9R/RT sorozat

 • 9R sorozatú traktorok

  Engedje szabadon a nagyvadat!

9R/RT sorozat

 9R sorozatú traktorok

Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú traktorba, készen állva arra, hogy fáradhatatlan erővel vágjon neki a legnehezebb mezőgazdasági munkáknak.

 • Lenyűgözö 410 - 560 LE teljesítmény
 • Tágas, csendes és kényelmes vezetőfülke
 • A John Deere ActiveSeat a traktor függőleges mozgásainak 90%-tól megvédi a kezelőt (a hevederes traktorokon AirCushion felfüggesztés)
 • A megnövelt emelőképességű függesztőszerkezet akár 9070 kg mozgatására is képes
 • Minden modell esetén 40 km/h vonulási sebesség
 • Powertech PSX motor, mely adalékanyagok nélkül teljesíti a Stage III B emissziós előírásokat
 • AutoTrac előkészítés (csak a mezőgazdasági kivitelek esetében)
 • Egyéb AMS megoldások

Ön négy gumikerekes és 3 nagy teljesítményű hevederes modell közül választhat - 9410R, 9460R/9460RT, 9510R/9510RT, 9560R/9560RT - 410 Le-től egészen 560 Le-ig terjedő motor teljesítménnyel. 

 •  

  View Cab

  13,5 literes PowerTech PSX motor

  Powertech PSX motor 560 Le-ig, mely adalékanyagok nélkül teljesíti a Stage III B emissziós előírásokat

 •  

  CommandArm Console

  Megújult monitor

  ISUBUS kompatibilis, 7"-os GreenStar 3 CommandCenter kijelző előre feltelepített AMS megoldásokkal, és választható érintőképernyős kivitelben is

 •  

  Ag Green Simplicity

  18/6  PowrShift sebességváltó

  18 előre- és 6 hátrameneti fokozattal rendelkező sebességváltó minden 9R sorozatú traktor modellhez

Legfontosabb jellemzők

Vessen egy pillantást a 9R sorozatú traktorokra! Nagyobbak, jobbak és erősebbek, mint valaha. Az alábbiakban megismerkedhet a 9R sorozatú traktorok legfontosabb jellemzőivel.

COMMANDVIEW II VEZETŐFÜLKE

CommandView II Cab

Szálljon be, és vegyen egy mély lélegzetet. A tágas CommandView II fülke tervezésekor a még jobb kilátást és a továbbfejlesztett kezelőszerveket tartottuk szem előtt. A kezelő kényelmét is megnöveltük. A fülkén belül három felszereltségi szint közül választhat:

 • CommandView II vezetőfülke
 • Deluxe CommandView II Vezetőfülke
 • Premium CommandView II vezetőfülke (9RT modellek esetében nem elérhető)

Minden fülke verzió rendelkezik tetőbe épített légkondicionáló rendszerrel, valamint a teljes irányítást biztosító CommandARM konzollal. A nagyobb biztonság érdekében opcionálisan választható indításgátlóval felszerelt kulcs is.

Optional GreenStar 3

Opcionálisan választható GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyő
Lazítson és hagyja, hogy az újbegyei végezzék el a munkát! Az új, többfunkciós, videó megjelenítéses érintőképernyő csökkenti a monitorok, kábelek és tartók számát a fülkében.

Smooth-Riding ActiveSeat

ActiveSeat vezetőülés
Az iparágban különlegesnek számító John Deere ActiveSeat (csak kerekes traktorok esetében) a traktor függőleges mozgásainak akár 90 %-ától megóvja a vezetőt, ezáltal növeli a kényelmet, csökkenti a fáradtságot a nap végére,és megemeli a termelékenységet.

Tökéletes kilátás
A nagyobb tértől és a fülkén belüli láthatóságtól eltekintve, a megnövelt összes üvegfelület és az újonnan tervezett keskeny motorháztető lehetővé teszi a vezető számára, hogy közelről kísérhesse figyelemmel a munkáját.

Indításgátlóval felszerelt kulcs
Az új, opcionálisan választható, traktorspecifikus indításgátlóval ellátott kulcs nagyobb védelmet biztosít a tolvajok,illetve az illetéktelen használat ellen. Lopás, illetve sérült vagy hamisított alvázszám esetén a biztonsági azonosító rendszer – ami egy rejtett antennát foglal magába – segíti a hatóságok munkáját a traktor azonosításában.

Univerzális rádió csomag
A CommandArm kartámasz konzolról kezelhető Premium rádió csomag minden igényt kielégít: MP3 kompatibilis CD-lejátszó található benne, külön USB és AUX csatlakozóval van ellátva, továbbá egy Bluetooth kihangosítót is tartalmaz.

COMMANDARM KONZOL

CommandARM console

A CommandARM konzollal és az integrált GreenStar 3 CommandCenter kijelzővel a számos kulcsfontosságú funkció kezelése gyerekjáték lesz.
A kezelőszervek, mint például a színkódokkal ellátott hidraulika vezérlőkapcsolók, kényelmesen és gyorsan elérhetőek. A 7″-os GreenStar 3 CommandCenter kijelző egy pillantással leolvasható. Ráadásul a legfontosabb AMS Navigációs alkalmazások, mint például az AutoTrac, most már közvetlenül a kijelzőn keresztül irányíthatóak.
Az intelligens munkaeszköz kezelő rendszer (iTEC) segítségével pedig összetett műveleteket végezhet el egyetlen gombnyomással.
A speciális talajgyaluhoz egy kiegészítő 3/4 iTEC kapcsoló is tartozik (utólag szerelhető készletként érhető el minden Ag modellen ), lehetővé téve akár 20 sorozat tárolását.

Gyorsgombok
Használja ki a gombnyomással irányítható traktor- és fülke funkciókat:

 • Gyorsgombok a CruiseControl-hoz, illetve a hajtómű és TLT beállításokhoz
 • 2 kapcsoló az akár 20 iTEC sorozathoz
 • Gyorsgombok a függesztőszerkezet összes beállításához
 • Légkondicionáló kezelőszervek (CommandView II fülke)
 • Rádióvezérlés (CommandView II fülke)
 • Világításvezérlés

GreenStar 3 CommandCenter Display

GreenStar 3 CommandCenter kijelző
A CommandARM konzolba integrált GreenStar 3 CommandCenter kijelzőn ma már olyan alkalmazások is futtathatók, mint az AutoTrac. Akár a videó megjelenítéses érintőképernyős, akár a nem érintőképernyős verzióval rendelkezik, a következő funkciók mind elérhetőek az Ön számára:

 • Beépített 7″-os színes, széles képernyős kijelző
 • ISOBUS munkaeszköz vezérlés
 • Teljesítmény monitor
 • Access Manager, a fontosabb beállítások jelszóval történő védelmére

All-in-1 GreenStar 2630 Display

GreenStar 2630 kijelző
Az új GreenStar 2630 monitor nagy, 25,4 cm-es érintőképernyővel van felszerelve az egyszerű kezelhetőség és USB csatlakozóval a könnyű adatcsere érdekében. Vékony fekete kerete és hatásos háttérvilágítása minden körülmények között jó olvashatóságot biztosít.

A GreenStar 2630 kijelző jellemzői:

 • AutoTrac és Guidance Pro Modulok, mint például az iTEC Pro, az iGuide és az iSteer
 • Dokumentáció
 • Teljes ISOBUS vezérlés szakaszvezérlő képességgel
 • Teljesítmény monitor
 • Videó megjelenítés
 • Access Manager, a beállítások jelszavas védelméhez

Az alvó mód praktikus tulajdonsága, hogy vonulás közben és éjszaka szükség szerint ki lehet kapcsolni a figyelmeztető jelzéseket és hangokat.

360° VILÁGÍTÁS

Világítsa be az éjszakát
A gazdálkodás ritkán ér véget, amikor lemegy a nap. A szántás, a talajművelés, vagy a vetés idején gyakran éjszakába nyúlóan is dolgozni kell. A fülke elején, hátulján és az oldalakon elhelyezett, a fülketetőbe integrált akár 12 munkalámpa valóban 360°-os láthatóságot biztosít.
A mindent láthatóvá tévő megvilágítást tovább fokozzák a hátsó sárvédőre szerelt, állítható lámpák, reflektor és közúti lámpák.

Válasszon a fényes, fényesebb és a legfényesebb világításcsomag közül:

Lighting Packages

 • Standard világításcsomag: 18 munkalámpa a minden irányra kiterjedő megvilágításhoz
 • Deluxe világításcsomag: 4 – 2 kiegészítő,előre néző lámpa és egy figyelmeztető forgólámpa
 • Premium HID világításcsomag: 5 kiegészítő xenon lámpa, ami egyhagyományos halogén izzóhoz viszonyítva 2,5-szeres fényerősség mellet 5-szörös élettartammal rendelkezik

AMS

Az automatizálás nem csupán növeli a kezelő kényelmét, hanem optimalizálja a teljesítményt, és biztosítja a munka állandó minőségét. A minőség és hatékonyság növeléséhez a John Deere AMS megoldások széles skáláját kínálja:

AutoTrac

Az AutoTrac automatikus kormányzás 90%-kal csökkenti az átfedéseket.

Az iTEC a munkagéppel végzet műveletek sorozatát automatizálja, így gyorsítja a szántóvégi fordulókat.

Az iTEC Pro kombinálja az előző két rendszert, az AutoTrac-et és az iTEC-t, az átfedések és a költségek csökkentése, valamint a nagyobb területteljesítmény érdekében (csak GreenStar 2630 monitorral elérhető).

 Documentation

Dokumentáció
A Dokumentáció funkció automatikusan rögzít minden, szántóföldi alkalmazással kapcsolatos adatot a GreenStar 2630 monitorban.

iGuide
Az iGuide automatikusan változtatja meg úgy a traktor útvonalát, hogy azzal kiküszöbölje a munkagép lecsúszásából származó eltérést, és így tökéletes legyen a fordulók csatlakozása!

iSteer
A John Deere aktív munkaeszköz kormányzás és az iSteer aktívan ellensúlyozza a kijelölt nyomvonalról való letérést. Az aktív munkaeszköz kormányzás az összes kormányozható munkaeszköz esetén használható a tökéletes, egyenes művelősorok vagy magágyak elkészítéshez. A munkaeszközök kormányzásához az iSteer innovatív érzékelőket és hidraulikát használ.

StarFire 3000

StarFire 3000
Az új StarFire 3000 antenna ki tudja szolgálni az összes John Deere navigációs megoldásának igényeit, legyen szó bármelyik pontossági szintről (GLONASS, EGNOS, SF1, SF2, RTK).

JDLINK & TÁVFELÜGYELET

JDLINK & TELEMATICS

A továbbfejlesztett JDLink Ultimate-el óramű pontossággal üzemeltetheti a 9R/RT sorozatú traktorát. Például a gép pontos helyzetének, üzemanyag-fogyasztásának és aktuális állapotának távoli megfigyelése mellett csökkentheti a gépek állásidejét, és optimalizálhatja a karbantartás ütemezését. A szükséges javítás vagy karbantartás esetén a gép automatikusan figyelmezteti Önt.

Service ADVISOR Remote
A JDLink infrastruktúra a Service ADVISOR Remote-al feljebb lép a szervizelés következő szintjére. Hozzájárulásával a KITE Zrt munkatársa távolról képes hozzáférni a gépéhez, így nyomon tudja követni a gépe összes szervizre és karbantartásra vonatkozó riasztását. Amennyiben szükséges, távolról, gyorsan el tudja végezni a hibakeresést, illetve programfrissítéseket is tud küldeni a gépére.

13,5 LITERES POWERTECH PSX MOTOR

13,5 L Powertech PSX

A nagy teljesítményű és nyomatékú 13,5 literes 9R PowerTech PSX motorok akár 560 Le névleges teljesítményre is képesek. Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a kétlépcsős turbófeltöltésben (egy fix, és egy változó geometriájú turbófeltöltő sorba kötve), és az elektronikus vezérlésű adagoló fúvókás üzemanyag ellátó rendszer egységében rejlik.

VariCool hűtőrendszer
A nagy kapacitású VariCool hűtőrendszer is tovább növeli a motor teljesítményét. Ez a kimagasló teljesítményű motor, minden helyzetben elegendő tartalékkal rendelkezik.

"Csak Diesel" technológia
Annak érdekében, hogy megfeleljen a jelenlegi és jövőbeni emissziós előírásoknak, a John Deere az egyszerű megoldásokra törekedett a jövő kihívásainak is megfelelő CsakDiesel megoldással. Jelentősen optimalizáltuk az üzemanyag-takarékos és a már bevált PowerTech Plus motorok hatásfokát és a teljesítményét. Az eredmény egy olyan motor lett, amely nem csupán teljesíti a Stage III B emissziós előírásokat, hanem úttörő az olyan környezetbarát megoldások bevezetésében, amelyek nem jelentenek kompromisszumot a teljesítményben.

SEBESSÉGVÁLTÓ

A 9R széria kerekes és hevederes traktorjainak sebességváltói egyaránt akár 40 km/h maximális sebességet is biztosíthatnak, így a gépei gyorsan eljuthatnak oda, ahol szükség van rájuk. Ön választhat az Efficiency Managerrel ellátott PowrShift sebességváltó (minden modell) és a PowrSync (9410R & 9460R) sebességváltó között.

PowrSync Transmission

PowrSync sebességváltó
A PowrSync hajtómű csak a 9410R és a 9460R traktorok esetében elérhető. Ez a hajtómű 24 PowrSync fokozattal (12 Hi-Lo fokozat) és 6 hátrameneti fokozattal rendelkezik.

 PowerShift with Efficiency Manager

PowerShift Efficiency Manager-el
A John Deere PowrShift hajtómű olyan, a szántóföldön is bizonyított teljesítményt ad le, amire Ön mindig számíthat – 18 előre- és 6 hátrameneti fokozattal.

Efficiency Manager 
Az új Efficiency Manager a motor fordulatszáma és a hajtóművezérlés automatikus kölcsönhatásán keresztül maximalizálja a jármű hatékonyságát és a gördülékeny váltást:

 • Válasszon a kézi és az automata vezérlési mód közül
 • Állítson be egy vagy két kívánt haladási sebességet
 • A gazdaságos üzemmódban egy szoftver irányítja a sebességváltást és optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást
 • Az automatizálás a motorterhelésen, valamint a sebességváltó és a rendszer hatékonyságán alapszik
 • Állítható fordulatszám ejtés
 • Fokozat illesztés

HIDRAULIKA RENDSZER

Brute Strength

Nyers erő
A 9R szériába nagy teljesítmény van besűrítve a nyomás és áramlás szabályozott, zárt központú hidraulika rendszer által. Az alapfelszereltséghez tartozó hidraulika szivattyú bőséges 192 l/perc, míg az opcionálisan választható magas szállítású szivattyú (az összes modellen elérhető, a kerekes és hevederes traktorokon egyaránt) lenyűgöző 227 l/perc olajáramot képes biztosítani.

A 200 bar maximális rendszernyomás akár alacsony motor fordulatszám mellet is képes lesz megbirkózni minden munkaeszközével. A közös olajtartály lehetővé teszi a jobb olajszint szabályozást, és akár 6 pár SCV (SCV-ként maximum 132 l/perc) gondoskodhat az állandó, megfelelő áramlásról. A GreenStar 3 CommandCenter kijelzőn keresztül egyszerűen követheti és beállíthatja a folyadékáramot és az időzítést, minden SCV-re külön-külön.

FÜGGESZTŐSZERKEZETEK ÉS TLT

Well Connected

Válasszon a számos vonószerkezet, a hátsó 3-pont-függesztés és hátsó TLT lehetőség között, hogy megkapja azt az erőt és sokoldalúságot, amire szüksége van, legyen szó akár egy széles vetőgép húzásáról vagy nehéz ekék emeléséről.

3-pont függesztések
Az opcionálisan választható John Deere 3-pont-függesztéseket gyors kapcsoló kerettel és 6800 kg vagy 9070 kg emelőképességgel szállítjuk.

Vonószerkezetek
Vontassa munkaeszközét a megfelelően illeszkedő vonószerkezettel. A Cat 4-ben és a Cat 5-ben különböző opciók állnak rendelkezésre, hogy kielégítsünk minden vonószerkezettel kapcsolatos igényt, a nagy teljesítményűtől kezdve, a nagy kilengésűn keresztül a kilengésmentes vonószerkezetig és csapig.

PTO
Az 1000 1/perc fordulatszámú független TLT új, elérhető opció minden 9R szériájú traktoron. Bízza a nagy erőt igénylő feladatok elvégzését a 45 mm-es, 20 bordás tengelycsonkra. 

HEVEDERES TRAKTOROK

Robosztus termet, lenyűgöző sebesség
A John Deere 9RT traktorokra jellemző a robosztus, egyetlen darabból készült vázszerkezet, a nyomvonal illesztő rendszer és a hajtókerék mintázata a nagyobb tapadás érdekében. Ezek a fejlesztések könnyű kezelhetőséget, hosszabb élettartamot és optimálisabb teljesítményt biztosítanak. Mindezeken felül az új 9RT traktorok nagyobb munkasebességet biztosítanak, és simábban futnak, ami hozzájárul a kezelő kényelméhez köszönhetően a John Deere AirCushion felfüggesztési rendszernek.

Supreme Comfort

Páratlan kényelem
Az egyedi John Deere AirCushion felfüggesztési rendszer bámulatos kényelmet és megnövelt sebességet biztosít a 9R szériájú hevederes traktoroknak. Hogyan? A hevederes traktor járószerkezetének a traktor vázszerkezetétől való ügyes elszigetelésével.

 • A masszív középcsap körül képes elmozdulni a lengőkar és a járószerkezet kerete.
 • Légrugók és egy nagy teljesítményű lengéscsillapító gondoskodnak a sima futásról.
 • Nagy szilárdságú persely gondoskodik a forgáspontok hosszú élettartamáról.
 • A nagyméretű vezetőkar kapcsolja össze fent és lent a traktor tengelyét és a forgócsapokat.

 

9R Series Tractors

9R sorozatú traktorok
Video letöltése

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu