• 740A és 750A vetőgépek

    A legkeményebb körülményekre, maximális területteljesítményre

740A/750A

A legkeményebb körülményekre, maximális területteljesítményre és minimális talajművelésre tervezett 740A pneumatikus vetőgép és a többcélú John Deere 750A pneumatikus vetőgép megdöbbentően pontos működésű. Hagyományos, minimális talajműveléshez, vagy direktvetéshez ezek a nagyteljesítményű vetőgépek kimagasló előnyöket biztosítanak az alkalmazott talajművelési rendszertől függetlenül:

  • Precíz vetőmag elhelyezés minden körülmények között
  • A legnagyobb munkateljesítmény a kiemelkedő területteljesítményhez
  • Alacsonyabb munka és üzemanyag költségek a nagyobb nyereség érdekében
  • Megbízható munkateljesítmény nagy szármaradvány tömeg esetén is
  • Pontos vetésmélység szabályozás az egyenletes kelés érdekében
  • Fejlett gépkezelői információs rendszerek
  • Opciós műholdas sorvezetés

 740A kettős nyitócsoroszlyás, pneumatikus mulcs-vetőgép

740A dupla tárcsás pneumatikus mulcsvetőgép

Nagy szilárdságú, mégis kis vonóerő igényű

 A John Deere 740A vetőgép védjegye a nagy területteljesítmény minimális talajműveléshez és hagyományos talajműveléshez egyaránt a különösen kis vonóerő igénynek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy a 9 méteres munkaszélességgel is mindössze 96 kW (130 LE) lóerő teljesítményű traktorral vontatható.

 A nagyméretű magtartály 2300 vagy 3500 literes térfogatú a nagy hatékonyságú, non-stop vetéshez a maximális területteljesítmény érdekében.

 A kettős nyitócsoroszlyák kíméletes, gyors és problémamentes vetést biztosítanak a 740A vetőgéppel. A nyitócsoroszlyák speciálisan úgy kerültek elhelyezésre, hogy hatékonyan hatoljanak a kemény talajokba és a nagy szármaradvány tömegbe is. A precíz vetésmélység egyenletes kelést és optimális hozamokat biztosít.

750A többcélú pneumatikus vetőgép 

750A pneumatikus direktvetőgép

Minőség az élvonalban 

Világszerte jól bevált vetéstechnológia kis lóerő igénnyel, olyan nyitócsoroszlyákkal kombinálva, amelyek egyenletes kelést, optimális hozamokat és hatékonyságot eredményeznek. A többcélú John Deere 750A szimpla nyitócsoroszlyái a piacon általános elismertségnek örvendenek, amit az eladott több mint 2 millió vetőgép is kiválóan bizonyít. Ezek a vetőgépek precíz vetőmag elhelyezést biztosítanak még akár tarlóba vetés során is.

 A robosztus, hegesztett vázszerkezetnek köszönhetően a 750A vetőgép újra és újra bizonyítja rátermettségét a legkeményebb vetési körülmények esetén is. Az akár 15 km/h vetési sebességgel és a 6 méteres maximális munkaszélességgel a nagy területteljesítmény garantált.

 A John Deere 750A vetőgép munkaszélességével jelentős idő-, munka és üzemanyag mennyiséget lehet megtakarítani, továbbá a verhetetlen sokoldalúsága újra és újra behozza az árát.

 

KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos
magyarországi forgalmazója
H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel. +36 54 480-401
Fax. +36 54 480-331
magyardiana@kite.hu