• 6RC sorozatú traktorok

    Legendás minőség és megbízhatóság

6RC sorozat

Mindent tud, amit a nagyok. Csak kicsiben.

 

6RC Series Tractors

A John Deere 6RC illetve 6MC sorozatú traktorai a nagyobb traktorok minőségét és képességeit sűrítik egy kompaktabb és így jobb manőverezési képességgel rendelkező gépbe. Ez a bizonyíték arra, hogy a nagyszerűséghez nem kell igazán nagynak lenni.

Ha nagyobb teljesítményre és jobb emelőképességre vágyik –közúton és a szántóföldön egyaránt –, akkor válassza a prémium 6RC sorozatot. Ezek a traktorok rendelkeznek a 6MC valamennyi előnyével, de ráadásként erősebb és kifinomultabb rendszerekkel is fejleszthetők.

Valamennyi 6RC sorozatú traktor összkerékmeghajtással rendelkezik,és AutoQuad Plus 40K, AutoQuad Plus ECO 40K vagyPowrQuad Plus 40K váltóval egészíthető ki, a kuplungpedál használata nélküli automata váltáshoz. Az opcionálisan választható rugózott mellső híddal (TLS) a vonulás kényelmesebb,a munka pedig eredményesebb lesz.

Ezen felül a John Deere Intelligens Munkaeszköz Vezérlő Rendszere (iTEC Basic) még kiemelkedőbb pontosságot, az Intelligens Teljesítmény Szabályozás (IPM) pedig igény szerinti többlet motor teljesítményt kínál. Az akár 114 l/percfolyadékáramról gondoskodó nyomás és áramlásszabályozott hidraulika (PFC) rendszer ráadásul az alapfelszereltség része a 6RC sorozatú traktorok esetében.

Legfontosabb jellemzők

 Az alábbiakban megismerkedhet a 6RC sorozatú traktorok legfontosabb jellemzőivel.

Szűk tér. Határtalan manőverezhetőség.

Limited spaces. Unlimited agility.

Szűk térben sosem könnyű dolgozni, a megfelelő munkaeszköz nélkül pedig szinte lehetetlen. A John Deere 6RC sorozatú traktorait kifejezetten úgy terveztük, hogy kitűnően teljesítsenek a gazdaság kisebb épületeiben illetve ezek körül, szűk udvaron és nehéz hegyvidéki terepen is. A kis fordulási sugarat eredményező kompakt kialakításnak és a rövid tengelytávnak (2400 mm) köszönhetően az eredmény egy könnyen irányítható és mozgékony traktor széria.

 

Nagy teljesítmény. Kompakt kialakítás.

High performance.Integral construction.

A 6RC sorozatú traktorok a legnagyobb természetességgel végzik a homlokrakodót igénylő műveleteket, melyet a John Deere különleges teljes alvázas kialakítása tesz lehetővé. Ez a robusztus, dupla gerincként felépített keret csillapítja az egyenetlen terhelésből adódó nyomó- és csavaróerőt, így stabil alapot biztosít a 6RC sorozatú traktorok számára. A rendkívüli szerkezeti szilárdság a hajtásláncok részeit is védi a káros csavaróerőktől.

 

Kevesebb stressz. Jobb teljesítmény.

Less stress.More productivity.

A John Deere teljes alvázas felépítési elvének köszönhetően a 6RC fülkéjét, valamint a benne ülőket is megvédi a hajtáslánc vibrációjától.Ennek köszönhetően Ön kevesebb stressznek van kitéve, lassabban fárad el, és növelheti a hatékonyságot. A rugózott mellső híddal (TLS) pedig a 6RC gépkezelője még nagyobb kényelemben dolgozhat.

 

Az egyfolyadékos rendszer egyszerűsége.

5M Series Tractors

A John Deere PowerTech PWX nagynyomású közös nyomócsöves befecskendezéssel (HPCR) működő motorjának köszönhetően a 6RC sorozatú traktorokban pontosan az Ön munkaműveleteihez szükséges erő rejlik. Ezekben a 4 hengeres, 4,5 literes motorokban a feltöltőnyomás szabályozóval ellátott turbófeltöltő megbízható egyszerűségét fejlett károsanyag-kibocsátást szabályzó technológiával ötvöztük, ami a Stage III B károsanyag kibocsátási normáknak is megfelel. A szállítási és a TLT-vel végzett alkalmazásokhoz az IPM igény szerint 10 LE többlet motor teljesítménye nagy segítséget jelent. A John Deere egyfolyadékos rendszerének köszönhetően pedig Ön elfelejtheti az adalékanyagok használatát.

A megfelelő váltó minden munkaművelethez.

Multiple applications.Matching transmissions.

Valamennyi John Deere váltóban a bevált formatervezést innovatív technológiával ötvöztük. Az eredmény: Önre mindig megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és alacsony szervizköltség vár. Az ideális váltó megtalálásával eredményesebb és hatékonyabb lesz az Ön munkája is.

A 6RC sorozatú traktorok esetén az alábbi váltó típusok közül választhat: maximum 40 km/h elérésére képes PowrQuad Plus, illetve AutoQuad Plus és AutoQuad Plus ECO. Valamennyi váltó típust a könnyen használható elektromos baloldali irányváltóval láttuk el. 

Speciális alkalmazásokhoz opcionálisan választható kúszófokozattal.

Hidraulika rendszerek

Muscular might.Measured response.

A traktor nélkülözhetetlen elemei a TLT-t meghajtó hidraulika rendszer, a vonófejek és a homlokrakodó. A 6RC sorozatú traktorok esetében az alapkivitel része a maximálisan 80 l/perc olajáramot biztosító nyomás és áramlásszabályozott (PFC) hidraulika rendszer, illetve opcionálisan választható a 114 l/perc folyadékáramot biztosító verzió is.

 

Kompakt méret. Sokoldalú alkalmazhatóság.

6RC Series Tractors

3000 kg emelési kapacitással az integrált mellső 3-pont függesztés tökéletes a tehermozgató és a homlokrakodóval végzett műveletekhez. A mellső függesztést kombinálhatja a John Deere integrált mellső TLT-vel, és természetesen valamennyi John Deere homlokrakodóval kompatibilis.

A TLT sebességet a fülkéből állíthatja.

 

6MC Series

 6RC sorozat
Videó letöltése

 

6MC Series

 6RC sorozat
Videó letöltése

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu