8R/RT sorozat

 • 8R sorozatú traktorok

  Tapasztalja meg a jövőt

8R/RT sorozat

Tapasztalja meg a jövőt!

A látóhatárig elterülő hatalmas fölterületek megműveléséhez egy olyan traktorra van szüksége, amely kimagasló teljesítménnyel és sokoldalúsággal segíti a munkafolyamatokat. A traktornak emellett rendkívül kényelmesnek és hatékonynak is kell lennie. A megújult 8R/RT traktorokkal még egy lépéssel közelebb kerülhet a jövő kényelméhez és hatékonyságához.

Az előremutató új PowerTech PSX motor nem csupán megfelel a Stage III B károsanyag kibocsátási előírásoknak, hanem a GreenEfficiency technológiának köszönhetően egyesíti a masszív teljesítményt és a gazdaságos üzemeltetést. Kiegészítő adalékanyag vagy egyéb gondnélkül. Csak tankolja fel gázolajjal, és már dolgozhat is.

A John Deere mérnöki tudásával és szervizhálózatával a háta mögött, Ön kockázat nélkül foghatja munkába a jövő technológiáját.

Összefoglalva:

 • Kényelmes CommandView II fülke
 • ActiveCommand kormányzás, csak a John Deere-tól
 • Erőteljes és hatékony PowerTech PSX 9.0 motor, mely megfelel a Stage IIIB károsanyag kibocsátási előírásoknak
 • Megbízható és hatékony PowerShift vagy AutoPowr sebességváltó
 • Áttekinthető CommandCenter kijelző, GreenStar 3képességekkel és ISOBUS kompatibilitással
 • AMS funkciókkal
 • 360°-os munkalámpa készlet, továbbfejlesztett fék-, és hidraulika rendszer
 • Integrált CAN-busz elektromos rendszer
 • Kényelmes CommandARM kezelőszervek
 • Nagy emelőképessége lehetővé teszi még a legnehezebb függesztett munkaeszközök megemelését is
 • Könnyen és gyorsan elvégezhető karbantartás
 •  

  CommandView II Cab

  CommandView II fülke

   Továbbfejlesztett design több helyet és kényelmet kínál, mint valaha.

 •  

  ActiveCommand steering

   ActiveCommand kormányzás

  Ez a rendszer csökkenti a kormányzáshoz szükséges erőt és csökkenti a gépkezelő terhelését a szántóföldön és a közúton egyaránt.

 •  

  CommandCenter with AMS features

  GreenStar 3 CommandCenter AMS funkciókkal

  A CommandArm kartámasz konzol kényelmes és hatékony módja a különböző feladatok kézben tartásának. Mindezen felül a legfontosabb AMS alkalmazások most már közvetlenül elérhetőek a GreenStar 3 CommandCenter monitorján.

Legfontosabb jellemzők

Az alábbiakban megismerkedhet a 8R/RT sorozatú traktorok legfontosabb jellemzőivel.

COMMANDVIEW II fülke

CommandView vezetőfülke

XXXL kényelem: CommandView II fülke

Foglaljon helyet a CommandView II fülkében, és tapasztalja meg annak tágasságát, és a kiváló körkörös kilátást. A harmonizálószínek és kopásálló anyagok tökéletes összhangban állnak egymással.

Tágas terek
Megnövelt belső terű fülke, nagy üvegfelületekkel és számos elektromos csatlakozással, az elektromos eszközei számára, továbbá egy nagyméretű, kényelmes utasülés.

Légkondicionálás
Tetőbe épített légkondicionáló rendszer, nagy teljesítményű levegő keringetéssel. Az opcionálisan választható automata légkondicionálót kényelmesen beállíthatja a CommandArm kartámasz konzolról.

SCV vezérlőkarok és csatlakozók
A programozható hidraulikaszelepek és a kapcsolók az egyszerűbb azonosítás érdekében színkóddal vannak ellátva.

Fülketetőbe épített munkalámpák
A 360°-os megvilágítás által, amely nappallá változtatja az éjszakát. A tetőbe integrált elhelyezésük pedig megvédi a lámpákat a sérülésektől.

Traktor specifikus kulcs*
Az új, indításgátlóval ellátott kulcs nagyobb védelmet biztosít az illetéktelen használat ellen, így a 8R/RT traktorát nagyobb biztonságban tudhatja.

Biztonsági azonosítás*
A stratégiai pontokon elhelyezett biztonsági azonosító rendszer segít a – például lopott –gép beazonosításában akkor is, ha annak alvázszáma sérült, vagy azt megváltoztatták.

8R Series Tractors  : new CommandArm console

John Deere ActiveSeat
Az opcionálisan választható ActiveSeat igazi különlegesség. Az ülés számítógép-vezérelt aktív lengés csillapítása a traktor függőleges mozgásának 90%-át kisimítja. Ez növeli a kényelmet, kevésbé fárasztja a kezelőt, és végeredményben pedig hatékonyabbá teszi a munkát.

8R Series Tractor  : New GreenStar 2630 Display

Univerzális rádió csomag
A CommandArm kartámasz konzolról kezelhető Premium rádió csomag minden igényt kielégít. MP3 kompatibilis CD-lejátszó található benne, külön USB és AUX csatlakozóval rendelkezik, továbbá egy Bluetooth kihangosítót is tartalmaz.

Kezelőszervek

CommandArm kartámasz konzol

 

8R Series Tractor : The intuitive CommandARM console

A CommandARM kartámasz konzol az integrált GreenStar 3 CommandCenter kijelzővel minden beállítást a keze alá helyez.

A kezelőszervek, mint például színkódokkal ellátott hidraulika vezérlőkapcsolók, kényelmesen és gyorsan elérhetőek. A 7”-os kijelző egy pillantással leolvasható. Az intelligens munkaeszköz kezelő rendszer (iTEC) segítségével pedig összetett műveleteket végezhet el egyetlen gombnyomással.

A GreenStar 3 CommandCenter a CommandARM kartámasz konzolba van integrálva, és most olyan AMS funkciókat is irányíthat róla, mint például az AutoTrac.

A CommandARM kartámasz konzol kényelmes és hatékony módja a különböző feladatok kézben tartásának:

 • Gyorsgombok az iTEC rendszerhez, a hajtómű és TLT beállításokhoz
 • Gyorsgombok a függesztőszerkezet összes beállításához
 • GreenStar 3 CommandCenter, AMS funkciókkal
 • Légkondicionáló
 • Rádió
 • Mellső hajtás
 • Világítás
GreenStar 3 CommandCenter kijelző

 

Új GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyővel és videó megjelenítéssel (opció). A kijelzőhöz csatlakoztatott kamera képe automatikusan megjelenik a kijelzőn, ha az előzőleg beállított, megjeleníteni kívánt funkciót aktiválja, például a hátramenetet, a TLT-t, a 3-pont függesztést vagy az SCV-ket.

4-az-1-ben GreenStar 2630 monitor

 

4-in-1 GreenStar 2630 Display

Az új GreenStar 2630 monitor nagy, 26,4 cm-es érintőképernyővel van felszerelve az egyszerű kezelhetőség, és USB csatlakozóval a könnyű adatcsere érdekében. Vékony fekete kerete és háttérvilágítása minden körülmények között jó olvashatóságot biztosít.:

 • Navigáció – AutoTrac Pro modulok
 • Dokumentáció – könnyen rögzíthető kijuttatott mennyiségek és elvégzett műveletek
 • Teljes ISOBUS vezérlés – a fejlett munkaeszköz kezeléshez
 • Teljesítmény monitor – a traktor üzemeltetési jellemzőinek megjelenítése

ActiveCommand kormányzás

8R Series Tractor : On the road

A kizárólag a John Deere-nál elérhető ActiveCommand kormányzás (opció) jelenleg a legfejlettebb és legátfogóbb kormányzási rendszer a mezőgazdaságban. Haladjon akár közúton vagy szántóföldön, az aktív kormányzás nagymértékben lecsökkenti a kormányzás okozta fáradságot, miközben jelentősen javítja a vezetési kényelmet és az irányíthatóságot.

 •  Az aktív kormányzás a kívánt nyomvonalon tartja a gépet, minimális kormánykorrekcióval. Ez automatikusan a traktor keresztirányú gyorsulásához igazítja a kerekek bekormányzási szögét, ami javítja a gép kormányozhatóságát nagy sebességű kanyarodáskor, és jobb egyenes futást biztosít a gépnek hullámos, vagy rossz minőségű úton.
 •  A változó áttételű kormányzás könnyű, gyors bekormányzást biztosít lassú haladásnál – például szántóföldi fordulókhoz–, míg nagyobb ellenállású, de sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé nagyobb sebességnél – például szállításban.

360°-os megvilágítás

8R Series Tractor : 360° lighting system

A gazdálkodás egy napi 24 órás vállalkozás. A szántás, a talajművelés, és a betakarítás idején gyakran éjszaka is dolgozni kell. Szerencsére a 8R traktorok világítási rendszere megtöri az éjszaka sötétjét, így könnyebbé teszi a traktor irányítását, és növeli a munka hatékonyságát.

Válasszon a Standard, a Deluxe vagy a Premium világítás csomagok közül. A Deluxe csomag 4 további,előre néző lámpát tartalmaz a Standard készleten felül. A nappali világossághoz válassza Premium HID csomagot, amely 5 xenon lámpája egy hagyományos halogén izzóhoz viszonyítva 2,5-szeres fényerősség mellet 5-szörös élettartammal rendelkezik.

Programozza a GreenStar 3 CommandCenter-en keresztül

 

Programming your GreenStar 3

Minden lámpatest kényelmesen vezérelhető a CommandCenter-en keresztül.

AMS

AMS

 

8R Series Tractors: Save time and costs with iTEC Pro system

AutoTrac + iTEC = iTEC Pro

A John Deere iTEC Pro rendszer (intelligens munkaeszköz kezelés) lehetővé teszi a kezelő számára, hogy többet és gyorsabban dolgozzon, kevesebb fáradtsággal. Az átfogó automatizálással a tulajdonos egyenletes munkaminőséget, nagyobb területteljesítményt és nagyobb kezelői kényelmet kap.

Az Ön kezében van a munkához szükséges idő és a költségek megválasztása:

 1. Az AutoTrac automatikus kormányzás 90%-al csökkenti az átfedéseket.

 2. Az iTEC automatizálja a szántóvégi fordulókat, és a CommandCenter kijelzőn keresztül egyszerűen beprogramozható.

 3. Az iTEC Pro kombinálja az előző két rendszert, vagyis az AutoTrac-et és az iTEC Pro-t, az átfedések és a költségek csökkentése, illetve a területteljesítmény növelése érdekében (csak a GreenStar 2630 monitorral érhető el).

JDLINK Távfelügyelet

JDLink Távfelügyelet

 

JD Telematics

A JDLink flottakezelő rendszer olyan irányítási eszközt ad a kezébe, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyabban és jövedelmezőbben végezze a munkáját. Pontos, azonnali információt nyújt a munkagép használatáról és pontos helyzetéről, az aktuális szervizfeladatokról, és az üzemanyag fogyasztásról!

 

JDLink Select: ideális kezdő szint a távfelügyeletben. Ezzel a rendszerrel gyártótól és géptípustól függetlenül valamennyi gép pozíciója nyomom követhetővé válik.
 JDLink Ultimate: Valódi, John Deere gépekre kifejlesztett kommunikiációs előnyt kínál. A rendszer a gépek CANBUS rendszeréből a JDLink Select adatain felül az Ön John Deere gépeinek általános adatait is megjeleníti.

Motor

PowerTech PSX

 

A 9,0 literes PowerTech PSX motor rendkívüli erejével és nyomatékával akár 265 kW (360 le) teljesítmény leadására képes névleges fordulatszámon, és akár 409 lóerő leadására az Intelligens teljesítményszabályozással. Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a kétlépcsős turbófeltöltésben, a magas nyomású, közös nyomócsöves (CommonRail) üzemanyag-ellátó rendszerben, és a növelt kapacitású hűtőrendszerben rejlik.

9 literes PowerTech Plus PSX motor

 • A 9,0 literes PowerTech PSX motor a maximális teljesítmény érdekében.
 • A soros turbófeltöltő,valamint a magasnyomású közös nyomócsöves befecskendezés (HPCR) garantálja, hogy akkora motorteljesítmény álljon a rendelkezésére amekkorára szüksége van.
 • A hűtött kipufogógáz-visszavezetés (EGR) csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és javítja az üzemanyag-hatékonyságot. A rendszer gondoskodik a hűtött kipufogógáz és a beszívott levegő megfelelő arányú keverékéről, amivel csökkenthető az égési csúcshőmérséklet, ezáltal a NOx kibocsátás. 
 • A John Deere PowerTech PSX motorok egy olyan katalizátoros kipufogógáz szűrőt tartalmaz, mely dízel oxidációs katalizátort (DOC) és dízel részecskeszűrőt (DPF) tartalmaz . A rendszer megszűri a részecskéket, és csökkenti a szén-monoxid kibocsátást.
 • A nagyteljesítményű VariCool hűtőrendszer, és a levegő-levegő turbóhűtő szintén növeli a motorteljesítményét.

Sebességváltó

AutoPowr

 

AutoPowr

A 8R sorozatú traktorokon az AutoPowr sebességváltó az 50 km/h menetsebesség fenntartását az üzemanyag takarékos, 1713 min-1 motorfordulatszám mellett teszi lehetővé, a 8RT sorozatú traktorokon pedig mindössze 1434 min-1 motorfordulatszám mellett a 42 km/h menetsebesség fenntartását, illetve nagyobb vonóerőt nyújt kisebb menetsebességnél. Egyszerűen nem létezik ennél jobb sebességváltó a 8R sorozat számára.

Az AutoPowr sebességváltó maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosít minden munkaművelet során, függetlenül attól, hogy a TLT-t vagy hidraulika rendszert igénylő műveletet végez, nehéz vagy könnyű terheket vontat, illetve vonul. Az automata üzemmód automatikusan szabályozza a sebességet a teljesítmény maximalizálásához és az üzemanyag fogyasztás minimalizálásához.

Előnyei:

 • A haladási sebesség fokozatmentes szabályozása 8R és 8RT esetében 0,05 és 42 km/h között, 8R esetében pedig 0,05 és 50 km/h között
 • A teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság automatikus optimalizálása
 • A menetsebesség beszabályozása bármilyen munkaművelethez
 • Nagyfokú mechanikus erőkihasználás szántóföldi és közúti sebességen a nagy teljesítmény és a takarékos üzemanyag-fogyasztás érdekében
 • Egyenletes, könnyen kezelhető, észrevétlen sebességváltások

Automatic PowerShift

PowrShift

A 16 előremeneti és 5 hátrameneti fokozattal rendelkező PowrShift sebességváltó már bizonyított szántóföldi körülmények között.. A PowerShift sebességváltó alkalmazkodik a változó körülményekhez, és ezeknek megfelelően csendesen és egyenletesen vált, ezáltal javítva az üzemanyag-hatékonyságot és a termelékenységet.

 • Közúti szállításnál akár 42 km/h
 • A gyakorlatban bizonyított teljesítmény
 • Kisebb üzemanyag-fogyasztás és nagyobb termelékenység

 

Hidraulika rendszer

Hidraulika rendszer

 

Hydraulics

8R szériájú traktorok egy nyomás és áramlás szabályozott, zárt központú hidraulika rendszerrel vannak felszerelve a kormány, a fék, a függesztőszerkezet és a kihelyezett hidraulika csatlakozók (SCV) ellátására.

Bőséges teljesítmény áll rendelkezésre. A standard 63 cm³ hidraulika szivattyú (8260R, 8285R, 8310RT, 8335R és 8360RT) könnyedén biztosítja a 166,5 liter/min térfogatáramot, míg az opciós 85 cm³ szivattyú (alapfelszereltség a 8310R, 8335R és a 8360R modellen) rendkívüli, 227,0 liter/min térfogatáramot biztosít. A 204 bar-os maximális rendszernyomással a gépkezelőknek óriási hidraulikus teljesítmény a munkagépek működtetéséhez és nagyobb reagálási sebesség áll rendelkezésére a kormányrendszerhez, még alacsony motorfordulatszám mellett is.

Hydraulics

Egyszerű beállítás
A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőn keresztül egyszerűen beállíthatja a folyadékáramot és az időzítést, minden SCV-re külön külön.

3-pont függesztőszerkezet

3-pont függesztőszerkezetek

 

Hitches

A munkagépek méretének és a traktorok teljesítményének növelésével párhuzamosan a függesztő- és vonószerkezet választékunkat is bővítettük, ami lehetővé teszi az egyedi igényeknek leginkább megfelelő megoldás kiválasztását.

Hátsó 3-pont függesztőszerkezet

Az általunk kínált 3-pont függesztőszerkezetek által biztosított 12.124 kg emelési kapacitás ideális a nehéz, függesztett munkagépek használatához.

 • Elektronikus erőérzékelés a változó terheléssel járó munkákhoz
 • Szállítási lengéscsillapító funkció a jobb vezetési kényelem érdekében
 • Lengéshatároló betétek és oldalirányú stabilizátorok a nyugodt munkavégzéshez
 • iTEC rendszer technológia a teljes munkagépvezérléshez
 • Terhelés becslő funkció (csak az AutoPowr sebességváltónál)

Mellső 3-pont függesztőszerkezet

A 8R traktorok esetében opcionálisan választható első 3-pont függesztőszerkezet emelési kapacitása akár 5200 kg is lehet.

 • Két első kihelyezett hidraulika szelep csatlakozó
 • Kettős működésű munkahengerek az emeléshez és a leszorításhoz
 • Kihelyezett emelés és süllyesztés kapcsoló
 • iTEC kompatibilitás
 • opcionális mellső TLT

A GreenStar 3 CommandCenter segítségével egyszerűen és könnyen elvégezhetőek a függesztőszerkezet beállítások (munkamélység, emelési magasság, süllyedési sebesség és lengéscsillapítás).

Gumihevederes járószerkezet

Gumiheveder

 

Tracks

Gumihevederes járószerkezettel a nagyobb termelékenység érdekében

 Kezdje a szezont korábban – és fejezze be később – az olyan táblákban, amelyek túl vizesek, sárosak, vagy meredekek egy kerekes traktor számára. Az új 8RT sorozatú traktor minden korábbinál nagyobb teljesítményt és komfortot kínál kisebb talajtaposás mellett. Ezen kívül tapasztalja meg az opcionálisan választható AutoPowr sebességváltó kényelmét (alapfelszereltség a 8360RT modellen).

 • Állandó teljesítmény kisebb motorfordulatszámon és fokozatmentesen változtatható menetsebesség 0,05 és 42 km/h között az AutoPowr sebességváltóval
 • Kényelmes CommandView II vezetőfülke CommandArm kartámasz konzollal
 • Akár 42 km/h menetsebesség közúton az egyedülálló légrugós felfüggesztésnek köszönhetően
 • Nagyobb vonóerő, jobb kapaszkodás és egyenletesebb haladás
 • IPM Intelligens teljesítmény szabályozás: akár 35 lóerővel nagyobb teljesítmény a TLT menet közbeni használata és közúti vontatás során
 • Belső bolygóműves véglehajtások

8R Series Tractors: Starfire 3000 receiver

Nagyobb tengelytáv
Az új 8RT sorozat tengelytávja 2515 mm – amely 254 mm-rel hosszabb, mint a korábbi8030T sorozatú gumihevederes traktorok tengelytávja. Ennek előnyei a nagyobb stabilitás,a jobb súlyelosztás és egyensúly, és a nagyobb felfekvő felület, amely még könnyebbé teszia szántóföldi munkavégzést.

Lágyabb rugózás
Az egyedülálló AirCushion felfüggesztés nagyobb munkasebességet és nagyobb kényelmet biztosít egyenetlen terepen is. A teljes rendszer automata működésű, és nem igényli a gépkezelő beavatkozását.

 

8R szériájú traktorok

 8R sorozat
Videó letöltése

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu