• Készen áll?

  Minden várakozást felülmúl: Az új John Deere 7R sorozat.

7R sorozat

 Több mint egy traktor

Ismerkedjen meg az új John Deere 7R sorozatú traktorok 5 új modelljével, amelyek teljesítménye 147-től 206 kW-ig (200 - 280 le) terjed, de akár 230 - 310 le maximális teljesítmény leadására is képesek az IPM intelligens teljesítményvezérlés funkcióval.

Az új, 9-literes PowerTech PVX (7230R, 7260R és 7280R) és a 6,8-literes PowerTech PSX (7200R és 7215R) motorokkal, az Intelligens Teljesítményvezérlés funkcióval és még számos egyéb jellemzővel:

 • Forradalmi motor hatékonyság a „csak gázolaj” emissziós megoldással
 • Opciós ActiveCommand kormányzás
 • Opciós integrált első 3-pont és első TLT
 • Nagy átmérőjű hátsó gumiabroncs opciók
 • ISOBUS kompatibilis GreenStar 3 CommandCenter monitor Gazdaságirányítási Megoldás rendszerek gyári előkészítéssel
 • 360° fokos munkalámpa csomag
 • Aktív rugózású vezetőülés, vagy hidraulikus kabinrugózás (HCS)
 • Erőteljes hátsó 3-pont függesztőszerkezetek (akár 10,7 tonna emelési kapacitás)
 • Nagyobb, 540 literes üzemanyag tartály térfogat

A John Deere-rel egy géppel többet kap – mert a 7R egy rész fejlődésből és egy rész forradalomból áll. És 100%-ban John Deere!
Készen áll?

 •  

  CommandView II vezetőfülke

   CommandView II vezetőfülke 

   Fedezze fel a felülmúlhatatlan kezelői kényelmet, kezelhetőséget és kilátást, valamint a John Deere exkluzív aktív rugózású vezetőülést.

 •  

  CommandArm kezelőfelület

   CommandArm konzol 

   Az új jobboldali CommandArm kezelőszerv konzol az integrált GreenStar 3 CommandCenter monitorral a traktor összes fontos funkciója könnyen elérhető. Továbbá a legfontosabb AMS fejlett gazdaságirányítási megoldás alkalmazások már közvetlenül a GreenStar 3 Command Center monitoron keresztül működtethetők.

 •  

  ActiveCommand kormányzás

   ActiveCommand kormányzás 

   Az opciós ActiveCommand kormányzás a traktor vezetési teljesítmény új mérföldköve. A Dinamikus Stabilitás Vezérlés, a Változtatható Kormányzási Sebesség és a Teljes Elektronikus Kormány Vezérlés csökkenti a kormánykerék forgatásához szükséges erőt, valamint növeli a vezetési kényelmet és a kezelhetőséget.

A legfontosabb jellemzők

 Az új 7R tele van olyan kiváló jellemzőkkel, amelyek növelik az Ön teljesítményét és termelékenységét. Kattintson az alábbi jellemzőkre a bővebb tudnivalók érdekében!

COMMANDVIEW II VEZETŐFÜLKE

CommandView II vezetőfülke

CommandView II Vezetőfülke
 Nagyobb hely, nagyobb komfort, nagyobb felszereltség - A CommandView II vezetőfülke belső terét úgy fejlesztettük tovább, hogy fantasztikus vezetési élményt nyújtson. A kezelőteret új, derűs színek, optimalizált mennyezeti klíma kezelőszervek, jobb kilátás, óriási lábtér és még számos más pozitívum jellemzi!

Hatalmas tér 
 Nyújtózkodjon ki a tágas kezelőtérben, amelyet óriási üvegfelületek és nagyméretű oktatóülés jellemez, amelynek háttámlája íróasztalként is használható.

Hidraulikus fülkerugózás

Hidraulikus kabinrugózás plusz (HCS+)
 Ez az új opció jelentősen növeli a vezetési kényelmet a szántóföldön és a közúton egyaránt. Az aktív csillapító rendszer előre felkészül a terhelésekre és a fékezésekre annak érdekében, hogy a vezetőfülke mindig egyensúlyban maradjon, ugyanakkor így is biztosítja, hogy a gépkezelő pontosan érezze a traktort és a terepet.

Légkondicionáló berendezés

Klímaberendezés
 A kabintetőbe szerelt légkondicionáló berendezés nagy légáramot biztosít. Az opciós automata hőmérsékletszabályozás könnyen beállítható a kartámaszon elhelyezett távirányítóval.

Kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelepek és csatlakozók
 A Szelektív Vezérlő Szelep karok és csatlakozók színjelöléssel vannak ellátva a könnyebb azonosítás érdekében.

Aktív vezetőülés

Aktív rugózású vezetőülés
 A John Deere által kínált valamennyi vezetőülés strapabíró és kényelmes, azonban az opciós aktív rugózású vezetőülés egyszerűen rendkívüli. Ez az ülés változat a traktor függőleges lengéseinek akár 90%-át is képes elnyelni a nagyobb kényelem, kisebb kifáradás és a nagyobb termelékenység érdekében.

Hi-Fi berendezés
Élvezze a kedvenc zenéit a 4 csúcsminőségű hangszóróval és az erőteljes mélynyomóval. A Prémium Rádió Csomag tartalmaz CD lejátszót, MP3 lejátszót, valamint USB és Bluetooth csatlakozót is.

COMMANDARM KONZOL

CommandArm kezelőfelület

CommandArm Konzol
 Könnyebb kezelhetőség mindössze egy gombnyomással – A továbbfejlesztett CommandArm kartámasz konzolt jó kezelőszerv elrendezés és könnyű kezelhetőség jellemzi. A jobb kartámaszra szerelt egyetlen monitorral rendkívül egyszerű a motor, a sebességváltó, a rádió és a hidraulika rendszer működtetése.

Gyorselérési gombok 
 A gyorselérési gombok a beállítások széles skálájához biztosítanak gyors hozzáférést, amelyek többek között az alábbiak:

 • Szántóföldi menet automatika
 • iTEC munkagép irányítási rendszer
 • Sebességváltó és TLT
 • Az összes 3-pont funkció

Ezen kívül ezekkel lehet működtetni a klímaberendezést, a rádiót, a fényszórókat és a 4WD beállításokat is.

GreenStar 3 CommandCenter kijelző

GreenStar 3 CommandCenter monitor
Az olyan funkciók kezelése, mint a kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelepek intuitíven végezhető és könnyen megtanulható. A 7”-os kijelző egy pillantással leolvasható. A testreszabott automatizálás érdekében az intelligens Teljes Munkagép Vezérlés (iTEC) rendszer több működési funkció egyidejű automatizálását teszi lehetővé. Ezen kívül már olyan fontos AMS fejlett gazdaságirányítási megoldás alkalmazások is működtethetők közvetlenül a kijelzőről, mint az AutoTrac kormányautomatika, vagy a John Deere munkagépek szakaszolása.

Új: Opciós GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyős monitor
Az érintőképernyős monitor vezérlés kényelmén kívül az új videokamera funkcióval szemmel tarthatók az amúgy nehezen látható területek anélkül, hogy bármilyen további monitorra lenne szükség.

Telefonálás egy gombnyomással
A fejlett, Prémium Rádió Funkció (Opció) a CommandCenter kijelzőn megjeleníti a bejövő telefonhívásokhoz rendelt nevet és hívószámot. Csak egy gombnyomás a hívás fogadásához. Ezen kívül a kijelzőn megjeleníthető a mobiltelefon névlistája a könnyebb tárcsázáshoz.

ACTIVE COMMAND KORMÁNYZÁS

ActiveCommand kormányzás

Active Command Kormányzás
 Ez az opciós, exkluzív John Deere funkció az új mérföldkövet jelenti a traktor vezetési élmény terén. Akár a szántóföldön, akár a közúton ez a rendszer csökkenti a kormánykerék forgatásához szükséges erőt, így a gépkezelő kevésbé fárad el és jelentősen növekedik a vezetési kényelem és a traktor vezethetősége.

Dinamikus Stabilitás Vezérlés 
 Ezzel a funkcióval a traktor minimális erőkifejtéssel irányítható, mivel automatikusan szabályozza az első kerekek bekormányzási szögét a traktor oldalirányú gyorsulásának függvényében. Ezzel javul a traktor irányíthatósága, amikor nagy sebességgel kanyarodnak, valamint nő az iránytartási képesség – még egyenetlen terepen is.

Változó áttételes kormányzás

Változtatható kormánykerék forgatási sebesség és erő
 Ez a funkció könnyebb és gyorsabb kormányzást tesz lehetővé kis menetsebességnél, valamint a túlkormányzás elkerülése érdekében nehezebb és lassabb kormányzást nagyobb menetsebességnél (pl. közúti szállítás során). A rendszer a kormánykerék ellenállását és a két végállás közötti kormánykerék fordulatot egyaránt szabályozza.

Teljesen elektronikus vezérlésű kormányzás

Teljes elektronikus kormány vezérlés
Ez a funkció megkönnyíti az iránytartást és csökkenti a gépkezelő kifáradását azáltal, hogy minden szempontból nagyobb vezetési kényelmet biztosít. Ez az új rendszer kiküszöböli a kormánykerék és a kormányzott kerekek hagyományos kapcsolatának minden hátrányát. Jelentősen csökkenti a vibrációt és teljesen megszünteti a holtjátékot.

360°-OS MUNKALÁMPA CSOMAG

360 fokos megvilágítás

360°-os Munkalámpa csomag
 Több munkalámpa minden oldalon – hogy a munkavégzés éjjel és nappal is termelékeny maradjon, a 7R sorozatú traktorok fényesebben ragyognak, mint valaha a könnyen kezelhető világítás rendszernek köszönhetően, amely elborítja a traktor minden oldalát:

 • A vezetőfülke tetőbe integrált akár 12 fényszóró 360° fokos megvilágítást nyújt, amelyek praktikusan a kabintető elejébe, oldalába és hátsó részébe vannak süllyesztve a sérülések megelőzése érdekében.
 • A 4 állítható, középmagasságban elhelyezett és a hátsó sárhányóra szerelt munkalámpa növeli a rugalmasságot.
 • Az új halogén távolsági és tompított fényszórók fényesen bevilágítják a traktor útvonalát: a hűtőmaszkra szerelt 8 munkalámpa, szpotlámpa és közúti fényszóró segítségével Ön estétől reggelig is dolgozhat.
 • Két utólag felszerelhető opciós kiegészítő munkalámpa rendelhető a nagyméretű, első függesztésű munkagépekhez és homlokrakodókhoz.
 • Több mint 74%-kal nagyobb fényerő a standard munkalámpa csomaghoz képest

Az Ön kényelme érdekében az összes lámpa a CommandCenter monitorról működtethető.

 A Prémium HID Munkalámpa Csomagban rendelhető 5 kiegészítő Xenon lámpa élettartama akár 5-ször nagyobb, mint a halogén izzóké és 2,5-ször nagyobb a fényereje.

GAZDASÁGIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁSOK (AMS)

Gazdaságirányítási Megoldások (AMS)
 Az integrált GreenStar 3 CommandCenter monitor és az opciós GreenStar 2630 monitor egyaránt teljes mértékben működőképes ISOBUS terminálok. Ez megkönnyíti az általunk kínált, innovatív Gazdaságirányítási Megoldások (AMS) csatlakoztatását a minden szempontból nagyobb termelékenység érdekében:

AutoTrac

AutoTrac kormányautomatika
Ennek az automatizált robotkormányzásnak a segítségével az átfedések akár 90%-kal csökkenthetők. Csak meg kell határozni a korrekciós jel pontosságát, amelyet használni szeretne a StarFire 3000 vevőkészülékkel.

FielDoc

FieldDoc dokumentumkezelő
Automatikusan rögzíti az összes szántóföldi alkalmazást a GreenStar 3 2630 monitoron. A talajműveléstől a vetésen át a permetezésig és műtrágyaszórásig precízen dokumentálható, hogy milyen munkát végzett el, hol, mikor és kinek.

iGuide

iGuide munkagépvezetés
Dombos terepen a vontatott munkagép súlya elhúzhatja a teljes gépszerelvényt, ami kihagyásokat, vagy átfedéseket okozhat. Az iGuide funkcióval a traktor úgy módosítja a nyomvonalát, hogy kiegyenlítse – és passzívan vezesse a munkagépet a tökéletes termelékenység érdekében az egymás melletti fogásokban.

iSteer munkagépkormányzás
Az aktív munkagépkormányzás a legfejlettebb megoldás az eke kormányzásához, vagy a sorközműveléshez. A munkagép aktívan kompenzálja az elcsúszásokat az SBG innovatív szenzoroknak, hidraulika rendszernek, a John Deere GreenStar 3 2360 monitornak és a StarFire 3000 vevőkészüléknek köszönhetően.

TÁVFELÜGYELET

JD telematika

JD Távfelügyelet
 Gépadatok egy kattintással – a John Deere fejlett távfelügyeleti rendszerekkel soha sem volt még ilyen egyszerű a gépflotta adatainak nyomon követése, rögzítése és elemzése, ami lehetővé teszi az egyes gépek szántóföldi teljesítményének figyelemmel kísérését.
 Ez a rendszer a traktor integrált hardverfunkcióit a JDLink analízis szoftverrel kombinálja.

JD Link weboldal

JD Link weboldal
 A JDLink lehetővé teszi az Ön összes gépének és alkalmazásának nyomon követését az iroda kényelméből. Csak regisztráljon a www.jdlink.com weboldalon az egyes gépekről gyűjtött adatokhoz való hozzáféréshez.

JDLink Ultimate
 A JDLink Ultimate vezeték nélküli kommunikációs és információs megoldás még hatékonyabb és jövedelmezőbb munkavégzést tesz lehetővé. Maradjon kapcsolatban a gépeivel úgy, hogy mindössze belép a JDLink weboldalra bárhol, ahol éppen tartózkodik. Így figyelemmel kísérheti, hogy pontosan hol vannak a gépei és elemezheti az olyan teljesítmény adatokat, mint pl. az üzemanyag fogyasztás és a gépkihasználás.

Szerviz Távtanácsadó
 A gépek állásidejének csökkentése érdekében Ön hozzájárulhat, hogy a márkaképviselő a Szerviz Távtanácsadó segítségével távolról végezze az Ön gépeinek diagnosztikáját és így értékes kiszállási időt takaríthasson meg.

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Teljesítmény és Hatékonyság
 Az egyedülálló „csak gázolaj” megközelítésünknek köszönhetően a Stage III B emissziós szabvány teljesítése érdekében az új 7R traktor sorozattal Önnek nem kell kompromisszumot kötnie a teljesítmény és az üzemanyag fogyasztás terén.
 

 •  7200R, 7215R: 6,8-literes PowerTech PSX motor akár 215 le teljesítménnyel névleges motorfordulatszámon (akár 245 le az Intelligens Teljesítményvezérléssel)
 •  7230R, 7260R, 7280R: 9-literes PowerTech PVX motor akár 280 le teljesítménnyel névleges motorfordulatszámon (akár 310 le az Intelligens Teljesítményvezérléssel)

Intelligens teljesítmény szabályozás

Intelligens Teljesítményvezérlés
Ez a funkció a motorteljesítményt akár további 30 lóerővel is képes növelni a nagyobb teljesítmény és hatékonyság érdekében szállításnál és menet közbeni TLT használat során. Ennek eredményeként a nagyobb teljesítmény akkor áll rendelkezésre, amikor a legnagyobb szükség van rá, például emelkedőn felfelé haladva nagy teher vontatásakor. Ezen kívül tankolni is ritkábban kell megállnia.

Megfelel a Stage III B előírásainak

Stage III B emissziós megfelelés
Felejtse el a komplikált üzemanyag adalékos rendszereket: a John Deere a károsanyag kibocsátás csökkentéséhez kombinált megközelítést alkalmaz: Többfokozatú Turbófeltöltő (fix és változó geometriájú) a PSX motorokon és Változó Geometriájú Turbófeltöltő (VGT) a PVX motorokon, Hűtött Kipufogógáz Recirkuláció (EGR) Dízel Oxidációs Katalizátorral (DOC) és Dízel Részecskeszűrővel (DPF) kombinálva.

Viszkóz ventilátoros hűtőrendszer

Viszkokuplungos Hűtőventilátor Rendszer
Ez a rendszer automatikusan szabályozza a ventilátor fordulatszámát az optimális üzemi hőmérséklet fenntartása érdekében, valamint, hogy a motor gyorsabban tudjon reagálni a változó terhelésre. Az új “Nyomó Ventilátor Rendszer” az új motorburkolat dizájn részét képezi, amely alatt egy teljesen burkolt rekesz található. A ventilátor a levegőt a motorburkolat alá nem beszívja, hanem benyomja. Ezzel tisztábban tartható a motortér, valamint a hűtők is – még poros, száraz körülmények között is.

Magasnyomású közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszer
 Ez a csúcstechnológiás üzemanyag befecskendező rendszer lehetővé teszi az összes fontos paraméter (nyomás, idő, időtartam és többfázisú befecskendezés) folyamatos nyomon követését még alacsony motorfordulatszámnál is a motor kiegyenlítettebb járása és a változó terhelésre való gyorsabb reagálás érdekében.

SEBESSÉGVÁLTÓK

Sebességváltók
 Válassza ki a termelékenységre vonatkozóan kitűzött céljainak legmegfelelőbb sebességváltót. Mindegyik változat könnyen kezelhető és könnyen megtanulható, így még a kevésbé tapasztalt gépkezelők is azonnal megkezdhetik a munkavégzést.

PowerQuad sebességváltó

PowrQuad sebességváltó
 Egy jól bevált és gazdaságos sebességváltó 20 előremeneti és 20 hátrameneti sebességfokozattal. Ez a megbízható sebességváltó típus sebességfokozat illeszkedés funkciót tartalmaz, amellyel csoportváltás során automatikusan a legmegfelelőbb sebességfokozat kapcsolása történik meg. A kézi hajtásmegszakító funkció egyenletesebb, gyorsabb és kényelmesebb csoportváltást tesz lehetővé. A SoftShift automatikusan szabályozza a motorfordulatszámot a lágyabb sebességváltások érdekében.

AutoQuad sebességváltó

AutoQuad sebességváltó
 Ez a 20 előremeneti és 20 hátrameneti sebességfokozat kapcsolását lehetővé tevő, rendkívül jól testre szabható sebességváltó optimalizálja a szántóföldi termelékenységet és a közúti jövedelmezőséget. A szántóföldi menet automatika és az EcoShift funkciókkal akár 10% üzemanyag megtakarítás is elérhető a felső szállítási fokozatokban. A csoportváltó karba épített hajtásmegszakító gombbal nagy kezelői komfort szint érhető el a kuplungpedál lenyomása nélkül.

AutoPowr sebességváltó

AutoPowr sebességváltó
 Az AutoPowr sebességváltó teljesen át lett tervezve a maximális üzemanyag hatékonyság és termelékenység érdekében minden alkalmazásban.
 
 Ez a kényelmes, egy vezérlő karos sebességváltó lágy fokozatváltásokat tesz lehetővé 0-tól a maximális menetsebességig a kuplungpedál használatának teljes mellőzésével. Csak válassza ki a kívánt menetsebességet és az AutoPowr automatikusan gondoskodik annak fenntartásáról reagálva a terhelés változásaira. A sebességváltó további jellemzői az alábbiak:

 • Maximális kezelői kényelem
 • Alacsony motorfordulatszám maximális menetsebességnél
 • Nagyobb üzemanyag hatékonyság
 • A motor nagyobb mértékű visszafojtása 1600-as fordulatszámra
 • Lágy fokozatváltások terhelés alatt és közúti szállításnál is
 • Jobb-, vagy balkezes irányváltó opció
 • 40 km/h vagy 50 km/h csúcssebesség opció

CommandQuad hatékonyság kezelővel

CommandQuad hatékonyság irányítással
 Ezzel az új sebességváltó típussal a sebességfokozatok és a motorfordulatszám összedolgozik az üzemanyag hatékonyság és a termelékenység optimalizálása érdekében. A lehető legalacsonyabb üzemanyag fogyasztás eléréséhez használja a teljesen automata üzemmódot. Ha fontos a pontos menetsebesség, használja a manuális üzemmódot 5 sebességcsoporttal és csoportonként 4 powershift fokozattal.

 • Megbízható és könnyen kezelhető
 • Optimalizált sebességfokozat/motorfordulatszám összehangolás
 • 5 sebességcsoport egyenként 4-4 powershift fokozattal
 • Kényelmes CommandArm kezelőszerv
 • 42 km/h Eco vagy 50 km/h Eco opció
 • Balkezes irányváltó a kényelmes irányváltáshoz

HIDRAULIKA RENDSZER

Hidraulikarendszer

Hidraulika
 A 7R új, zárt központú, nyomás és térfogatáram kiegyenlítéses hidraulika rendszere kimagasló megbízhatóságot és teljesítmény nyújt. Ennek a rendszernek az előnye a kevesebb hidraulikus alkatrész, a kevesebb csőcsatlakozó és a rövidebb hidraulika vezetékek.
A teljesítményigénytől függően 3 szivattyú opció közül lehet választani:

 • 45 cm3 térfogatú hidraulika szivattyú 121 l/min teljesítménnyel
 • 63 cm3 térfogatú hidraulika szivattyú 162 l/min teljesítménnyel
 • 85 cm3 térfogatú hidraulika szivattyú kimagasló, 222 l/min teljesítménnyel

Alapfelszerelésként a traktorok 3, de igény esetén akár 6* hátsó kihelyezett hidraulika kör vezérlő szeleppel rendelhetők. Rendelhetők középső kihelyezett hidraulika szelepek is első 3-pont, vagy homlokrakodó alkalmazásokhoz, ahol akár 2 első szelep szerelhető fel. A kényelem és könnyű kezelhetőség érdekében az összes kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelep elektronikusan működtethető a kapcsolókkal, vagy az opciós joystick vezérlő karral.

Áramlás szabályzó

Hidraulikus térfogatáram szabályozás
A nagyméretű, digitális CommandCenter monitoron bármikor leolvasható a hidraulikus térfogatáram, így folyamatosan figyelemmel kísérhető a traktor hidraulika rendszerének működése.

HOMLOKRAKODÓK

Homlokrakodók
 Az új John Deere homlokrakodók nem csak jobban néznek ki, de az öntöttvas tartóváz tökéletesen illeszkedik a 7R alvázához. Ez szűkebb fordulókat, jobb kilátást és kiváló súlyelosztást jelent minden egyes munkavégzés során.

A homlokrakodókat úgy terveztük, hogy a traktor szerves részét képezzék és nem valami olyasmit, amit utólag csavaroztak fel. A maximális szilárdság és tartósság azt jelenti, hogy a traktor hidraulikus teljesítménye maximálisan kihasználható. És amikor a zöld erőgéphez zöld munkagépet vásárol, az olyan integrált funkciók, mint a joystick vezérlő kar felülmúlhatatlan teljesítményt nyújtanak.

H480 homlokrakodó

H480 homlokrakodó
Az új H480 homlokrakodót rendkívüli gém kinyúlás, emelési magasság és 2.200 kg-os emelési kapacitás jellemzi a teljes emelési tartományban. Az összes hidraulika tömlő a gémbe van integrálva a jobb kilátás és a hidraulikus alkatrészek védelme érdekében.

Már az elején több opció

 • Gém lengéscsillapító funkció a nagyobb vezetési kényelemért
 • Hidraulikus munkaeszköz rögzítő
 • Standard 3. funkció pl. trágya leszorító működtetéséhez

A H480 három könnyű lépésben szerelhető fel és le:

 • Kitámasztó lábak lehajtása / felhajtása (új)
 • Rögzítő csap betolása / kihúzása (új)
 • Közösített csatlakozó fel- / lecsatlakoztatása az új nyomás alatti kioldással

FÜGGESZTŐSZERKEZETEK

Függesztőszerkezetek
 Ahogy a munkagépek mérete és a traktorok teljesítménye növekedik, ugyanígy a függesztőszerkezet és vonórúd opciók választéka is egyre gazdagabb:

Hátsó függesztés

Hátsó 3-pont függesztőszerkezet
A 7R sorozat traktorait megnövelt hátsó 3-pont emelési kapacitás jellemzi a nagyméretű munkagépek által támasztott követelményeknek való megfelelés érdekében. Válassza ki az Önnek szükséges emelési kapacitást biztosító függesztőszerkezetet:

 • Akár 9.562 kg a 7200R, a 7215R és a 7230R modellen
 • Akár 10.788 kg a 7260R és a 7280R modellen

Front függesztés

Első 3-pont függesztőszerkezet
Az opciós, teljesen integrált első 3-pont függesztőszerkezet akár 5.200 kg emelési kapacitást és nagy emelési tartományt nyújt, valamint:

 • Emelés/süllyesztés távkapcsoló
 • Első ISOBUS előkészítés
 • Akár 2 kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelep
 • Opciós tolórúd
 • Felhajtható alsó függesztőkarok
 • 7-pólusú csatlakozó

*  Nem érhető el minden országban.
** A jobboldali konzol esetén a hátsó SCV tömbök száma legfeljebb 4-re van korlátozva.

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu