorozatú traktorokat úgy tervezték, hogy az összes szerviz és karbantartási pont könnyen elérhető legyen
 • A traktor fülkéje dönthető így a fő alkatrészek könnyedén elérhetőek

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu