• 6MC sorozatú traktorok

    Legendás minőség és megbízhatóság

6MC sorozat

Mindent tud, amit a nagyok. Csak kicsiben.

 

6MC Series Tractors

A John Deere 6MC illetve 6RC sorozatú traktorai a nagyobb traktorok minőségét és képességeit sűrítik egy kompaktabb és így jobb manőverezési képességgel rendelkező gépbe. Ez a bizonyítékarra, hogy a nagyszerűséghez nem kell igazán nagynak lenni.

A John Deere 6MC traktorok rendkívül sokoldalú gépek. Választhat hozzájuk kétkerék- vagy összkerékmeghajtást, és a három különböző PWX motor bármelyikét. Továbbá választhat PowrQuad Plus 30K vagy PowrQuad Plus 40K váltót. Mindkettő egyenletesebb, gyorsabb és kényelmesebb váltást biztosít, használatuk pedig szinte gyerekjáték.

Különösen élvezni fogja a panoráma szélvédő által biztosított nagyszerű kilátást – még felszerelt homlokrakodóval is –, ha pedig alacsony épületekben szeretne dolgozni, akkor válassza az Alacsony Fülke opciót. A 6MC sorozatú traktorok GreenStar előkészítettek, ISOBUS vezérlési funkciókkal, ezáltal is növelve a termelékenységet. A nyomás szabályzott (PC) hidraulika az alapkivitel része, és opcionálisan fejleszthető 80 l/perc maximális folyadékáramra.

 

KOMPAKT MÉRET. SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG.

Compact dimensions. Extended versatility.

3000 kg emelési kapacitással az integrált mellső 3-pont függesztés tökéletes a tehermozgató és a homlokrakodóval végzett műveletekhez. A mellső függesztést kombinálhatja a John Deere integrált mellső TLT-vel, és természetesen valamennyi John Deere homlokrakodóval kompatibilis.

A TLT sebességet a fülkéből állíthatja.

HIDRAULIKA RENDSZEREK

Muscular might. Measured response

A traktor nélkülözhetetlen elemei a TLT-t meghajtó hidraulika rendszer, a vonófejek és a homlokrakodó. A 6MC sorozatú traktorok esetében az alapkivitel része a maximálisan 65 l/perc olajáramot biztosító nyomásszabályozott (PC) hidraulika rendszer, illetve opcionálisan választható a 80 l/perc folyadékáramot biztosító verzió is.

AZ EGYFOLYADÉKOS RENDSZER EGYSZERŰSÉGE.

Impressive efficiency. Single fluid simplicity

A John Deere PowerTech PWX nagynyomású közös nyomócsöves befecskendezéssel (HPCR) működő motorjának köszönhetően a 6MC sorozatú traktorokban pontosan az Ön munkaműveleteihez szükséges erő rejlik. Ezekben a 4 hengeres, 4,5 literes motorokban a feltöltőnyomás szabályozóval ellátott turbófeltöltő megbízható egyszerűségét fejlett károsanyag-kibocsátást szabályzó technológiával ötvöztük, ami a Stage III B károsanyag kibocsátási normáknak is megfelel. A John Deere egyfolyadékos rendszerének köszönhetően pedig Ön elfelejtheti az adalékanyagok használatát.

A MEGFELELŐ VÁLTÓ MINDEN MUNKAMŰVELETHEZ.

Multiple applications. Matching transmissions.

Valamennyi John Deere váltóban a bevált formatervezést innovatív technológiával ötvöztük. Az eredmény: Önre mindig megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és alacsony szervizköltség vár. Az ideális váltó megtalálásával eredményesebb és hatékonyabb lesz az Ön munkája is.

A 6MC sorozathoz a PowrQuad Plus váltó két változata választható, az egyikkel 30 km/h, a másikkal akár 40 km/h végsebesség érhető el közúton.

Speciális alkalmazásokhoz opcionálisan választható kúszófokozattal.

KEVESEBB STRESSZ. JOBB TELJESÍTMÉNY.

Less stress. More productivity

A John Deere teljes alvázas felépítési elvének köszönhetően a 6MC fülkéjét, valamint a benne ülőket is megvédi a hajtáslánc vibrációjától. Ennek köszönhetően Ön kevesebb stressznek van kitéve, lassabban fárad el, és növelheti a hatékonyságot. A rugózott mellső híddal (TLS) pedig a 6MC gépkezelője még nagyobb kényelemben dolgozhat.

NAGY TELJESÍTMÉNY. KOMPAKT KIALAKÍTÁS.

High performance. Integral construction

A 6MC sorozatú traktorok a legnagyobb természetességgel végzik a homlokrakodót igénylő műveleteket, melyet a John Deere különleges teljes alvázas kialakítása tesz lehetővé. Ez a robusztus, dupla gerincként felépített keret csillapítja az egyenetlen terhelésből adódó nyomó- és csavaróerőt, így stabil alapot biztosít a 6MC sorozatú traktorok számára. A rendkívüli szerkezeti szilárdság a hajtásláncok részeit is védi a káros csavaróerőktől.

SZŰK TÉR. HATÁRTALAN MANŐVEREZHETŐSÉG.

Limited spaces. Unlimited agility

Szűk térben sosem könnyű dolgozni, a megfelelő munkaeszköz nélkül pedig szinte lehetetlen. A John Deere 6MC sorozatú traktorait kifejezetten úgy terveztük, hogy kitűnően teljesítsenek a gazdaság kisebb épületeiben illetve ezek körül, szűk udvaron és nehéz hegyvidéki terepen is. A kis fordulási sugarat eredményező kompakt kialakításnak és a rövid tengelytávnak (2400 mm) köszönhetően az eredmény egy könnyen irányítható traktor széria.

Legfontosabb jellemzők

 Az alábbiakban megismerkedhet a 6MC sorozatú traktorok legfontosabb jellemzőivel.

6MC Series

6MC sorozat
Videó letöltése

6MC Series

6MC sorozat
Videó letöltése

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu